سلام
من سرویس یکساله ام تموم شد و سرویس یکماهه512گرفتم. این تست سرعته. میبینید که بهتر شده و آپلود و دانلود باهم خیلی تفاوت کرده. (قبلاً یک اندازه بود.)
البته این هنوز تو ساعت مجانیه.
سلام
من سرویس یکساله ام تموم شد و سرویس یکماهه512گرفتم. این تست سرعته. میبینید که بهتر شده و آپلود و دانلود باهم خیلی تفاوت کرده. (قبلاً یک اندازه بود.)
البته این هنوز تو ساعت مجانیه.
ظاهرا وضعیت پینگ خیلی بهتر شده
یه مودم رواینجا تست کردم تو ساعت غیر رایگان پینگش 78 بود قبلنا که 300 حتی 500 میرسید
دوستان دیگه هم یه تست بگیرن ساعت رایگان و غیر رایگان که وضعیت پینگشون چطوره (البته با سرور تهران)
آپلودم نابوده
![]()
![]()
سرویس 1 مگ.ساعت 10:30 صبح قم
Last edited by shahab.hiro; 04-09-2012 at 10:06.
من 12 ساعته نامحدود 1024 ضریب اشتراک 1 به 4 دارم .
خودمم منتظرم اون طرحی هستم که شما گفتی بیاد اولین خریدارش باشم .
Last edited by m3hrd4d; 04-09-2012 at 10:15.
سرویس نامحدود داره ولی اگه میخوای افت سرعت نداشته باشی به نظر من ضریب اشتراک 1 به 4 بگیر . من خودم دارم و در طول روز 1 کیلوبایت هم از سرعتش کم نمیشه ولی یه بدی که داره 12 ساعتس . از ساعت 8 صبح تا 8 شب و بقیش قطع میشه . ضریب اشتراک 1 به 10 نگیر که افت سرعتش زیاده .![]()
بچه ها چیزترشکنم کار نمی کنه! دوباره ساکس رو زدن؟؟؟
برای من که کار میکنه .شاید پراکسی تون خرابه!
Last edited by MEEA499; 04-09-2012 at 14:28.
سلام
اقا من سرویس 2 مگ یک ساله گرفتم ضریب 1 به 4
الان زنگ زدم میگم سرعت دانلودم اینا پایینه میگه چنده ؟
میگم 170 میگه خیلیم خوبه !
میگم ضریب یک به چهاره باید 512 باشه
میگه نه حداکثر 256 باید باشه
3تا چراق فوله
چند روز پیش ک رشت بودم سرعت 450 بود در طول روز...
الان شهرستانم
اصن پیگیری نمیکنن :|
![]()
دوست عزیز
متأسفانه خیلیا به اشتباه فکر می کنند که برای به دست آوردن سرعت دانلود، باید سرعت اتصال رو تقسیم بر ضریب اشتراک کنند، اما اینطور نیست.
برای به دست آوردن سرعت دانلود (بر حسب کیلوبایت)، باید سرعت اتصال رو (بر حسب کیلوبیت) تقسیم بر 8 کنید، یعنی 2 مگابیت (تقریباً 2000 کیلوبیت) تقسیم بر 8 = 250 کیلوبایت.
توجه داشته باشید که این سرعت رو در شرایط عادی خواهید داشت، حالا اگر همزمان هر 4 نفر در حال استفاده باشند، این سرعت کمتر هم میشه.
مطلب دیگه اینکه اگر می بینید سرویس ها گاهی اوقات از سرعت معمول، سرعت دانلود بالاتری دارند، مثلاً با سرعت 1 مگابیت سرعت دانلود 400 دارن، این فقط برای زودتر تموم شدن ترافیکه و بس!
همونطور که 2 مگابیت مبین نت خیلی اوقات سرعتش به 3 و حتی 3.5 مگابیت هم میرسه که سرعت دانلودش میشه حدود 400.
مواقعی که سرعت دانلود شما به 450 کیلوبایت میرسه، سرعت اتصال شما برابر است با 450 ضربدر 8= 3600 کیلوبیت = 3.6 مگابیت. مواقعی که میفرمایین سرعت دانلود 450 دارین اگر از اسپید تست استفاده کنید، می بینید که سرعت اتصالتون یه چیزی مثل اینه:
در حالی که بر طبق معیار سنجش شما، باید 450 کیلوبایت رو ضربدر 4 کنیم که میشه 1800 کیلوبیت معادل 1.8 مگابیت.
امیدوارم واضح گفته باشم![]()
Last edited by امیر انصاری; 04-09-2012 at 15:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)