تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 1056 از 1174 اولاول ... 5655695610061046105210531054105510561057105810591060106611061156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,551 به 10,560 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

به اسپم دادن ادامه بدید.منم اسپم دوست دارم دی .ولی اونروز بعد عمری اینجا یه نیمه اسپم دادم فورا aQoa اومد سراغم که پستت بیهوده بوده|:

__________________________________________________ _______________________________________________

" کریستیانو رونالدو " آشکار کرد برای این تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفت که همیشه رویای او بازی در رئال مادرید بوده است.

" رونالدو " تصمیم گرفت یک فصل بیشتر در اولدترافورد بازی کند که او در این فصل موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان را کسب کند و به همراه یونایتد برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر انگلستان شود. بهرحال، این بازیکن 24 ساله اعلام کرد پس از شکست چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008، تصمیم داشت به رئال مادرید بپیوندد.

" رونالدو " به News of the World گفت:« بعد از اینکه ما لیگ قهرمانان را فتح کردیم من فکر کردم دیگر افتخاری وجود ندارد که من با آن‏ها به دست نیاورده باشم. و زمانی که شما همه چیز به دست آورده باشید، می‏دانید که زمان یک رقابت جدید است. یک فصل دیگر ماندم و آن زیبا بود که سه قهرمانی پشت سر هم کسب کنید اما رویای من بازی در مادرید بود.»

بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پافشاری می‏کند که به خاطر پول به رئال مادرید نرفته اما به دنبال آرزوی بزرگ خود رفته است.
    او اضافه کرد:« البته، من برای پول نرفتم. به دنبال بزرگترین هدفم رفته‏ام. آن کار بسیار دشواری است، اگرچه هدف من است. اگر شما یکی از بزرگ‏ترین بازیکنان مادرید باشید، این بدین معنی است که شما یکی از بزرگ‏ترین بازیکنان تاریخ هستید.»

منبع:اسکای اسپورت

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

بچه ها من یه معذرت می خوام از همه به خصوص احمد ! :دي
    من دیشب حوصلم سر رفته بود گفتم یه کاری کنم بخندیم ! :دي ور داشتم داشتم تایپیک رو نگاه می کردم ( قدیم ) بعد این چارلی (:دي الان بببینه بهش گفتم چارلی بر می گرده !: دي ) رو هی می دیدم گفتم بزار بچه های تایپیک رو سر کار بزاریم ! :دي ور داشتم یه نامه از طرفش نوشتم !: دي
    اينكه از اولش معلوم بود
    من وقتي كه روي شماره پست زدم يه پست ديگه رو آورد
    اما ايول سر كاري با حالي بود

راستي جريان سوپر جام اسپانيا چيه؟
    در اصل بازي بايد بين رئال و شانسونا باشه اما برگزار ميشه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض زیدان:ریبری مرا شرمنده نمیکند

مشاور ورزش پرس گفت با ریبری مذاکره کرده ام و میدانم مرا شرمنده هواداران نخواهد کرد.

به نقل از ال اکیپ فرانسه زین الدین زیدان گفت تنها مقصد هم تیمی سابقش در تیم ملی فرانسه،سانتیاگو برنابئو است.
    مشاور ورزشی رئال مادرید اعلام کرد فرانک ریبری ستاره بایرن مونیخ اگر از آلیانس آره نا برود باید به رئال مادرید بیاید.
    خبرهای زیادی مبنی بر پیوستن ریبری به بارسلونا یا رئال مادرید وجود دارد،ولی به نظر
    می رسد رئالی ها بیشتر مایل به خرید ین بازیکن 26 ساله باشند.
    زیدان اظهار داشت: به هواداران رئال قول دادم ریبری را به این تیم بیاورم، و حتما خواهم آورد البته آلمانی ها پیشنها 65 میلیونی ما را نپذیرفتند،اما این امر به معنای منتفی شدن انتقال ریبری نیست.
    وی تاکید کرد:رایزنی های خوبی برای انتقال و جذب ریبری صورت گرفته است.هواداران اگر کمی صبر کنند حتما ریبری را هم در کنار کاکا و کریستیانو رونالدو در این تیم خواهند دید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض بازگشت رونالدو از تعطیلات لوس آنجلس

بهترین بازیکن سال 2008 جهان بعد از گذراندن تعطیلاتش در لوس آنجلس وارد لیسبون شد...

سایت گل - کریستیانو رونالدو ستاره پرتقالی منچستریونایتد که به احتمال فروان به زودی قراردادش را با باشگاه رئال مادرید به امضا خواهد رساند تعطیلات مرفهی را در لوس آنجلس گذراند.

او به همراه گروه پاریس هیلتون در MyHouse
    دیده شده است و همچنین در یک مهمانی خصوصی در خانه ای در بورلی هیلز شرکت کرده است.او امروز با هواپیمای خصوصی اش وارد فرودگاه لیسبون شد.

بازیکن اسبق اسپورتینگ که با فراری اش فرودگاه را ترک کرد قصد دارد چند روز آینده را به تعطیلات در کشورش بگذراند.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض رونالدو: سال گذشته می‏خواستم به رئال بروم

" کریستیانو رونالدو " آشکار کرد برای این تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفت که همیشه رویای او بازی در رئال مادرید بوده است.

" رونالدو " تصمیم گرفت یک فصل بیشتر در اولدترافورد بازی کند که او در این فصل موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان را کسب کند و به همراه یونایتد برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر انگلستان شود. بهرحال، این بازیکن 24 ساله اعلام کرد پس از شکست چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008، تصمیم داشت به رئال مادرید بپیوندد.

" رونالدو " به News of the World گفت:« بعد از اینکه ما لیگ قهرمانان را فتح کردیم من فکر کردم دیگر افتخاری وجود ندارد که من با آن‏ها به دست نیاورده باشم. و زمانی که شما همه چیز به دست آورده باشید، می‏دانید که زمان یک رقابت جدید است. یک فصل دیگر ماندم و آن زیبا بود که سه قهرمانی پشت سر هم کسب کنید اما رویای من بازی در مادرید بود.»

بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پافشاری می‏کند که به خاطر پول به رئال مادرید نرفته اما به دنبال آرزوی بزرگ خود رفته است.
    او اضافه کرد:« البته، من برای پول نرفتم. به دنبال بزرگترین هدفم رفته‏ام. آن کار بسیار دشواری است، اگرچه هدف من است. اگر شما یکی از بزرگ‏ترین بازیکنان مادرید باشید، این بدین معنی است که شما یکی از بزرگ‏ترین بازیکنان تاریخ هستید.»

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض کریس از دلایل جدایی می گوید

ستاره پرتغالی منچستر یونایتد در صحبتهایی از دلایلش برای جدایی از اولدترافورد و پیوستن به برنابئو سخن می گوید.

سایت گل- کریستیانورونالدو در اولین مصاحبه پس از آنکه با پیوستن به باشگاه مادریدی موافقت کرده، دلایلی که منجر به این انتقال شده است را برشمرده.

او در گفت و گو با news of the world در این رابطه خاطرنشان کرده که مدتی است انتقال به سانتیاگو برنابئو را بررسی می کرده. او در این رابطه گفت:« پس از آنکه ما در رقابتهای اروپایی (لیگ قهرمانان اروپای فصل قبل) به پیروزی رسیدیم، من حس کردم که دیگر عنوان دیگری برای من باقی نمانده که بخواهم با منچستر یونایتد به آن عنوان برسم.من دریافتم که وقتی که همه چیز را کسب کرده ای، دیگر زمان تغییر فرا رسیده است. من یک سال دیگر هم در منچستر ماندم و از حضورم در این تیم لذت بردم ولی رویای همیشگی من بازی برای رئال مادرید بود.»

بسیاری معتقدند که دلیل اصلی پیوستن کریس به منچستر،بعد اقتصادی ماجراست ولی ستاره پرتغالی این شایعه را رد می کند:« قطعا من به خاطر پول به رئال نمی روم. تنها چیزی که من می خواهم این است که برترین بازیکن فوتبال دنیا باشم و برای رسیدن به این عنوان باید تلاش فراوانی کرد و این هدف اصلی من است. این واضح است که اگر بتوانی بهترین بازیکن تیم رئال مادرید باشی، قطعا یکی از بهترینهای تاریخ خواهی بود.»

رونالدو با قراردادی 94 میلیون یورویی به رئال مادرید خواهد پیوست که این رقم به منزله رکورد جدیدی در بازار نقل و انتقالات فوتبال دنیاست.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

او به همراه گروه پاریس هیلتون در MyHouse
    دیده شده است
    اين احتمالا gf جديديشه دي:

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

ظاهرا پرز میتونه با یه پیشنهاد 30 میلیونی میتونه آلونسو رو بخره. آلونسو نمیخواد برای دومین بار شانس بازی در برنابئو رو از دست بده

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ============

ویا گفته این هفته ای که گذشت هفته ای بسیار سخت براش بوده

============

وکیل مایکون قیمت اون رو 30 میلیون بیان کرده. به نظر میرسه بازیکنهایی مثل دیارا , اشنایدر , روبن و هیگواین چشم اینتری ها رو گرفتن

============

ظاهرا پرز بدنبال پیکه مدافع بارسلونا هست. البته اینو بگم که منبع خبر الموندو دپورتیوو هست

============

فرناندو تورس گفته ویا نمیخواد به انگلیس بره و پیشنهادهای منچستر و چلسی اون رو اغوا نمیکنه. تورس گفته ویا دوست داره در اسپانیا بمونه

============

به نظر میرسه اگر رئال نتونه آلونسو رو بخره بره دنبال لوچو گنزالس. مسئولان پورتو منتظر پیشنهاد رئال هستن. منبع :

============

رونالدو دلایلش رو برای ترک یونایتد اینگونه بر شمرد...

============

1 پرز قبلا گفته بود كه نميخواد از شانسلونا بازيكن بگيره
    2 تورس گفته كه ويا دوست داره پيش اون تو ليور بازي كنه
    حالا معلوم نيست كدومش درست ياشه
    اما در هر صورت رئال بايد از بين وبا و ايبرا و بنزما يكي رو بگيره

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اين احتمالا gf جديديشه دي:
    نه بابا پاریس هیلتون الان صاحب هتل های زنجیره ای هیلتون بید دیگه ! ارث رسیده بهش!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

نه بابا پاریس هیلتون الان صاحب هتل های زنجیره ای هیلتون بید دیگه ! ارث رسیده بهش!
    نه بابا؟ شوخي ميكني؟ دي:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •