ممنون
پچ نامبر رو کجای جعبه ادکلن یا شیشه خود ادکلن نوشته ؟
من هرچی کد روی شیشه یو جعبه پیدا کردم واردم کردم ولی همش میگه Error: specified code is not supported, or is not correct.
ممنون
پچ نامبر رو کجای جعبه ادکلن یا شیشه خود ادکلن نوشته ؟
من هرچی کد روی شیشه یو جعبه پیدا کردم واردم کردم ولی همش میگه Error: specified code is not supported, or is not correct.
بچ نامبر هم باید روی جعبه باشه و هم روی شیشه.معمولا ته جعبه و شیشه ادکلن هست و 4 تا 8 رقمه .گاهی حروف هم توش هست.
اول برند را انتخاب کنید اگر upc code یا همون بارکد را تو قسمت ورود کد بزنید فقط سال ساخت را نشون میده ولی اگر بچ کد را بزنید ماه تولید را هم نمایش میده.
سلام دوستان
دنبال عطر Sultan از شرکت SFA می گردم.
کسی می تونه راهنماییم کنه از کجا پیدا کنم؟
سلام مجدد
خب دوست گرامی تغییر تایم رو مشاهده میکنم در گفته هاتون
پست اول گفتید دو ساعت تا سه ساعت میمونه!و یک ساعت پخش داره! خب اگر این بود خیلی عجیب بوده
ولی اگر 8 ساعت بمونه که خیلی خوبه! 8 ساعت ماندگاری برای یک عطر اونم در شرایطی که فصلش هم نیست بنظرم ایده آله
در مورد پخشاین مطلب رو در نظر میگیرید که شامه بعد از یک مدت به رایحه عطری که به خودتون زدید عادی میشه؟ یعنی شما دیگه حس نمیکنید پخش داره ولی اطرافیان متوجه هستند!
با توضیحات شما بنظر میرسه زیادی حساسیت به خرج دادید و عطرتون غیراصل نیست![]()
بله درست شد
با تشکر از شما
اینو بهم جواب داد :
Date of manufacture:
26 of March, 2014
خب اون 8 ساعتی میمونه دیگه خیلی با ارفاق بهش دادمآخه لامصب بعد از 2-3 ساعت دیگه انچنانی روی پوست حس نمیشه بوش.
چی بگم والا خودمم نمیدونم وسواسم درسته یا نه
باسلام خدمت همه دوستان ...در باره عطر سلطان می خواستم از نظر رایحه و پخش بو و ماندگاری بپرسم.....ممنونم
سلام.
نشنیدم تا حالا. یک لینک ازش میدی؟ عربیه؟
سوال تکراری مطرح نکنید دوست عزیز
پست شما دیده میشه کسی بدونه قطعا جواب میده
عطر مد نظرتون از برندی نیست که در ایران خیلی جا افتاده باشه بنابراین فقط از مغازه های خاصی باید قابل تهیه باشه یا مغازه هایی که سفارشی کار میکنن
Last edited by Atghia; 21-01-2015 at 22:54.
خیابان ناصرخسرو و کوچه ی مروی.
باسلام.ادوکلن هایی که من دارم ایناس:بولگاری-لالیک-اکسیژن-جگوار آبی-لی کوپ -بوگارت-آمیتا باچان.حالا یه ادوکلن میخوام بهم معرفی کنین که بوش تو مایه های زرد آلو و هلو و یا ترکیبی از این جور بوها باشه.بویی نزدیک به عطر ی که تو عطر فروشیها با عنوان جنیفر میفروشن میخوام.مردونه هم باشه .قیمت هم زیر 200 باشه.
Last edited by habib mahvare; 23-01-2015 at 00:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)