تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1057 از 1126 اولاول ... 575579571007104710531054105510561057105810591060106110671107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,561 به 10,570 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان من هفته ی پیش یه هارد 2 ترابایت سیگیت خریدم که شماره سریالش در عکس ها مشخصه. بعد قعلا ازش استفاده نکردم چون داشتم ویندوز دانلود میکردم و گرفتاری امشب میخواستم ویندوز رو نصب کنم روش و هارد قبلیم رو بفروشم که گفتم بزار با HD tune برای هارد قبلیم اطلاعتش رو بزارم گفتم تا اینجا هستم که ارور چک هم برای هارد جدید بکنم که به این صورت شده: با Quick Test زدم فعلا چون بدون اون خیلی داشت طول میشکید حالا امشب تا صبح میزارم فردا نتیجه ی تست کامل هم میزارم. الان چرا اینطوریه؟ گارانتی هم داره و اصلا ضربه ای نخورده تا حالا

- - - Updated - - -

دوستان من هفته ی پیش یه هارد 2 ترابایت سیگیت خریدم که شماره سریالش در عکس ها مشخصه. بعد قعلا ازش استفاده نکردم چون داشتم ویندوز دانلود میکردم و گرفتاری امشب میخواستم ویندوز رو نصب کنم روش و هارد قبلیم رو بفروشم که گفتم بزار با HD tune برای هارد قبلیم اطلاعتش رو بزارم گفتم تا اینجا هستم که ارور چک هم برای هارد جدید بکنم که به این صورت شده: با Quick Test زدم فعلا چون بدون اون خیلی داشت طول میشکید حالا امشب تا صبح میزارم فردا نتیجه ی تست کامل هم میزارم. الان چرا اینطوریه؟ گارانتی هم داره و اصلا ضربه ای نخورده تا حالا. در ضمن هنوز پارتیشن بندی نشده

- - - Updated - - -

دوستان من هفته ی پیش یه هارد 2 ترابایت سیگیت خریدم که شماره سریالش در عکس ها مشخصه. بعد قعلا ازش استفاده نکردم چون داشتم ویندوز دانلود میکردم و گرفتاری امشب میخواستم ویندوز رو نصب کنم روش و هارد قبلیم رو بفروشم که گفتم بزار با HD tune برای هارد قبلیم اطلاعتش رو بزارم گفتم تا اینجا هستم که ارور چک هم برای هارد جدید بکنم که به این صورت شده: با Quick Test زدم فعلا چون بدون اون خیلی داشت طول میشکید حالا امشب تا صبح میزارم فردا نتیجه ی تست کامل هم میزارم. الان چرا اینطوریه؟ گارانتی هم داره و اصلا ضربه ای نخورده تا حالا. در ضمن هنوز پارتیشن بندی نشده

من این پست رو 2 صفحه پیش دادم. رفتم گارانتی و گفتن بعد از عید بیارید چون مسئولان مسفارت میرن و مکافات میشه و از این جرفا... حالا به نظر شما اگر بخوام بدمش که کلینیک نحصصی چقدر هزینه اش میشه؟؟؟؟
    و یه هارد اکسترنال 500 سیگیت هم دارم اون اصلا باز نمیشه وقتی میزنمش به سیستم حدود 400 گیگ هم اطلاعات توشه که میخوام... در این مورد میخوام بدونم هزینه ی بازیابی اطلاعاتش و تعمیر از قیمت خود هارد بیشتر میشه آیا؟

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول ار همه باید ابراز تاسف کنم از مشکلی که براتون پیش آمده. آنچه که در این ریپورت ها مشخصه اینه که هارد شما وضعیت مناسبی نداره برای تعمیر این هارد هم به هر مرکز قابل اطمینانی اگر مراجعه کنید حداقل باید 30% قیمت هارد رو پرداخت کنید پس بهتره که صبر پیشه کنید و هارد رو برای گارانتی ارسال کنید تا براتون تعویضش کنن.
    در مورد هارد اکسترنال هم حد اقل هزینه های بازیابی از 60 تا 80 هزار تومان شروع میشه و بستگی داره به نوع خرابی هارد شما و زمانی که جهت ریکاوری اطلاعات صرف میشه. شاید به شما 60 هزارتومان قیمت داده بشه و یا ممکنه چندین برابر.
    یک توسیه دارم براتون خانه سخت افزار هارد را در همان زمان ورود تست میکه و به شما اعلام هزینه میکنه اجباری هم در تحویل هارد نیست اما نکته اینجا هست که حداقل در همان زمان تست ایراد هارد به شما اعلام میشه و شما میتونید درک کاملی از احوال هاردتون داشته باشید. حالا نه خانه سخت افزار بلکه هر مرکز تخصصی فکر کنم این کار رو انجام بده بدون هزینه (البته باز هم سیاست ها فرق داره گاهی بعضی مراکز از شما هزینه تست دریافت می کنند. قبلش حتما بپرسید ) . بهتره که قبل از تصمیم گیری در مورد هزینه از احوال هاردتون مطلع بشید . حتما توجه داشته باشید که هاردتون رو خراب تر نکنند و هیچ عملیاتی انجام ندهند بدون اجازه شما. سریال و مشخصلا هاردتون را هم حتما قبلش بردارید.

موفق باشید

3. 2 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

لپ تاپ من چند وقتیه که بعد از یه مدت کوتاه کار کردن چراغ هارد خاموش میشه و دیگه کار نمیکنه و دوباره باید روشن خاموشش کنم معمولا وقتی که به اینترنت وصل هستم این اتفاق میفته.

چند تا از نرم افزارای تست هاردرو امتحان کردم ولی همشون OK بودن هارد رو نشون دادن . در این مدت من زیاد لپ تاپ رو به حالت اسلیپ میبردم و دوباره روشن میکردم شاید روزی 20 بار ، به نظرتون مشکل از ویندوز میتونه باشه (ویندوز 10)

بد سکتور ها رو هم چک کردم چیزی پیدا نشد

لطفا راهنماییم کنین . عمر لپتاپم 25 ماهه (ایسوس)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت همه استادان
    من یک هارد اکسترنال ADATA SH93 500GB دارم که حدود دو هفتس دچار مشکل شده. لب تاپ شناساییش می کنه ولی نمی تونم داخل فولدرهاش برم. وقتی وارد هارد میشم و رو یکی از فولدرها کلیک می کنم به حالت waiting و پس از مدتی هنگی یا not response میره. داخل disk management هم نمی تونم برم چون داره هاردو بررسی می کنه چیزی برام نشون نمیده و در حالت waiting هست. کلا هر چیزی که بخواد به فولدرهای هارد دسترسی پیدا کنه به حالت هنگی میره مثلا آنتی ویروس. چراغ روی هارد هم وقتی وصلش می کنم به سرعت روشن خاموش میشه و صدای غیر عادی هم نداره. ممنون میشم کمک کنین.
    Last edited by a.nikfard; 09-03-2016 at 09:43.

آخر فروم باز $*BEHNAM*$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کارتن خواب شدم (به علت حذف انجمن موسیقی)

پيش فرض

سلام
    یه مشکلی برای لپتاپ من پیش اومده که فکر میکنم از هاردش باشه.
    یکی دو روز پیش یهو ریستارت شد و دیگه ویندوز بالا نیومد. موقع بوت گزینه های repair files و start normally windows میومد. هرکدوم رو میزدم بعد از چند ثانیه دوباره کامپیوتر ریستارت میشد. دی وی دی های ریکاوریش هم که انداختم برای بازیابی ویندوز خطای 0x0000001 میداد و میگفت و یه فایلی روی هارد نیست و اجرا نمیشه. یه دی وی دی بوت انداختم که پارتیشن و فایل ها رو پاک کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم ولی باز ارور داد که یه فایلی رو روی هارد پیدا نمیکنه. البته شماره و اسم فایل با قبلی متفاوت بود. انواع نرم افزار پارتیشن بندی رو امتحان کردم نشد. یعنی اصلا اجرا نشدن. بعدش با یه سی دی نرم افزار بوت که همه اطلاعات هارد رو بدون بازیابی شدن پاک میکنه خواستم پاک کنم، هارد رو شناخت، ۲-۳ درصد اجرا شد بعدش کلی خطا نوشت و fatal error داد. چه مشکلی داره؟ چطور میشه درستش کرد؟
    الان پارتیشن بندی هم کردم و ویندوز هم میخوام نصب کنم ارور میده که فایل winloader.exe رو توی مسیر system32 پیدا نمیکنه.
    Last edited by $*BEHNAM*$; 18-03-2016 at 16:25.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

الان پارتیشن بندی هم کردم و ویندوز هم میخوام نصب کنم ارور میده که فایل winloader.exe رو توی مسیر system32 پیدا نمیکنه.
    سلام

با یه سی دی دیگه امتحان کنید به نظر میاد سی دی ویندوز خرابه با توجه به چیزی که اینجا نوشتید

8. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز $*BEHNAM*$'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    کارتن خواب شدم (به علت حذف انجمن موسیقی)

پيش فرض

سلام

با یه سی دی دیگه امتحان کنید به نظر میاد سی دی ویندوز خرابه با توجه به چیزی که اینجا نوشتید
    نرم افزار ها و سی دی های مختلف تست کردم. همشون همینو مینویسن

10. این کاربر از $*BEHNAM*$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.
    من فکر میکنم هاردم دچار مشکل شده . سرعت لود ویندوزم خیلی کند شده .قبلا فاصله صفحه خوشآمد گویی تا لود ویندوز و آماده به کار به 5 ثانیه هم نمیرسید. الان شاید 20 ثانیه طول بکشه تا برنامه های آماده به کارفعال بشن.

چطوری میشه چک کرد دید سرعت هارد کم شده یا نه ؟ یعنی استانداردی وجود داره ؟

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام.
    من فکر میکنم هاردم دچار مشکل شده . سرعت لود ویندوزم خیلی کند شده .قبلا فاصله صفحه خوشآمد گویی تا لود ویندوز و آماده به کار به 5 ثانیه هم نمیرسید. الان شاید 20 ثانیه طول بکشه تا برنامه های آماده به کارفعال بشن.

چطوری میشه چک کرد دید سرعت هارد کم شده یا نه ؟ یعنی استانداردی وجود داره ؟
    سلام
    باید با برنامه های تست هارد دیسک مثل Hard Disk Sentinel و یا HD Tune از سلامت هاردتون مطمئن بشین و در صورت سلامت هارد دیسک به احتمال زیاد اشکال از ویندوز شماست

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

دوستان یه جایی که هارد بد سکتور گرفته رو تعمیر کنن معرفی کنید
    یه هارد یه ترا 2.5 اینچی دارم
    آدرس دقیق می خوام

اصلا ارزش تعمیر داره؟
    راستی ساکن کاشانم و احتمالا باید هارد رو پست کنم
    ممنون
    Last edited by amirkhan_0o0; 21-03-2016 at 20:08.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •