به اسپم دادن ادامه بدید.منم اسپم دوست دارم دی .ولی اونروز بعد عمری اینجا یه نیمه اسپم دادم فورا aQoa اومد سراغم که پستت بیهوده بوده|:
__________________________________________________ _______________________________________________
" کریستیانو رونالدو " آشکار کرد برای این تصمیم به ترک منچستریونایتد گرفت که همیشه رویای او بازی در رئال مادرید بوده است.
" رونالدو " تصمیم گرفت یک فصل بیشتر در اولدترافورد بازی کند که او در این فصل موفق شد عنوان بهترین بازیکن اروپا و جهان را کسب کند و به همراه یونایتد برای سومین سال متوالی قهرمان لیگ برتر انگلستان شود. بهرحال، این بازیکن 24 ساله اعلام کرد پس از شکست چلسی در فینال لیگ قهرمانان اروپا در سال 2008، تصمیم داشت به رئال مادرید بپیوندد.
" رونالدو " به News of the World گفت:« بعد از اینکه ما لیگ قهرمانان را فتح کردیم من فکر کردم دیگر افتخاری وجود ندارد که من با آنها به دست نیاورده باشم. و زمانی که شما همه چیز به دست آورده باشید، میدانید که زمان یک رقابت جدید است. یک فصل دیگر ماندم و آن زیبا بود که سه قهرمانی پشت سر هم کسب کنید اما رویای من بازی در مادرید بود.»
بازیکن سابق اسپورتینگ لیسبون پافشاری میکند که به خاطر پول به رئال مادرید نرفته اما به دنبال آرزوی بزرگ خود رفته است.
او اضافه کرد:« البته، من برای پول نرفتم. به دنبال بزرگترین هدفم رفتهام. آن کار بسیار دشواری است، اگرچه هدف من است. اگر شما یکی از بزرگترین بازیکنان مادرید باشید، این بدین معنی است که شما یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ هستید.»
منبع:اسکای اسپورت