دروغ میگن چطور مشکل زیرساختی هست که فقط گریبانگیر صبانت شده
دروغ میگن چطور مشکل زیرساختی هست که فقط گریبانگیر صبانت شده
کسی این مشکل مارو نمیدونه داستان چیه ؟
داداش به نظر من احتمالا خط شما مشکل نویز پیدا کرده باشه،و احتمالا گزینه های SRA و Bitswap شما تو تنظیمات مودمت فعال هست که نمیذاره چراغ لینکت بپره،فقط هی downstreem یا upstreem رو کم میکنه تا چراغ اینترنتت روشن بمونه،خودمونیش اینه که یه لحظه انترنتت سکته میکنه به خاطر نویز دوباره احیا میشه !!
البته اساتید اینجا هستن نظرات رو هم بپرس![]()
طی پیگیری های مکرر به من این جواب ها رو دادن:
1- مشکل پهنای باند دارن به صورتی که شبانه حجم کاربر ها زیاد میشه و افت سرعت به وجود میاد (این بهونه چند سال داره گفته میشه)
2- مشکل از زیر ساخت هست و سایر ISP ها هم همین مشکل رو دارن برین بپرسین تا چند روز دیگه درست میشه (حالا کی مشکل برطرف میشه ؟) = معلوم نیست ! ! ! (مگه میشه ؟) = دارن روش کار می کنن ! ! !
3- همینه که هست معلوم نیست کی حل بشه
ای بابا امشبم باز شد 30 تا. سرویس 6 مگ
مسخره ها برای شب سوم هست که میزان سرسعات 2 سرعت شده 30 واقعا که شورشو دراوردند
اونوقت چرا این مشکل پهنای باند و زیرساخت را روزها ندارند؟
و حاضرند چند برابر سرعتی که گرفتی را بهت بدهند تا پهنای باند تمام کنی دوباره ترافیک بخری! اما شبها به اندازه سرعتی که خریدی هم بهت سرعت نمیدهند!
1-مگه بچه های اینجا شب اول یا دومه که دارن دانلود میکنن همین ادما ۲ هفته پیش یا ۲ ماه پیش هم دانلود شبانه داشتن مگه دانلود کردن فقط مال این ۲ شب بوده؟؟
2- غلط کردن که بقیه هم مشکل دارن خودم رفتم بقیه تاپیک ها رو نگاه کردم این سورپرایز شیرین فقط عیدی بچه های صبانت بوده
3-این یکی به خاطر صداقتش بعید میدونم مال پشتیبانی باشه !!! خلاصه نتیجه گیریش اینه که که جمیعا ول معطلید!!
Last edited by sunmaster_7; 08-05-2014 at 01:28.
واقعا مسخرست دیشب سرعت رو 20 کیلو فیکس بود مثل چند شبه پیش...![]()
برای من دیشب سرعت درست شده بود 4.5 گیگ دانلود کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)