دوستان حاجی هم بن شد رفت:حاجی چرا بن شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از سایت اخراج شده اید !
دلیل اخراج : بی توجهی به قوانین - لحن نامناسب
زمان پایان محرومیت و بازگشایی سایت برای شما : 11-16-2009, 10:00 PM
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
دوستان حاجی هم بن شد رفت:حاجی چرا بن شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما از سایت اخراج شده اید !
دلیل اخراج : بی توجهی به قوانین - لحن نامناسب
زمان پایان محرومیت و بازگشایی سایت برای شما : 11-16-2009, 10:00 PM
والا نميدونم ما اينجا يه 10-12 تا شهر داريم
نمي دونم بچه ها دارن چي كار مي كنن
ارش تا فردا پس فردا فورت واسه ورلد 2 هم مي ياد
بيا بچه ها رو يه جا جمع كنيم يه 10 -20 هزار دلار بريزيم تو يه شهر كه فورت اومد سريع بسازيمش
به این زودیا برای ورلد های دیگه نمی یاد اول برای ورلد های دیگه برای سرور آلمانی می یاد بعد برای net می یاد
ای بابا حاجی دیگه چرا بن شد !
شیطونه میگه یه فروم اساسی برای وست ایرانی ها بزنیم . اینجا هم هر چی میگیم به خودشون میگیرن ! نصف پست ها هم که باید قبلش تایید شه .
به خاطر اين كه حرف حق ميزد و بعضي ها حرف رو با چماق و زور جواب ميدن.ای بابا حاجی دیگه چرا بن شد !
شیطونه میگه یه فروم اساسی برای وست ایرانی ها بزنیم . اینجا هم هر چی میگیم به خودشون میگیرن ! نصف پست ها هم که باید قبلش تایید شه .
بفرما اینم خودش حمله کرد تا انتقام بگیره ! 24 لول بالاتر در ضمن اسلحه گرم هم بود باز نگین من فقط با اسلحه سرد ها دوئل میکنم !
![]()
حاجي يه بار تونست اينو ببره اونم به زور تاكتيك و شانس و جاخالي و...!!بفرما اینم خودش حمله کرد تا انتقام بگیره ! 24 لول بالاتر در ضمن اسلحه گرم هم بود باز نگین من فقط با اسلحه سرد ها دوئل میکنم !
ولی نگفتی اسکیل رفلکس و تاقنست چنده ؟؟ اگه بشه به تفکیک بهم بگو اگه اینجا نمی گی پیغام خصوصی بگو![]()
ای بابا چه گیری دادی به اسکیل های من ! منظور من ضایع شدن طرف بود که با 24 لول بالاتر اومده کتک خورده !ولی نگفتی اسکیل رفلکس و تاقنست چنده ؟؟ اگه بشه به تفکیک بهم بگو اگه اینجا نمی گی پیغام خصوصی بگو
بازم اگه خیلی کنجکاوی بگو واست پ خ میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)