بله نسخه ی دست نخورده اش رو نمیشه بازی کرد ولی هکر های مهربان بادستکاریش یه کار کردند که میشه بازی کرد![]()
بله نسخه ی دست نخورده اش رو نمیشه بازی کرد ولی هکر های مهربان بادستکاریش یه کار کردند که میشه بازی کرد![]()
دستکاری کردنش کار هر کسی نیست
کاری نداره که ، کار کردن با Hex ادیتور رو بلد نیستید مگه ؟
خیلی راحت خودش توضیح داده ، تمام بازی هایی که رو فرم ور های خاص اجرا میشن به راحتی هک میشن ، تعدادشون هم زیاد نیست ، هنوز به 20 تا نرسیده .
مثلا یه بازی مثل Littlebig Planet عمرا از دست هکر های عزیز و مهربان جان سالم به در نمیبرد![]()
اگه همشون به راحتی هک میشن پس چرا dirt 2 رو هنوز کسی دستکاری نکرده؟
اگه میتونی خودت این کارو کن
ثواب داره
یا شاید هنوز با سونی قرارداد حمایت داری![]()
سلام بچه ها من برگشتم
اتفاقی نیافتاده،چیزی هک نشده؟
سلام sonixax شما نه اسمتون رو گفتید نه سنتون!!خیلی مشکوک میزنیداااااااااخیلی راحت خودش توضیح داده ، تمام بازی هایی که رو فرم ور های خاص اجرا میشن به راحتی هک میشن ، تعدادشون هم زیاد نیست ، هنوز به 20 تا نرسیده
مگه این بازیایی که 5.55 میخوان مثل dirt 2 رو تونستن روی 5.03 اجرا کنن؟؟؟
چرا برگشتی؟
ما که داریم میریم
خبری که از هک نیست
(تهدید) اگه دوباره از این اسمایلی خوشگلت استفاده کردی چون دستم بهت نمی رسه خونه خودمون رو آتیش میزنم![]()
سنم بالای 20 هست .
کسانی هم که دنبال اسم من میگردند :این برنامه رو من نوشتم ، اسمم هم زیرشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکل همه شماها اینه که فکر میکنید چون خودتون بلد نیستید یا کسی تا به حال انجام نداده پس نمیشه ، برای نمونه :
این پرسش فقط و فقط از روی نا آگاهی پرسیده میشه ، شما هر چی بنویسی هر نرم افزاری اول و آخر مجبوری به زبان ماشین تفسیرش کنی ، فقط زمانی که کامپایل میشه خوندنش برای یک برنامه نویس سخت میشه برای نمونه :اگه همشون به راحتی هک میشن پس چرا dirt 2 رو هنوز کسی دستکاری نکرده؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای نمونه این دو تا کد یکی هستند و از نظر ماشین هیچ فرقی با هم ندارند ، ولی اولی خوندش برای من و شما راحت تره ، حالا شما بیا همین اسم متغیر a و b رو تغییر بده به a59854 یا یه چیزی مثل این این رنگی پنگی ها رو هم ازش بر دار ، سخت تر هم میشه بعدش بیا اینرو در بالای 40 هزار خط فرض کن خوندنش برای یک برنامه نویس چه طوری میشه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینکه چون کسی تا حالا نکرده پس نمیشه و این مدل سوال ها فقط از جانب کسانی پرسیده میشه که در این باره اطلاعی ندارند ، اینجا دیگه بحث سخت افزار نیست که دسترسی بهش غیر ممکن یا بسیار دشوار یا بسیار پر هزینه باشه ، بحث یک مشت کد 0 و 1 هستش .
زمانی یک بازی خیلی سریع هک میشه که طرفدار هاش هم زیاد باشه ، کدوم شما بازی معروف سراغ داره که کرک نداشته باشه ؟ فقط یه دونه اسم ببرید .
فرم ور PSP با اون سخت افزار ثابتش پیچیده تره یا یک سیستم عامل در حد و اندازه MacOS یا لینوکس یا حتی همین ویندوز مسخره ؟
کدوم شما هایی که چپ و راست محکوم میکنید میتونه توضیح بده که چرا یک بازی جدید روی فرمور قدیمی تر اجرا نمیشه ؟
تا حالا هر چی جواب در این باره داده شده این طوری بوده : چون سونی دوست نداره روی فرمور هاش بازی کپی اجرا بشه ، این شد جواب علمی ؟
یعنی پرسش های شما از دید یک شخصی مثل من که فقط 14 ساله دارم برنامه مینویسم خنده داره .
قصد بی احترامی و یا دعوا هم ندارم ، فقط قبل از اینکه چیزی رو مطرح کنید چند دقیقه روش فکر کنید .
Last edited by sonixax; 25-09-2009 at 00:01.
این یک پلاگین هست برای سیستم مدیریت محتوای E107 که زیر فیلد پسورد میاد یک قدرت سنج قرار میده که به شما میگه پسوردی که وارد کردی به درد بخور هست یا نه ، اگر ضعیف باشه به شما اجازه رجیستر کردن نمیده
به روی چشم .
من که چیزی نگفتم
چرا میزنی ؟
من فقط بحثم اینه که شمایی که 14 ساله برنامه و پلاگین برای cms مینویسی یه لطفی به ما کن
من اگه گفتم نمیشه منطورم این نیست که تا ابد کسی نمیتونه این بازی رو رویه فریمویر پایین تر اجرا کنه من گفتم الان نمیشه در ضمن همه که مثل شما برنامه نویس نیستن من تو عمرم فقط محیط vb رو دیدم و چند تا برنامه خیلی خیلی ساده نوشتم
حالا دقیق بگو چیکار کنیم تا لااقل خودمون دست بکار بشیم
بچه ها حواسم نبود و سیو most wanted رو پاک کردم(من تازه psp گرفتمو از بازیهای قدیمی شروع کردم)...کسی سیو این بازی رو داره؟تازه آئودی تی تی رو آزاد کرده بودم...اگه کدی هم بدین تا ماشینا آزاد بشن خیلی بهتره...مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)