آسیاتک که گران شد،رفت!!!
صبانت 12 مگابیت یک ماهه 3 گیگ ،شبانه رایگان بشرط استفاده منصفانه ،24800 تومن!!!!
کسی صبانت داره؟؟چطوره؟؟؟؟؟این شرط منصفانه چیه؟؟؟؟
آسیاتک که گران شد،رفت!!!
صبانت 12 مگابیت یک ماهه 3 گیگ ،شبانه رایگان بشرط استفاده منصفانه ،24800 تومن!!!!
کسی صبانت داره؟؟چطوره؟؟؟؟؟این شرط منصفانه چیه؟؟؟؟
شرایط منصفانه یعنی اینکه اگه از یک حجمی بیشتر مصرف بشه در ساعات رایگان سرعت محدود میشه!!
در مورد صبانت گویا این حجم دوبرابر ترافیک سرویس خریداری شده هست. یعنی برای سرویس سه گیگ میشه تا 6 گیگ دانلود با سرعت بالا داشت.
پورت های اسیاتک در شهر کرمانشاه در اکثر مراکر دوباره تموم شد!!!
باز هم اگه کسی متقاضی باشه باید بره تو نوبت !!!
مشتری جذب کردن،بعدش سرویس هارو گرون کردن!!
10 مگ که 15 هزار بود شده 27 هزار!!!!!!!!دیگه ارزش نداره!
طبیعیه هر کسی بر اساس نیازهاش تصمیم میگیره و انتخاب میکنه. مهم اینه اطلاعات و تجربه ها رو در اختیار یکدیگه قرار بدیم.
در مورد اسیاتک هم افزایش قیمت شامل سرویسای 10 مگ بوده که گزینه مناسب دانلودر های حرفه ایه (کسایی که بین 300-500 گیگ دانلود ماهانه دارند!!). البته من هم ناراضیم از افزایش قیمت...
من خودم دو ماه اخیر رو این سرویس رو داشتم و کاملا راضی بودم اما استفاده من برای دانلود حداکثر دو سه ساعت اخر ساعات رایگان بوده که تو همین دو سه ساعتم روزانه 5-7 گیگ گرفتم!
برای همینم ماه دیگه سرویس با سرعت پایین تر میگیرم خصوصا اینکه سرعت دانلود برای سرورای داخل اسیاتک بالاست بهرحال.
دوستان این سرویس های نامحدود مخابرات کسی آمار داره چطوره؟ بعد و قبل حجمی که زده؟
سرویسم رو به 1 مگ تغییر سرعت دادم! ...
اینم تست سرویس یک مگ اسیاتک در ساعت غیر رایگان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رایگان سرعتش چطوره؟؟؟
میخواستم بیام آسیاتک ماشالا سرویس های مد نظرم رو اونجوری گرون کرد :|
عمده دانلود من هم از 4up یه که سرورهاش رو شاتله و تو ساعت رایگان اونجوری که دیدم با اسیاتک مشکل داره دیگه فعلا پشیمون شدم دوباره مخابرات رو تمدید کردم 1ماه
لعنتیا یکی از یکی داغون ترن
های وب هم که پورت خالی نداره :|
دوستان این سرویس های نامحدود مخابرات کسی آمار داره چطوره؟ بعد و قبل حجمی که زده؟
پورتهای اضافه شده اسیاتک در مراکز بعثت،فجر،امام، ولیعصر، رسالت تموم شد (امروز صبح اضافه شده بودند)
الان فقط مراکز آزادی، ظفر و دانشگاه پورت خالی دارند.
در مورد نامحدود مخابرات؛ یکی از دوستان صفحات قبلا زحمت پرسیدن سوال از 2020 رو کشیده بودند. این طرح به این صورته که 20 گیگ با سرهت 2 مگ و بعد از مصرف 20 گیگ حجم سرویس 256 کیلو میشه!!
دوستان کی نامحدود مخابرات رو گرفته ایا خوبه ؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)