تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1055 از 1421 اولاول ... 5555595510051045105110521053105410551056105710581059106511051155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,541 به 10,550 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اکثر اوقات نداره که. همیشه رندومه. ای پی ماها که ثابت نیست.
    تو کشور های خارجی هر کسی یه ای پی ثابت داره و خیلی راحت میتونن از طریق ای پی پیدات کنن.
    ولی تو ایران هر دفعه یه ای پی بهت تعلق میگیره.
    میتونی بری درخواست ای پی بدی تا بهت ای پی ثابت بدن ولی باید هزینه شو بپردازی. البته مخابرات فکر نکنم ای پی ثابت بده.
    می دونم ip ما داینامیک هست هر دفعه رندوم تغییر میکنه. منظورم این بود که چرا بین این سه تا رنج همش 5 به من می افتاد که وضعش خراب بود.
    استاتیک هم که هر کی بخواد فرم پر میکنه 4-5 تومن میده ip ثابت میشه که داستانش جداس.
    اتفاقا مخابرات استاتیک هم میده.
    به هر حال من که خطم رو جمع کردم خلاص!

2. این کاربر از Senator_Offline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

می دونم ip ما داینامیک هست هر دفعه رندوم تغییر میکنه. منظورم این بود که چرا بین این سه تا رنج همش 5 به من می افتاد که وضعش خراب بود.
    استاتیک هم که هر کی بخواد فرم پر میکنه 4-5 تومن میده ip ثابت میشه که داستانش جداس.
    اتفاقا مخابرات استاتیک هم میده.
    به هر حال من که خطم رو جمع کردم خلاص!
    برای منم گاهی اوقات 5 میده.
    برای همه همینجوریه فکرکنم.

4. این کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اساسا بعی میدونم کیفیت اینترنت ربطی به آی پی که مخابرات بهمون میده داشته باشه.
    اگرم اینطور باشه فک کنم با خاموش کردن مودم برا چند دقیقه آی پی عوض بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دیشب 4 گیگ داون کردم از 1 تا 7.چیزی کم نشده از حجم .بالاخره اون 1.5 گیگ نفهمیدم چی بود.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

میتونی بگی که برات روی قبض نیاد باز باید بری سوال کنی
    قبول نکردن. هیچی تا یه سال باید با ماهی 4 گیگ بسازم. گندشون بزنن.
    کسایی که کمپین میگیرن اینم در نظر داشته باشن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من پریروز رفتم.دیدم ملت صف کشیده بودن.سه تا خانوم 35 تا 40 ساله بودن و هفت هشتا از این جوونا.میخاستم کمپین شرکت کنم .میگفت برای شما امکان نداره چون مشترک قدیمی هستید.هر کاری کردم بهشون گفتم قبول نکردن.بالاخره منم رفتم تو راهرو باور کنید مث این دیوونه ها
    بهشون گفتم یه 5 دقیقه برای خودتون برای اینکه هزینه های الکی نکنید میخام صحبت کنم.باور کنید از این 10 11 نفر فقط دوتاش موندن.چنان براشون تعریف کردم که کلی هم تشکر و قدرانی کردن.گفتم .بالاخره وظیفه شرعی خودم میدونستم که راهنمایی کنم این بنده خداها را.هر چی باشن هم استانی خودمونن.همشهرهای خودمونن.ما که نزدیک 700 تومن فقط برای تعویض سرویس سرمون کلاه رفت.اخه سرعت 1م گ کجاش دانلودش 120 هست.اونم یک مگ محدود 6 ماهه.
    حس کردم سنگینی که از دست این بی ......بر سر من بود یه جوری خالی شده.باور کنید اون لحظه به خودم افتخار می کردم.به هر حال امیدوارم باز گول این مودم رو نخرن و نرن.

9. این کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من پریروز رفتم.دیدم ملت صف کشیده بودن.سه تا خانوم 35 تا 40 ساله بودن و هفت هشتا از این جوونا.میخاستم کمپین شرکت کنم .میگفت برای شما امکان نداره چون مشترک قدیمی هستید.هر کاری کردم بهشون گفتم قبول نکردن.بالاخره منم رفتم تو راهرو باور کنید مث این دیوونه ها
    بهشون گفتم یه 5 دقیقه برای خودتون برای اینکه هزینه های الکی نکنید میخام صحبت کنم.باور کنید از این 10 11 نفر فقط دوتاش موندن.چنان براشون تعریف کردم که کلی هم تشکر و قدرانی کردن.گفتم .بالاخره وظیفه شرعی خودم میدونستم که راهنمایی کنم این بنده خداها را.هر چی باشن هم استانی خودمونن.همشهرهای خودمونن.ما که نزدیک 700 تومن فقط برای تعویض سرویس سرمون کلاه رفت.اخه سرعت 1م گ کجاش دانلودش 120 هست.اونم یک مگ محدود 6 ماهه.
    حس کردم سنگینی که از دست این بی ......بر سر من بود یه جوری خالی شده.باور کنید اون لحظه به خودم افتخار می کردم.به هر حال امیدوارم باز گول این مودم رو نخرن و نرن.
    الان باز چی شده که اینقدر ناراضی هستین؟ سرعت محدودا که خوبه . حجم اضافیم کم نمیکنه. بابا من نوین داشتم یه مدت انگار لوله سوراخ بود الان که دو شبه محدود مخابرات گرفتم فهمیدم نوین یه جورایی انگار زیاد کم میکرده یا شایدم مخابرات کمتر حجم کم میکنه؟ سرعت 2 مگ محدود مخابرات تا 279 80 میرسه 6 ساعتم رایگان بدون افت سرعت کجا همچین سرویسی بدون منت میدن؟ یه زمانی سرعت همه 300 بود چه 128 چه 1 مگ چه 2 مگ اینقدر اومدین نق زدین و یه عده هم اومدن گفتن چرا من که پول 1 مگ میدم سرعتم این باشه و اونی که پول 128 میده سرعتش مثل من باشه که آخرش شد این!! من خودم از اولش پول 1 مگ میدادم یه بارم به این فکر نکردم که چرا بعضیا که پول 128 میدن سرعتشون با من برابره؟ حالا باز بیاین اینقدر ایرادای الکی بگیرین که همینم بشه هایوب و شاتل!! بابا انصاف در مقایسه هم خوب چیزیه. والا شبی 4.5 گیگ رایگان با سایر شرایطش خیلی عالیه.برین کلاتونو بندازین هوا.!!

11. 3 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

الان باز چی شده که اینقدر ناراضی هستین؟ سرعت محدودا که خوبه . حجم اضافیم کم نمیکنه. بابا من نوین داشتم یه مدت انگار لوله سوراخ بود الان که دو شبه محدود مخابرات گرفتم فهمیدم نوین یه جورایی انگار زیاد کم میکرده یا شایدم مخابرات کمتر حجم کم میکنه؟ سرعت 2 مگ محدود مخابرات تا 279 80 میرسه 6 ساعتم رایگان بدون افت سرعت کجا همچین سرویسی بدون منت میدن؟ یه زمانی سرعت همه 300 بود چه 128 چه 1 مگ چه 2 مگ اینقدر اومدین نق زدین و یه عده هم اومدن گفتن چرا من که پول 1 مگ میدم سرعتم این باشه و اونی که پول 128 میده سرعتش مثل من باشه که آخرش شد این!! من خودم از اولش پول 1 مگ میدادم یه بارم به این فکر نکردم که چرا بعضیا که پول 128 میدن سرعتشون با من برابره؟ حالا باز بیاین اینقدر ایرادای الکی بگیرین که همینم بشه هایوب و شاتل!! بابا انصاف در مقایسه هم خوب چیزیه. والا شبی 4.5 گیگ رایگان با سایر شرایطش خیلی عالیه.برین کلاتونو بندازین هوا.!!
    ببینم تو خواب داری این حرفا رو میزنی .گرفتی مارو دوست عزیز
    سرعت یک مگ محدود شبانه بنا به گفته خودشون باید بین 220 تا 240 باشه.کجا شبانه سرعتش ثابته؟سرعتش از 1 تا 3صبح خوبه .اون موقع میبینن ملت خوابیدن و سیستم رو برای دانلود گذاشتن قطع و وصل میکنن.اخرشم صبح پا میش میبینی 1 گیگ دانلود شده تازه یگ هم زیاد گفتم.
    ضمنا هیچ ارتباطی به خط تلفن هم نداره که بخان بگن مشکل از خط هست.من هم زیاد دانلود ندارم که بخان بیان یه جورایی دانلود منو محدود کنن.منم اصلا روحم خبر نداشت که فقط پول اضافی برای یک مگ داریم میدم.منتها کار از کار گذشته بود.
    الان شما از چی ناراضی هستید.اومدم برای 10 نفر صحبت کردم و منصرفشون کردم و واقعیت رو براشون توضیح دادم ناراحتیتد؟اگه میخاستم مثل نشما که فکر کنم تو این کاربرای مخابرات با این وضعیتی که از شرایط خوب اینترنتت گفتی و صدالبته استثنا هم هستی اونارو تشویق کنم .که فردا هزار تا فحش حوالمون میکردن.
    روز خوش

13. 2 کاربر از kasra12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

برای منم گاهی اوقات 5 میده. برای همه همینجوریه فکرکنم.
    به نظر شما ربطی به ای پی داره؟
    من الان ای پیم با این عدد ها شروع میشه
    5.236
    که همیشه پینگش 300 تا 320 هستش که خیلی وضعش داغونه
    به نظر شما ربطی به ای پی میتونه داشته باشه
    چون معمولا ای پی من 2.181 هست البته فکر کنم همین باشه

پروفشنال Reza kheyri1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Babol

پيش فرض

به نظر شما ربطی به ای پی داره؟
    من الان ای پیم با این عدد ها شروع میشه
    5.236
    که همیشه پینگش 300 تا 320 هستش که خیلی وضعش داغونه
    به نظر شما ربطی به ای پی میتونه داشته باشه
    چون معمولا ای پی من 2.181 هست البته فکر کنم همین باشه
    به نظرم داشته باشه ولی مطمئن نیستم.

الان ای پی من 2.181 هستش و پینگ هم دوروبره 130.

16. 2 کاربر از Reza kheyri1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •