یه سوال من متولد سال 1369 10 هستم و الان هم مدرک کاردانی هم گرفته ام واز دانشگاه تصویه کرده ام تاریخ 91/6/31 الان چه قدر فرصت برای فرصتادن دفترچه خدمت سربازی دارم؟
یه سوال من متولد سال 1369 10 هستم و الان هم مدرک کاردانی هم گرفته ام واز دانشگاه تصویه کرده ام تاریخ 91/6/31 الان چه قدر فرصت برای فرصتادن دفترچه خدمت سربازی دارم؟
تا یک سال آینده از تاریخ فارغ التحصیلی فرصت دارید
راستی 31 شهریورماه که جمعه بوده، شما جمعه فارغ التحصیل شده اید ؟!!
من دفترچه چاپ 91 رو گرفتم ، باید سپه باز کنید ، خود پلیس +10 هم همینو گفت
البته من رفتم بانک از این حسابای آنی باز کردم ، نیم ساعته تموم شد ، سخت نگیر...
آره فکر کنم دانشگاه تاریخو ااشتباه زده در آینده مشکل ساز نمی شه که؟
ربطی به جمعه و تعطیلی نداره. کسانی که ترم زوج فارغ التحصیل میشن تاریخش آخر شهریور میخوره و افرادی مثل من که ترم فرد فارغ التحصیل میشن تاریخش نیمه بهمن میخوره.
در دانشگاه ما روال این طوری بود.
ممنون رفتم یه حساب عابر باز کردم ، گفت کارت رو 10 روز دیگه بیا بگیر ، بانک سپه هنوز در دوران قاجار به سر می بره بانکهای خصوصی کارت رو 10 دقیقه ای صادر می کنن و تحویل میدن
البته کارتش مهم نیست مهم همین شماره حساب بود که داد
البته واسه ی من تاریخ فارغ التحصیلی لیسانس 30 شهریور خورده نه 31 شهریور
دانشگاه دولتی ترم دوم فارغ التحصیل بشی تاریخ فارغ التحصیلی 4/31 میشه
امروز رفتم پلیس+10 اینو پرسیدم:
گفتم دفترچه ای که تو سایت هست فرم دومش (برگه شماره 2) جدا شده یعنی بخش واکسیناسیون و معاینه اولیه پزشک از هم جدا شدن
و این که دفترچه ای که شما دارید میفروشید برای پارسال هست و دو تا فرم (برگه 1 و 2) داره ولی دفترچه ای که تو سایت هست 3 تا فرم داره! گفت این دفترچه (چاپ 13) هنوز به پلیس +10 نیومده و همه دارن همینی که به شما هم فروختیم رو پست می کنن (چاپ 10 و 11)، گفتم مشکلی نداره اینو بیارم پست کنم یا اونی که تو سایت هست رو پرینت بگیرم و بیارم پست کنم؟ گفت هیچ فرقی با هم نداره
اینم برای اون دوستانی که در این مورد سوال داشتن البته خودمم برام سوال شده بود
Last edited by mehran_pqqp; 10-10-2012 at 14:06.
البته به من گفت که برو تاییدیه ی دفترچه رو از نظام وظیفه بگیر بیار، فکر کنم اپراتورش ناآگاه بوده، امیدوارم که منم به مشکل برنخورم، یه هفته ی دیگه می خوام بفرستم
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)