لیسانس/ کسری ندارم/ نمیدونم میخوام چندجا دنبال امریه هم برم ولی شاسم کمه
راسته اعزامی اسفند خوبه چون تعطیلی عید بهش میخوره؟
لیسانس/ کسری ندارم/ نمیدونم میخوام چندجا دنبال امریه هم برم ولی شاسم کمه
راسته اعزامی اسفند خوبه چون تعطیلی عید بهش میخوره؟
دوستان کسی برای دی پیگیر پذیرش سپاه هست؟ مجوز پذیرش برای شهرهای شما اومده؟
من امروز پرسیدم هنوز مجوز برای تبریز (سپاه عاشورا) نیومده! میگن احتمالا 10-15 نفر حداکثر پدذیرش برای تبریز باشه.
اگه سپاه باشی عید نوروز تعطیلات خوبی داری ولی اگه ناجا باشی خیلی بده همش نگهبانی و پاس حفاظت و تو جاده و پلیس راه و ...
یکی از دوستام بوده که میگم
ولی به نظر من اسفند بهتر از دی هست چون دی واقعا سرده
آقا راسته که فارغ التحصیلای دانشگاه ازاد (لیسانس) ، اکثرا میافتن راهنمایی رانندگی
من الان لیسانس ازاد هستم ، حدودا چند درصد احتمال داره توی ارتش یا سپاه بیافتم؟؟؟
اصلا ربطی نداره.
ببینید ماه به ماه، شهر به شهر فرق میکنه و نمیشه گفت که چند درصد کجا میوفتین ولی چیزی که هست اینه که لیسانس و بالاتر درصد بیشتری ناجا میوفتن.
برای سپاه کلا باید پذیرش بگیرن و در حالت عادی احتمال اینکه بیوفتین سپاه خیلی کمه.
البته همونطور که در بالا نوشتم الان سپاه هم خیلی کم لیسانس پذیرش میکنه. نسبت به چند ماه قبل خیلی خیلی سخت شده.
دوستان معافیت پزشکی برای یک سری بیماریه من قبلا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیده بودمش ولی الان پیداش نمی کنم ، کسی میدونه از کجا باید ببینیم چه بیماریهایی باعث معافیت میشن؟
ای بابا !!
تو دفترچه ای که تو سایت به صورت PDF هست برای مدارک مورد نیاز قسمت 7/7 نوشته: افتتاح حساب عابر بانک سپه و درج شماره حساب در برگ شماره یک (ویژه متقاضیان اعزام ، معافیت پزشکی و کفالت)
ولی تو دفترچه ای که من چند روز پیش از پلیس +10 گرفتم (چاپ دهم) این مورد رو ننوشته!
الان من باید چه کار کنم؟ دوستانی که دفترچه پست کردن جدیدا این بخش رو چه کار کردن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید امروز هر چی زنگ زدم به شماره هایی نظام وظیفه یا مشغول بود یا کسی جواب نمیداد
دوست خوبم شما باید حساب سپه باز کنید ، چه برای معافیتها و چه برای اعزام
با تشکر
حسام
دوست عزیز شما مشمول هستید و نمیتونید ار کشور خارج بشوید لیسانس و غیر لیسانس هم نداره وقتی مشمول هستید اجازه خروج از کشور را ندارید مگر زمانی که در حال استفاده از
معافیت تحصیلی هستید برای مدت زمانی محدود با سپردن وثیقه میتوانید از کشور خارج بشوید !!!
اقا پادگان شهيد انشايي چه جور جاييه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)