تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1056 از 1320 اولاول ... 5655695610061046105210531054105510561057105810591060106611061156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,551 به 10,560 از 13199

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

والا احتمالا دمش فقط برای بععععضیها گرمه ماهم گول همین تستها رو خوردیم و وقتی پولمون رو برای همراه اول حروم میکنیم نتیجش خیلی با این تستها فرق داره! اگه مملکت صحاب داشت بابت 4g چنین سرعتی ارائه بدن باید حداقل پولت رو پس بدن اما متاسفانه نه کنترلی نه تضمین حداقل سرعتی نه پاسخگویی

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

2. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

والا احتمالا دمش فقط برای بععععضیها گرمه ماهم گول همین تستها رو خوردیم و وقتی پولمون رو برای همراه اول حروم میکنیم نتیجش خیلی با این تستها فرق داره! اگه مملکت صحاب داشت بابت 4g چنین سرعتی ارائه بدن باید حداقل پولت رو پس بدن اما متاسفانه نه کنترلی نه تضمین حداقل سرعتی نه پاسخگویی

راجع به این سرعت چند تا نکته رو بگم بهتره !
    اول اینکه همچین سرعتی رو تا حالا با گوشی نگرفته بودم تو خونه ! و این سرعت رو به لطف مودم b612 میگیرم
    دوم هم اینکه با این آدرسی که شما تست گرفتی ! من هم تست گرفتم و سرعتم از 10 مگ بالاتر نمیرفت !
    سوم هم اینکه یه سری محدودیت ها سر راه ارتباطات سیار هست که همش تقصیر ISP نیس ( مثال : محل ما ایرانسل انقدر یوزر داره که بعضی وقت ها من رو از دکل دراپ میکنه و ارتباطم قطع میشه ! حالا من نمیتونم بگم که ایرانسل همه جا مزخرفه )
    یه مورد دیگه هم این که اون تست سرعت رو من ساعت 4 صبح گذاشتم که تقریبا شبکه خلوته ولی تست شما ساعت پیک شلوغی هست
    منظور من از این پست این نبود که بگم همراه اول گل و بلبله ها ! ولی چون منطقه ما اکثر BTS ها به فیبر وصل ، سرعت و کیفیت خوبی هم دارن
    Last edited by fanoostalaei; 01-06-2018 at 20:41.

4. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

راجع به این سرعت چند تا نکته رو بگم بهتره !
    اول اینکه همچین سرعتی رو تا حالا با گوشی نگرفته بودم تو خونه ! و این سرعت رو به لطف مودم b612 میگیرم
    دوم هم اینکه با این آدرسی که شما تست گرفتی ! من هم تست گرفتم و سرعتم از 10 مگ بالاتر نمیرفت !
    سوم هم اینکه یه سری محدودیت ها سر راه ارتباطات سیار هست که همش تقصیر ISP نیس ( مثال : محل ما ایرانسل انقدر یوزر داره که بعضی وقت ها من رو از دکل دراپ میکنه و ارتباطم قطع میشه ! حالا من نمیتونم بگم که ایرانسل همه جا مزخرفه )
    یه مورد دیگه هم این که اون تست سرعت رو من ساعت 4 صبح گذاشتم که تقریبا شبکه خلوته ولی تست شما ساعت پیک شلوغی هست
    منظور من از این پست این نبود که بگم همراه اول گل و بلبله ها ! ولی چون منطقه ما اکثر BTS ها به فیبر وصل ، سرعت و کیفیت خوبی هم دارن
    تست رو که من بطور اتومات از خود سایت خود همراه اول گرفتم قاعدتا باید سریعترین سرور رو انتخاب کنه. برای منطقه ما بحث همین یکبار هم نییست من تو پاییز گذشته بسته گرفتم همین بود یعنی تو ساعات اوج مصرف مثل عصر و شب همین حدود دومگ بود حداکثر سرعتی هم که 5-7 صبح میداد بندرت به ده مگ می‌رسید الان بعد شش ماه هنوز همون وضعه من نمیگم 60_70 اما برای اینترنت پرسرعت حداقل باید 10-15 باشه نه زیر دو اگه کاربر زیاده دارن پول زیاد هم میدن من یک گیگ گرفتم ده هزار تومن چرا باید همچین کیفیتی باشه و مانند asdl یه حداقل تضمینی نداشته باشه.

6. این کاربر از arsinn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

8. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

بسته ویژه اینترنت برای مشترکین همراه اول
    طرح اینترنت رمضان ویژه مشترکین همراه اول تا آخر ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
    به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این کمپین که از ۱۰ خرداد ماه اجرا می شود، مشابه بسته های اینترنت همراهی به هریک از مشترکین، بسته ای هدیه داده می شود. بسته پیشنهادی به مشترکین بنا به الگوی مصرف آنها طراحی شده و شامل بسته های سه ماهه، یک ماهه و هفتگی است.
    این کمپین شامل افرادی است که در حال حاضر از اینترنت همراه استفاده نمی کنند و یا اگر از اینترنت استفاده می کنند، بسته فعال ندارند. هدیه ها برای برخی شامل بسته رایگان با حجم های مختلف یک ماهه یا یک هفته ای و برای برخی شامل بسته هایی با ۱۵ الی ۵۰ درصد تخفیف خواهد بود.
    در این طرح، بسته هایی که دارای رزرو خودکار هستند، رزرو خودکار آنها، بسته آلفا+ ۳۰ روزه با حجم ۲ گیگ+۲ گیگ هدیه شبانه به قیمت ۱۲ هزار تومان است. همچنین در زمان خرید این بسته ها دارا بودن بسته رزرو به مشترک اطلاع داده شده و از وی تایید گرفته می شود.
    مشترکین می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به پرتال اپراتور اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.

10. 2 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    سیمکارت اعتباری 5 هزار تومنی که توی سایتشون زدند چیه دارن دفاترشون یا اینکه هرجا بری میگن نداریم؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بسته ویژه اینترنت برای مشترکین همراه اول
    طرح اینترنت رمضان ویژه مشترکین همراه اول تا آخر ماه مبارک رمضان اجرا می شود.
    به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، در این کمپین که از ۱۰ خرداد ماه اجرا می شود، مشابه بسته های اینترنت همراهی به هریک از مشترکین، بسته ای هدیه داده می شود. بسته پیشنهادی به مشترکین بنا به الگوی مصرف آنها طراحی شده و شامل بسته های سه ماهه، یک ماهه و هفتگی است.
    این کمپین شامل افرادی است که در حال حاضر از اینترنت همراه استفاده نمی کنند و یا اگر از اینترنت استفاده می کنند، بسته فعال ندارند. هدیه ها برای برخی شامل بسته رایگان با حجم های مختلف یک ماهه یا یک هفته ای و برای برخی شامل بسته هایی با ۱۵ الی ۵۰ درصد تخفیف خواهد بود.
    در این طرح، بسته هایی که دارای رزرو خودکار هستند، رزرو خودکار آنها، بسته آلفا+ ۳۰ روزه با حجم ۲ گیگ+۲ گیگ هدیه شبانه به قیمت ۱۲ هزار تومان است. همچنین در زمان خرید این بسته ها دارا بودن بسته رزرو به مشترک اطلاع داده شده و از وی تایید گرفته می شود.
    مشترکین می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در این خصوص به پرتال اپراتور اول به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنند.
    رو سه تا خط که بسته فعال تداره تست زدم بسته ای نداد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

رو سه تا خط که بسته فعال تداره تست زدم بسته ای نداد
    شاید به شما برای بسته بعدی تخفیف 15 تا 50 درصدی داده باشه

14. این کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان طرح های دانلود شبانه همراه اول کدومان؟

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

طرح هیجان در بسته
    این پیشنهاد ویژه به مشترکینی تعلق میگیرد که در حال حاضر از اینترنت همراه اول استفاده نمی‌کنند و یا اگر از اینترنت استفاده می کنند، بسته ی فعال ندارند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان
    سیمکارت اعتباری 5 هزار تومنی که توی سایتشون زدند چیه دارن دفاترشون یا اینکه هرجا بری میگن نداریم؟
    بهتره با خودشون تماس بگیری

پاسخگویی تلفنی

شماره ۹۹۹۰ برای تماس با تلفن همراه و ۰۹۱۲۹۹۹۰ برای تماس با تلفن ثابت

چت آنلاین

"همراه من"my.mci.ir

دوستان طرح های دانلود شبانه همراه اول کدومان؟
    تموم بسته ها تو این آدرس هس و شبانه پایین صفحه برو گذاشتن

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی تا اطلاع ثانوی 3 تا 7 دانلود شبانه رایگان داره با هر بسته روزانه

Last edited by Dr Nima; 03-06-2018 at 14:49.

17. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •