نه اصلا ارزش نداره همونجا بمون شاید وضعیت بعدا بهتر بشه بعدا بیا . الان هم سرعتها نابود شده هم پینگها.
نه اصلا ارزش نداره همونجا بمون شاید وضعیت بعدا بهتر بشه بعدا بیا . الان هم سرعتها نابود شده هم پینگها.
جدیدا ولخرج شده پارس انلاین . به مناسبت های مختلف ترافیک رایگان میده . ( البته بزنم به تخته تا چشم نخوره ) . ایشالا همیشه عید باشه و ترافیک رایگان بگیریم .
امشب سرعتم رفته بالا 170سرویس 256 خدا کنه تا صبح همین جور بمونه
![]()
دوستان کسی جواب سوال منو نمیدونه که در حجم ترافیک ۲ گیگ چه تفاوتی بین ۲۵۶ و ۵۱۲و ۱مگ هست چون سرعت همگی یکسان بوده و قیمتشون تفاوت داره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرقشون تو دانلود شبانه هست
تو روز معمولا همه رو میندن رو یک مقدار یکسان مثلا 2 مگ ولی شب تو ساعت های رایگان دیگه هر تعرفه ای اندازه خودش دانلود میکنه
اگر بودجت میرسه و دانلود شبانه میخوای بکنی 1 مگ رو بگیر اگر نه 512 ولی دیگه با 256 قید دانلود شبانه رو بزن البته حالت کلیش رو میگم وگرنه یه سری با همون 256 سرعت بالای 100 دارن که دیگه به منطقه و شرکت ارائه دهندش (نماینده ی شرکت اصلی) بستگی داره که چه سرویسی بده ولی زیاد به شانس دل نبند
این قطع و وصل شدنای منم نوبره واقعا" کسی هست به اندازه من قطعی شبا داشته باشه ؟
![]()
تا یک گیگ رو دادن سریعا پس گرفتند مثلا من 6:55 دی سی کردم زده بودن 7:03
چرا بعضی اوقات دی سی ها دیده نمیشن؟ چقدر بی دروپیکره این گزارش ترافیک هنوز نفهمیدم چجوریه
دوستان یه سوال دارم :
من ساعت 12:40 شروع کردم به دانلود .تا صبح که دانلود کرد.گذاشتم کامپیوتر 6:50 خاموش شه.
حالا 52 مگ از ترافیکم کم کرده.
من توی ساعت 6 تا 6:50 47 مگ دانلود داشتم.از 12 تا 12:40 دییشب هم چیزی استفاده نکردم.
یعنی این 47 مگ ساعت 6 جزو اون 52 مگ هست ؟
در ضمن من فقط کامپیوتر رو خاموش کردم.مودم رو نه.میبیند که تو عکس هم خاموش نکرده تا اینکه الان خودم خاموشش کردم.
این 47 مگ به خاطر اینه که دیرتر خاموش شده ؟
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
چی کار کنم که وقتی کامپیوتر خاموش میشه مودم هم از کار بیفته ؟؟؟ ( یعنی اینترنت قطع بشه )
ممنون.
منم کرمانم دوست عزیز همین قدر dc داشتم!
من از 12.30 گذاشتم تا 6.30 قطع کردم 183 مگابایت کم شد...
این شبانه ای که شما نوشتین از 12.30 تا 1 و 6 تا7 رایگانه که اینطوری نیست؟؟؟!!!!
چرا واسه شما کم نکرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)