من طرح طلایی ٢ مگ دارم البته پاییزه نیست اما سرعت روی ٢ مگه.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
من طرح طلایی ٢ مگ دارم البته پاییزه نیست اما سرعت روی ٢ مگه.
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk 2
برای من هیچکدومشون با کروم باز نمیشه.آیا باید تنظیمات خاصی را در کروم اعمال کرد؟
مصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات
اين مصوبه که در آبان سال 1391 تصويب شده، تعرفه خدمات اينترنت را تعيين کرده است؛ در حالي که در هيچ جاي آن به صراحت تاکيد نشده است که سرويسدهندگان حق ندارند خدمات نامحدود بفروشند و چه بسا اگر اين گونه بود، بيش از يک سال است که شرکت مخابرات در حال زير پا گذاشتن مصوبه سازمان تنظيم مقررات و متخلف بوده است.
با اين وجود اين مصوبه دستاويزي شده تا شرکت مخابرات خدمات نامحدود خود را حذف کند؛ اتفاقي که پيش از اين نيز در بسياري از استانها مانند استان خراسان رضوي رخ داده است.
شرکت مخابرات در آغاز حضور جدي خود در حوزه فروش ADSL از اينترنت نامحدود نهايت بهره را گرفت و کاربران زيادي را جذب کرد اما بعدها اين مصوبه نامربوط را دستاويز قرار داد و انبوه مشترکان خود را با يا بدون اطلاع به خدمات نوع ديگر منتقل کرد و موجبات زيانهاي مالي بسياري از افراد ناآگاه را فراهم آورد. جاي بسي تاسف است که شرکتي به طول و عرض شرکت مخابرات از روشي غيراخلاقي براي جذب مشتري استفاده کرده و در نهايت به آنها خيانت کند، چه بسا در بسياري از موارد مشترکان (به دلايلي مانند پر بودن پورت يا فيبر نوري) مجبور به ادامه خريد خدمات از شرکت مخابرات خواهند بود.
مصوبات سازمان تنظيم مقررات و رفتار دوگانه اين سازمان به خصوص در دورههاي گذشته دليل وقوع اين اتفاقات در بازار اينترنت ايران بوده است و فروش قطرهاي اينترنت را باب کرده و با مصوبهاي نامفهوم نه تنها راه را بر ارزانتر شدن اينترنت مسدود کرده بلکه اين امکان را به وجود آورده که هر يک از ارائهدهندگان اينترنت در ايران تفسيري منفعتطلبانه و دلخواه از آن ارائه کنند و در اين ميان، معلوم نيست که چه سازمان يا نهادي بايد از حقوق مردم حمايت کند.
فروش حجمي اينترنت در ايران و در پي آن ارائه زمانهاي رايگان شبانه، باعث ايجاد فرهنگي غلط در ميان کاربران اينترنت شده است. فرهنگي که شب بيداري در ميان کاربران اينترنت را به اميد استفاده از اينترنت رايگان نيمه شب باب کرده و مردم ايران را از بيم در دسترس نبودن اينترنت در آينده (که در مورد اينترنت به هيچ وجه نميتوان از آن اطمينان داشت) به دانلود نرمافزارها، بازيها و فيلمها براي استفاده در آينده ترغيب کرده است.
اين فرهنگ باعث شده است که مردم در طول روز با احتياط از اينترنت استفاده کنند که مبادا حجمشان به پايان برسد و اين مصرف محتاطانه راه براي اعمال ضريبهاي اشتراک يک به پنجاه و درآمد سرشار خدماتدهندگان اينترنت هموارتر کرده است. آيا وزارت ارتباطات وکيل مردم است يا حامي منافع ارائهدهندگان اينترنت؟
یوتوب رو با https بزن باز میشه
جفتشون باید https باشند . یعنی اگر http بود . یک s اضافه کنی بهش کانکت خواهد شد .
یک نکته .
همیشه قبل از کانکت شدن CMD رو هم کنار باز کنید و ping google.com /t رو توش بزنید .
پینگتون رو نگاه کنید .
معمولا باید بین 130 تا 150 باشه .
حالا شما هر بار که کانکت میکنید روی یک مسیر می افتید .
ممکنه اون مسیر پینگش مالی نباشه .
بنابراین با چند بار کانکت شدن و نگاه کردن به پینگتون توی CMD میتونید به یک مسیر خوب برسید .
اینم نمونه ی خودم در ساعت رایگان دیشب .
دفعاتی که هی کانکت شدم و دیسکانت کردم رو مشخص کردم توی عکس .
دیشب کسی 5 به بعد دانلود شبانه از سرور خارجی تونست بکنه ؟
حتی سایتای سرورای خارجی باز نمیشد
شما هم اینجوری شدید؟
در حالت بدون استفاده شبانه .. سرعتم باید 256 باشه ( 2 مگ طلایی پاییزه ) ولی سرعت دانلود من 40 الی 60 شده :|
اینم پینگ :|
C:\Users\....>ping google.com
Pinging google.com [216.239.32.20] with 32 bytes of data:
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=277ms TTL=40
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=321ms TTL=40
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=279ms TTL=40
Reply from 216.239.32.20: bytes=32 time=327ms TTL=40
Ping statistics for 216.239.32.20:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 277ms, Maximum = 327ms, Average = 301ms
C:\Users\....>ping varzesh3.com
Pinging varzesh3.com [94.182.132.2] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=45ms TTL=116
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=69ms TTL=116
Request timed out.
Reply from 94.182.132.2: bytes=32 time=61ms TTL=116
Ping statistics for 94.182.132.2:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 45ms, Maximum = 69ms, Average = 58ms
شما سه کار بکن .
اول اینکه همین الان یک فایل رو بذار واسه تست دانلود . ( در حد چند مگ )
ببین سرعت چقدره .
بعد همون فایل رو هم شب تست کن .
ببین اون موقع سرعت چقدره .
دوم اینکه ببین پهنای باندت روی مودم رو چند تنظیم شده.
سوم اینکه از روشی که بالا گفتم استفاده کن .
همین الان من پینگم 283 بود . با چند با دیسکانکت کردن و دوباره کانکت شدن پینگ شد 129 .
کسی اینو دیده »
جک جدیده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)