مثل اینکه فرق دارن
الان ای پی من با 2.181 شروع میشه پینگم شد 140تا 150
مثل اینکه فرق دارن
الان ای پی من با 2.181 شروع میشه پینگم شد 140تا 150
والا این چیزایی که میگی واسه من اینجوری نیس شایدم شما راس میگی. اگه کسی دیگه مثل من هس بیاد بگه. سرعت تا 280 میره. دیشب 4.6 داون شده. قطع و وصل نشده. وصل نشدن احتمالی در صورت قطعیو پیش بینی کردم از اون نرم افزاری که نوشتم: Router Reboot استفاده میکنم نهایتا 3 4 دقیقه قطعم. سرعت هم ثابته همه ساعات.
Last edited by NullCode; 07-11-2013 at 18:54.
الان ای پی منم با 2.181 شروع میشه پینگم هست 350 این وضعیت پینگ یا به خاطر کمبود پهنای باند تو برخی ساعات روز هست یا به خاطر گیت وی که روش هستین
پ.ن: همین الان پینگم خوب شد اومده زیر 140
Last edited by maskot; 07-11-2013 at 22:06.
من معمولا تا 4-5 صبح بیدارم اینترنتم یه کله وصله و قطع هم نمیشه فیکس رو 220 هست احتمال داره دوستانی که مشکل دارن زیر سر مرکز مخابراتی شهرشون باشه
برای اینکه خیال دوستان راحت باشه من هم یک سره وصل هستم و هیچ قطعی و کاهش سرعتی ندارم.
امروز که من پیر شدم
2 مگ نامحدود دارم سرعت دانلود از اپلود باز 20 کیلوبایت برثانیه هست
نگاه کنید اینم تست سرعت باید سرعت دانلودم 85 باشه ولی بزور به 20 میرسه چرا؟ مشگل کجاست ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزور برام باز میشه
همینطور سایت های دانلود فیلم 20 بار باید رفرش کنم تا باز بشن خسته شدم
Last edited by pedram_01; 08-11-2013 at 00:38.
سلام
تو پنل سایت مخابرات دیگه نمیشه اطلاعاتی مثل نام مشترک و آدرس و... رو تغییر دارد؟
نه.فقط اویل یه زمان خاصی بود که میشد بعد از 1 هفته دیگه اجازه نمیداد
دوستان من از دیروز هر چند ساعت یه بار مودمم ریسیت میشه یعنی از مرکز ارتباطش قطع میشه. سرعت ولی خوبه . 2مگ 6ماهه محدود -ساری
اشکال دیر باز شدن سایت نمیتونه از DNS باشه؟
سرعت عجیبه.! مودمو ریست کن.ریست منظورم ریبوت نیست یعنی دوباره همه تنظیماتو پاک کن وارد کن. دوباره کانکشنو ستاپ کن. آنتی ویروسو و فایروالو چک کن یا با یه ویندوز دیگه چک کن ببین بازم همینطوریه؟ یا اگه حالشو داری ویندوز عوض کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)