من منچستري هستم ، ولي از اومدن كريس رونالدو به رؤال خيلي خوشحالم!به جز رونالدو و كاكا ديگه كيا اومدن؟؟اگر ويا و ريبري هم باشن ديگه خيلي خوب ميشه!! ميخوام دهن اين بارسلون سرويس شه!!
من منچستري هستم ، ولي از اومدن كريس رونالدو به رؤال خيلي خوشحالم!به جز رونالدو و كاكا ديگه كيا اومدن؟؟اگر ويا و ريبري هم باشن ديگه خيلي خوب ميشه!! ميخوام دهن اين بارسلون سرويس شه!!
من پیشنهاد میکنم شما تیم دومت حتما رئال باشه![]()
يشنهاد قابل قبوليه!!قبلآ هم خيلي از بازيكنايي كه خيلي دوست داشتم تو اين تيم بودن:::زيدان،ديويد بكام ، كارلوس ،مخصوصآ كارلوس!!!::::
پس اين امضات رو عوض كن بنويس منچستر و رئال
به گزارش RmadridFC: مقامات باشگاه رئال مادريد در مراسمى باشكوه پيراهن جديد تيم فوتبال خود را رونمايى كردند
در پيراهن جديد رئال مادريد كمپانى چند مليتى شرط بندى Bwin روى پيراهن حك شده است. در سمت راست پيراهن يك نقش قديمى ديده مى شود كه آرمى است تلفيق شده از ۲ حرف B و S از كلمات برنابئو و سانتياگو. اين لباس جديد در فروشگاه هاى رئال مادريد در مادريد، ژاپن، چين، امارات، آرژانتين، برزيل، آفريقاى جنوبى و اتريش به فروش رسيده و طى ۲ روز گذشته فروش عجيبى داشته است. اقبال عمومى در خريد لباس جديد رئال مادريد با توجه به اينكه در سال گذشته هيچ موفقيتى در اين تيم كسب نشده در نوع خود كم نظير است.
پ.ن: در صفحه قبل عكسهارو گذاشتم
در حالی که این روزها همه ستاره آرژانتینی را در راه نوکمپ می بینند، سران باشگاه مادریدی اعلام کردند که تصمیم ندارند تا در این موضوع مداخله کنند.
سایت گل- برخلاف شایعاتی که این روزها در مورد مداخله سران باشگاه مادریدی در مورد خریداری ماسچرانو به گوش می رسد، مادریدی ها اعلام کرده اند که درخواستی برای خرید این ستاره آرژانتینی نداده اند.سران باشگاه بارسلونا مدتهاست که نهایت عزم خود را برای به خدمت گرفتن این ستاره جزم کرده اند و شنیده می شد که در روزهای اخیر سران باشگاه رئال نیز به جمع مدعیان خریداری این ستاره اضافه شده اند.
مدیر برنامه های ماسچرانو در گفت و گو با راک1 اعلام کردند که هنوز پیشنهادی از سران باشگاه مادریدی نگرفته اند. بدین ترتیب سران باشگاه کاتالان هنوز پرامیدترین تیم برای خریداری ستاره باتجربه لیورپول هستند. مدیر برنامه های ماسچرانو هنوز در اسپانیا به سر می بردند و مشغول مذاکره با مسئولان اجرایی بارسا می باشند و به نظر می رسد که در روزهای آتی این ستاره نیز سفری به اسپانیا خواهد داشت.
پیش از این،گزارشها حاکی از آن بود که سران بارسا پیشنهادی 41.5 میلیون یورویی را به سران لیورپول داده اند که احتمالا بویان نیز بخشی از این انتقال خواهد بود.
اقا به نظرم 2 تا دیارا ها رو بدیم با یه پولی یا این ماسکرانو رو بگیریم یا الونسو !
آقا من حوصلم سر رفته! چند وقته خبر داغ نداشتیم.
به این کریس بگین حداقل بیاد لباسش رو تحویل بگیره، دوتا روپا هم بزنه تو چمن سانتیاگو، یکم سرگرم بشیم: دی
پیراهن رئال مادرید دارای پیشینه ی صد ساله است و تا به حال به وسیله ی بهترین بازیکنان کره ی زمین پوشیده شده است.اما این تنها لباس نیست که گذشته ی جالبی را دارد.سبک ها و تکنولوژی جدید ابریشم این امکان را فراهم ساخته است تا هر فصل شاهد تغییرات جدیدی بر روی لباس ها باشیم.اما در پس همه ی این نشانه ها یک داستان جدید خوابیده است.
پیراهن فصل آینده شامل نام و شماره ی بازیکنان به صورت برجسته و کلفت و با جلوه های استثنایی خواهد بود.یک نگاه سه بعدی و ماهرانه از هر عمل غیر قانونی جلوگیری خواهد کرد.هر حرف و شماره شامل یک مارک مخفی و امنیتی خواهد بود که به وسیله ی دستگاه های حرارتی بر روی لباس درج می شود.لباس ها بسیار سبک و انعطاف پذیر هستند و در برابر آب نیز مقاوم می باشند.
اسپرتینگ آی دی کمپانی است که از سال 2003 اجرای طرح را بر عهده داشته است.این شرکت زنجیره ی تامین بسیار قوی و معتبری برای استخدام و آگاه سازی مردم دارد.این کمپانی هم چنین توانایی صادر کردن محصولات را به صورت مستقیم به رئال مادرید و فروشگاه های آدیداس در طول سابقه ی کاری خود دارد.
در آغاز سال 2005 که با ورود دیوید بکام به رئال مادرید همزمان بود فن چاپ زرد و مشکی در لباس ها به کار برده شد.این طراحی از برج های کیو و معماری مادرید الهام گرفته شده بود و دوباره درهای رئال مادرید را به سوی جهان گشود.در فصل جاری امکانات ورزشی رئال مادرید نیز ارائه خواهد شد.سانتیاگو برنابئو اصلی ترین اشتیاق برای طرح فصل 2007/08 بود و در فصل آینده از یک نمای سه بعدی و منحصر به فرد برای حروف و شماره ها استفاده خواهد شد تا آن ها را هم چون شیئی برجسته نمایش دهد.
عجب چه خبره
اين لباس جديد تيم قشنگه ها
من كه خوشم مياد :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)