آره اینترنت ملی شده بود
آره اینترنت ملی شده بود
تا این تغییر قیمت به شرکتا برسه چند ماه طول میکشه حداقل این طرف سال که امیدی نیست.
تازه گفتن تا سقف ٢٠ درصد شاید شرکتا قیمت رو پایین بیارند.
Sent from my MediaPad 10 FHD
Last edited by fight12; 18-02-2014 at 18:19.
دوستان الان چند روزیه از من داره حجم کم میشه...برای شما هم این اتفاق افتاده؟
چطوری کم میشه یعنی مودم خاموشه ؟ وایرلس ندارید؟
نه وایرلس ندارم...پسوردم هم دست نیافتنیه...کامپیوتر هم خاموش بوده....مودم هم بریج بوده و روشن...یک و نیم گیگ دود شده رفته هوا اونم توی ساعتی که اصلا پای سیستم نبودم...در لیست دسترسی های سایت گلند نت چند تا مک آدرس مختلف دیده میشه...چه کسی میتونه به پسوردها دسترسی داشته باشه؟
داداش عزیزم به صبانت زنگ زدم موکدا گفت شرمنده ایم.برو آقا دلت خوشه.به شاتل هم زنگ زدم اونم با شدت گفت شرمنده اما راه حل اینترنت پوینت تو پوینت را پیشنهاد داد که هزینه های زیاد خودش رو داره.تازه از هزینه هاش که بگذریم فاصله مجاز لازم را با آنتن مرکزی اشان ندارم و از آن روش هم نمیتوانم استفاده کنم.بعد شاتل به من گفت برید یک دوره اینترنت مخابرات را بگیرید بعدش هنوز تا سرویستون از نظر زمانی تمام نشده درخواست تخلیه پورت بدین اونوقت ما میاییم و بهتون اینترنت میدیم.تازه اونم شاید شاید شاید مخابرات بتونه خط pcm شما رو بهش اینترنت بده.همش بستگی به شانست داره.با مخابرات که صحبت کردم گفت اگر بتونیم خطت رو غیر pcm کنیم و بهت اینترنت بدیم فقط کوتاهترین طرحی گه میتونی برداری 6 ماهه است.خلاصه خدا لعنتشون کنه و حق ملت رو ازشون بگیره.![]()
زنگ بزنید پشتیبانی یا حضوری برید مک آدرس خوتون رو بدید...
Last edited by fight12; 18-02-2014 at 19:46.
یه نکته جالب دیشب شبانه هر ٨٠٠ مگ اینترنت قطع شده!!!!!!!!!!دوباره وصل شده باز ٨٠٠ مگ
این طرح جدید 5 و 10 Mbps که وساه شرکت های کوچیکه دانلود رایگان داره یا خیر ؟ قیمتا و سرعتش چجوریه ؟
شما احتمالا حجم مانده 800 مگ نیست زمانی که من 3 گیگ بودم هر 3 گیگ قطع میشد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)