سلام
میگه فصل های 1 2 3 4 5 7 به جز بخش چهارم از فصل 7 (فصل 6 را هم نخوانید!)
سلام
میگه فصل های 1 2 3 4 5 7 به جز بخش چهارم از فصل 7 (فصل 6 را هم نخوانید!)
Last edited by vissoto; 05-06-2014 at 17:47.
از دوستانی که رشته حقوق دارن منبع کتاب حقوق جزای اختصاصی 3 چه کتابیه؟توی پرینت انتخاب واحدی که گرفتیم زده جرایم علیه امنیت و آسایش عمومی و نویسنده حسین میر محمد صادقی ولی توی منابع که اصلاحیه اش برای 30 شهریور 92هست زده کتاب دکتر گلدوزیان.باید کدوم رو خوند؟منبع جدیدی منتشر شده که من بی خبرم؟
نه برادرم .. آخرین اصلاحیه 21 اسفند ماه 92 بوده ... همونی که توی پرینت نوشته شده درسته
منابع رو من دانلود کردم و دیدم
میخوای خودت دانلود کن یه بار ببین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کنید دانشجوها رفتن کتاب قبلی رو خریدن ، 1 ماه از ترم جدید ( نمیسال دوم 93 - 92 ) گذشته ، بعد اینا میان آخر اسفند اصلاحیه میدن و کتاب جدید معرفی میکنن !!!
Last edited by nits; 05-06-2014 at 22:56.
چه مباحثی در تربیت بدنی2 مهمه و سوال میاد که همونو بخونم؟(فشردگی امتحانا طوریه که یه روز وقت برای این درس دارم)
مرسی امین عزیز.همین دیگه.کتابو خریده بودیم حالا باز باید بریم بخریم.راستی امین جان این منابع جدید رو من از کجا لینکش رو بیارم؟بعنوان مثال من برای منابع از لینک زیر استفاده میکردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بنظر من چند دوره نمونه سوال بگیر با جواب بشین بخون خیلی از سوالا تکراریه مثل تربیت یک من که برای یک همینکارو کردم برای دو هم میخوام همینکارو کنم
دوستان من الان منابع رو برای حقوق میدیدم و برای درس متون فقه 4 اینو زده:
حالا کدوم باید خونده بشه؟بالایی یا پایینی؟تو پایینی که اسم درسی زده نشده ولی هم پایینی هم بالایی یه کتاب هستن
الان این لینکی که گذاشتی ، وقتی وارد بخش رشته ی حقوق بشی ، همون آپدیت شهریور ماه 92 هست که گفتی
ولی اخبار پیام نور لینکی که گذاشته برای اسفنده ماه 92 هست
به نظر هر دفعه یک لینک مجزا قرار میدن
سایت های اخبار پیام نور هر ترم چک کن و لینک ها رو از اونجا بردار
یعنی باید هر دو جلد رو تهیه کنی ... از جلد اول اون بخشی که گفته رو بخونی و از جلد دوم هم اون بخشی که گفته
کسی اینجا طراحی و پیاده سازی زبان های برنامه سازی داره ... این مصیبت تموم شدنی نیست ... فونتش هم اونقدر ریزه ... یعنی 300 صفحه میشه 600 صفحه
Last edited by nits; 06-06-2014 at 20:09.
آخ آخ نگووووووو! تازه من فردا طراحی الگوریتم دارم و بعد اون باید بشینم بخونمش. بدبختی اینجاست که طراحی الگوریتم هم حسش نیست بخونم =(
نمیدونم این ترم چم شده اصلا حس درس خوندن نیست مخصوصاً بعد از عید. خدا خودش به خیر بگذرونه!
ببخشید یک سوال داشتم حداکثر چند درس میتونم امتحان ندم مثلا من 12 واحد دارم تا چند واحد اگر امتحان ندم کل ترم حذف نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)