پس خطت رو جمع آموری کردن.الان میخوای از یه شرکت دیگه دوباره سرویس بگیری؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس خطت رو جمع آموری کردن.الان میخوای از یه شرکت دیگه دوباره سرویس بگیری؟
از نظر فیزکی جمع اوری شده ولی توی نرم افزارشون نزدن تخلیه و خط به اسم اسیاتک به حسابا رانژه هست یکی از دوستان امور مشترکین هم برام پیگیری کرد گفت به خاطر اینکه نرم افزاری اسم اسیاتک روش هست باید از طرف اسیاتک تو سیستمشون پاک بشه
الان هر جا بخوام بدم رانژه کنن میگن خط روی اسیاتک رانژه هست البته من همون موقع رفتم خط جدید گرفتم و دوباره از خودشون سرویس گرفتم رو خط جدید ولی دنبالش هستم این خط را قطع رانژه کامل کنم
Last edited by ahriman323; 29-04-2013 at 18:34.
عجب سرعت مزخرفی! سرور ایرانش اینه وای به حال خارجیش
سلام
512 10 گیگ شب چه قدر دانلود میده؟
من یک مگ-10 گیگ دارم، شبی 350 دانلود می کنم. speed test هم که کلا باز نمی شه
//
پشتیبانی هم که مثل طوطی هی تکرار می کنن خط نویز داره، می گم با شرکت isp قبلی مشکل نداشتم، میگن مرکزتون امروز شلوغ هست
من الان 1 مگ نامحدود دارم . سرعت دانلود از 90 بیشتر نمیشه . من دانلودم زیاده . به نظرتون اگه ماه بعد 2 مگ با 10 گیگ رو بگیرم شبا حداقل با چند میتونم دانلود کنم ؟؟ آخه الان سرویس خودم وبگردی و wifi بسیار بدی داره !!![]()
عزیز شما چه سرویسی داری و شبا 1 تا 9 حداقل چند گیگ دانلود میکنی؟؟![]()
داداش هر سرویسی که بگیری شبانش واقعی میشه اگه 512 بگیری شبانه سرعتت 64 میشه حالا یه تست کن یه فایل 1 گیگ با سرعت 64 چند ساعت زمان میشه تا دانلودش کرد.نامحدود ها که کلا واقعی هستند و پایدار حتی 1کیلوبایت هم افت نداره
عزیز من الان 1 مگ نامحدود دارم دانلودم بسته به سرور بین 50 تا 90 متغیره . اگه کیمیای 10 گیگ بگیرم دانلود شبانم باید 256 بشه درسته؟؟
من که 512 داشتم سرعتم ثابت روی 64 بود پایین هم نمیومد.
باید بهت 256 بدن ولی خیلی از این دوستان گرفاتن و خطشون رو 1 مگ بستن یعنی تا 120 میره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)