تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1056 از 1291 اولاول ... 5655695610061046105210531054105510561057105810591060106611061156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,551 به 10,560 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام دوستان ... من می خوام وایمکس بگیرم از روی ناچاری چون محدوده ی ما فعلا پورت خالی برای گرفتن adsl وجود نداره ! تهران محدوده ی خیابان فرجام ( نزدیک میدان رسالت) هستم ...کسی خبر نداره توی این منطقه اوضاع وایمکس ایرانسل چه جوریه؟ اگر کسی داره ممنون می شم نوع مودمش رو هم بگه ...توی نقشه دیدم منطقه ی ما توی رنگ سبز قرار می گیره ... من هم می خوام مودمم حتماً WiFi باشه ... از بین این مودم های داخلی که ایرانسل ارائه می ده کدومش بهتره ؟

سلام
    اصولا دوست عزیز اگه نقشه توی قسمت سبز هستید پس همه چی ok هست فقط میمونه ترافیک های دکل منطقه شما که باید ببینید ترافیکش زیاد هست یا کم

مودم هم مدل WIXFMM-130 رو بگیرید رایج ترین مودم وایمکس هست و وای فای هم داره

2. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.
    دوستان من قصد خرید مودم USB ایرانسل رو دارم که تا اخر اسفند با طرح تخفیف دانشجویی میدن 49900 ...
    حالا دو تا سوال دارم :

1- تو نقشه منطقه ما تو محدوده سبز رنگه و البته لب مرز هم هست . از پشت بوم دکل ایرانسل رو میتونم ببینم.(به نظر جاش خوبه چون منطقه مسطحه ولی تو نقشه اخرای محدوده سبز رنگیم) حالا نمیدونم این مودم یو اس بی میتونه به خوبی امواج رو بگیره یا نه ؟ چون محدوده سبز رنگه انتظار دارم که داخل اتاق بگیره . حالا نمیدونم کسی هست که تجربه همچین چیزی رو داشته باشه ؟

اینم اضافه کنم که تراکم ساختمان یکم زیاده اطرافمون.

2- این تعرفه های اعتباری که هر ماه باید شارژ کنی ، اگه مثلا چند ماه پشت سر هم شارژ نکنم مشکلی پیش میاد ؟ اخه معمولا شرکت هایی که ADSL میدن بعد یه مدت خط رو تخلیه میکنن . حالا ایرانسل چجوریه ؟ حساب رو کلا میبندن یا نه ؟

برای یه استفاده معمولی میخوام ... بیشتر وب گردی . استان البرز هم هستم. پیشنهاد میشه ؟

ممنون.

Last edited by Extreme-Forces; 19-02-2014 at 18:41.

آخر فروم باز dvd2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    OPTICAL FIBER

پيش فرض

این یکی دیگه واقعا مزخرفه

یعنی چی؟؟؟؟؟
    این حرکت تجاوز به حریم خصوصی کاربران هست که اصلا صحیح نیست
    بی جا کردن که دارن تمام فعالیت ها رو رصد میکنن ( یعنی حریم شخصی توی ایران 0 هست )
    طرف دروغ میگه.اینا نمیتونن رصد کنن بخاطر همین میگه به هر کاربر یه آی پی بدیم که راحت بتونن تحت نظر بگیرنش.طرف چقد گوشاش درازه

5. این کاربر از dvd2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مال من بازم ضریب اشتراک بالا رفت اگر حقیقت داشته باشه مال من الان ضریبم 1 به 30 هستش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

طرف دروغ میگه.اینا نمیتونن رصد کنن بخاطر همین میگه به هر کاربر یه آی پی بدیم که راحت بتونن تحت نظر بگیرنش.طرف چقد گوشاش درازه

کامل خبر رو نخوندین که چی گفته؟ می‌خوان به زور برای همه IP ثابت بذارن که یه جوری مثل پلاک ماشین یا شماره موتور باشه که غیرقابل تغییر باشه. یعنی هر جای دنیا که باشیم همه بدون فلان IP مال کدوم شخص توی ایران هست.
    این قضیه فقط از جنبه رصد دولتی مشکل‌ساز نیست و توی کل دنیا برای همه ایرانی‌ها مشکل‌ساز هست. فرض کنید یه جناب هـکر IP کسی رو فهمیده باشه و دیگه هر کاری هم کنه، راحت زیر حملات ایشون هست، چون روی اون آدرس خاص زوم می‌شه. یا وقتی از جایی مثل سایتهای بازی آنلاین بن بشید، چون نمی‌تونید IP عوض کنید به مشکل می‌خورید. با این کار اینها امنیت کل شبکه ایران رو کم می‌کنن.

البته همه اینها با این فرض هست که شما از روشهای دور زدن فیل تر استفاده نمی‌کنید و IP وطنی دارین. اما خوب اگه این روشها هم از کار بیافتن که مشکل واقعی اون وقت ایجاد می‌شه.
    نقل‌قول درازگوش بودن طرف رو قبول دارم چون در کل مثل این هست که یه دینامیت بذارن زیر اینترنت ایران و منفجرش کنن. این کار هم فقط از یه درازگوش برمی‌یاد.

8. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مودم رومیزی خریدارم کی داره؟
    Last edited by 3aman021; 21-02-2014 at 14:08.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان کسی مودمش رو آپدیت کرده؟؟
    من همون اول آپدیت ارور داد و پیغام داد مودم رو خاموش روشن کن. منم چون حوصله ترکیدن مودم رو ندارم بیخیالش شدم!

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

مال من سرعت دانلودم شده 2 کیلوبایت یعنی شده یک سوم دایال آپ
    دیگه با این شرکت دزد ادامه نمیدم فقط 80 تومن پول میگیرن واسه 70 گیگ دانلود شش تا شش تا اخطار میدن بعد هم سرعتت میشه 2 تا 11

Sent from my SM-C105 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

دوستان کسی مودمش رو آپدیت کرده؟؟
    من همون اول آپدیت ارور داد و پیغام داد مودم رو خاموش روشن کن. منم چون حوصله ترکیدن مودم رو ندارم بیخیالش شدم!
    من که نکردم از اون اول هیچیم نشد

Sent from my SM-C105 using Tapatalk

در آغاز فعالیت flamenc0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

ممنون...این ترافیک دکل که می گید رو از کجا باید بفهمم؟؟

سلام
    اصولا دوست عزیز اگه نقشه توی قسمت سبز هستید پس همه چی ok هست فقط میمونه ترافیک های دکل منطقه شما که باید ببینید ترافیکش زیاد هست یا کم

مودم هم مدل WIXFMM-130 رو بگیرید رایج ترین مودم وایمکس هست و وای فای هم داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •