نظرتون رو درباره این هارد بهم بگید ?چقدر قابل اطمینانه?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون رو درباره این هارد بهم بگید ?چقدر قابل اطمینانه?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام وضع جالبی نداره
اصلا بهش اطمینان نکن
در تست 713 سکتور معیوب گزارش شده ...
پس مشکلی برای ادامه فعالیت ایجاد نمیکنه
سلام دوستان چند وقت پیش یه هارد اکسترنال adata hd720 خریدم حدودا نصفشو پر کردم جدیدا یکی از پوشه ها رو اجازه نمیده باز کنم ارور location is not avalabale رو میده زیرش هم نوشته the file or dirctory is corrupted and unreadeble خواستم اگه بتونین راهنماییم کنید که چطور این ارور رو رفع کنم
دمای بالا بصورت پیک و در مدت زمان کوتاه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی در دراز مدت و یا تکرار آن هارد دیسک حتماً دچار مشکل میشه .
سلام .
میتونید درایو مورد نظر رو با دستور Chkdsk I: /f چک دیسک کنید (بجای I درایو مورد نظر رو وارد کنید) . ولی دوست عزیز دقت کنید که اگر چک دیسک به هر علتی نتونه مشکل رو برطرف کنه ممکن هست تمام یا قسمتی از اطلاعات مشکدار حذف و در فایل و فولدرهایی با اسم found.001 , found .000 ذخیره بشه .
ممنون بابت راهنمایی چک دیسک قبلا انجام دادم جواب نگرفتم اون found.000 یا یه همچین چیزی هم ایجاد نشده رو پوشه پروپرتیس میزنم حجمشو میزنه 0 ولی رو خود هارد میزنم انگار فایلا هستن زدم فایلا هایدن سیستمی هم نشون بده به جز بقیه پوشه ها که خودم ریختم چیزی نبود فقط یه پوشه ریسایکل یا همون سطل زباله بود
--------
درست شد سری قبل cmd رو معمولی باز کردم یه بار دیگه تازه run as admin باز کردم دستورو اجرا کردم پوشه باز شد خیلی ممنون
Last edited by m.a.h-93; 21-02-2016 at 15:25.
از جوابت ممنونم
میشه کاریش کرد ؟
بد سکتور رو چی طوری میشه درست کرد؟
بد سکتور را باید با دستگاه های مخصوص و زیر نظر متخصصین انجام بدید
من وقتی سیستم را خاموش میکنم دقیقا موقع خاموش شدن از کیس یک صدای تقه میاد مثل اینکه هارد stop میشه
بعد چه جوریه ؟ مشکل دارد الان ؟
این صدا مربوط به حرکت و قرار گرفتن Head در Head Parking هست و مشکلی نداره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)