سلام .من آلمان هستم و Eos-500D دارم که روش 55-18 فابریکه. میخوام یه لنز Walk-around بگیرم. ممنون میشیم راهنمایی شما رو داشته باشم:
نیازهام:
- به عکاسی و تکنیک هاش علاقه زیادی دارم ولی حرفه ای کار نمیکنم.
- سرعت فوکوس و کم صدا بودن
مواردی که بهشون رسیدم و قیمت ها در سایت آمازون: (همیشه از سایت آمازون میخرم)
Canon EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS قیمت: 437 یورو (حدود 700 تومن)
Sigma 18-250mm F3.5-6.3 DC OS HSM قیمت: 439 یورو (حدود 700 تومن)
Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD قیمت: 500 یورو (حدود 800 تومن)
1- با توجه به نیازهام ، کدوم ایده آل تره؟
2- آیا مورد دیگه ای هم با این رنج زوم هست؟
3- قیمت حدودی این لنزها تو ایران چقدره؟ چون چند هفته دیگه دارم میام ایران و اگه قیمت ها اونجا بهتر باشه ، از اونجا میخرم.
یک ، شما که آلمان هستی بهتره که همون آلمان خریداری کنی چون اینجا هزینه واردات و عوارش ومالیات و گارانیت و اینها رو هم باید بدی که چون بر می گردونی به آلمان همش میشه ضرر . در مورد واک اروند بین این سه گزینه من گزینه اول رو پیشنهاد میدم . خیلی به رنج بالاتر دو لنز دیگه توجه نکن . کاملا سافت و بی فایده . البته حتما توصیه میکنم ریویوهاشون رو بخونی .
خارج از این سه تا اگر فوکال بالا خیلی برات مهم نیست من 15-85 رو پیشنهاد میدم .
اگر بودجه بیشتری هم داری همین 15-85 رو میشه بگیری + 70-200 اف 4 آی اس که رنجت هم کامل میشه و در نهایت خروجی عکسهات فوق العاده متحول میشه .
احسان جان خیلی خیلی مبارکه .خود دوربین همراه لنزو کابل ها 980
کارت حافظه که فکر کنم گرون داده 120 تومن ! میگفت سرعتش بالاست،ارزون ترم داشت مثلا 40 تومنی که کلی داستان گفتو منم گفتم قبوله و خریدم ،نمی دونم اشتباه کردم یا نه؟(مارکش: LX Pro 16 GB - PATRIOT up to 20 MB/S write
محافظ لنز چندلایه 40 تومن
محافظ ال سی دی: 5 تومن
هزینه بیمه(3 درصد) - گارانتی ایده آل:29 تومن
انتخاب عالی کردی .
در مورد 5100 + لنز قیمت رو خوب داده اما متاسافنه اشتباه خرید لوازم جانبی از همون مغازه رو مرتکب شدی ! ایشون هم تا مقادیری قیمت انداخته برای فیلتر بقول خودشون چند لایه و مموری . انواع فیلتر یو وی خوب مثلا برند کنکو یا هرچی توی بازار از 10 تا حداکثر 20 تومن . انواع فیلتر پلارایز هم از 12 تا 40 - 50 تومن هستش . البته برند فیلتر در صورت پلارایز بودن خیلی مهمه که الان برندش رو نمیدونم . سیگما اصل اگه باشه یا هاما اصل خوب حدود 40 تومنه اما دقت کن ها ! فیلتر PL نه UV . اگر یو وی هستش در هر شرایطی هم که باشه گرون داده برای لنز 18-55 .
در مورد مموری من کارشناس نیستم ولی احتمالا قیمت پایین تر از این حرفهاست !! حتما همین نمونه رو ببر و از جاهای دیگه قیمت بگیر و اگر قیمت اختلاف فاحش داشت ( بیشتر از 20 درصد ) و ایشالا فاکتور هم داشته باشی ، با 124 تماس بگیر و برو بقیه پولت رو پس بگیر .
در هرصورت اینها خیلی مهم نیست دیگه . چون خریدت رو انجام دادی و مهمترین نکته هم راضی بودنت هستش و عکسهای خوبی که قراره باهاش بگیری . ایشالا که عکسهات رو هرچه زودتر ببینم .
همگی شاد باشید .
P.S :
من بعلت سفر حدود 2 هفته نیستم . اگر کار خاصی بود پیام خصوصی لطفا .