تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1055 از 1759 اولاول ... 55555955100510451051105210531054105510561057105810591065110511551555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,541 به 10,550 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام
    لطفا راهنمای کنید . من از ای دی اس ال استفاده میکنم و مودم از طریق کابل usb به کامپیوتر وصله وبرای باز کردن کانالهای کارتی مجبورم از طریق لن کامپیوتر به ----- متصل بشم و این یعنی همیشه کامپیوتر باید همزمان با ----- روشن باشه حالا یکی کمک کنه که چطور بدون کامپیوتر و مستقیم از مودم به ----- وصل بشم در ضمن مودمم جای لن داره فقط وقتی مستقیم به ----- وصل میشه کانکت برقرار نمیشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

شما باید برید به قسمت وایرلس از همون ستون سمت چپ کنار Adsl نوشته Wireless از اون قسمت باید عکس بگیرید تا راهنماییتون کنند.
    ممنون
    وارد بخش وایرلس شدم و یکی یکی وارد همه بخش هاش شدم و عکس گرفتم

ممنون می شم راهنماییم کنید
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_9192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

با سلام
    لطفا راهنمای کنید . من از ای دی اس ال استفاده میکنم و مودم از طریق کابل usb به کامپیوتر وصله وبرای باز کردن کانالهای کارتی مجبورم از طریق لن کامپیوتر به ----- متصل بشم و این یعنی همیشه کامپیوتر باید همزمان با ----- روشن باشه حالا یکی کمک کنه که چطور بدون کامپیوتر و مستقیم از مودم به ----- وصل بشم در ضمن مودمم جای لن داره فقط وقتی مستقیم به ----- وصل میشه کانکت برقرار نمیشه .

با سلام

شما می تونین با قرار دادن تنظیمات مودم روی حالت PPPoE بدون نیاز به کانکشن و روشن بودن سیستم به اینترنت وصل بشین.ومودم رو مستقیم به ریسور وصل کنین.

4. این کاربر از hamed_9192 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

ممنون
    وارد بخش وایرلس شدم و یکی یکی وارد همه بخش هاش شدم و عکس گرفتم

ممنون می شم راهنماییم کنید
    مرسی

با سلام

شما با این تنظیماتی که واسه network authentivation گذاشتیم .خوب معلومه که همه می تونن از اینترنت شما استفاده کنن.
    .برا پسورد گذاری از منو Wirles-Security تو قسمت network authentication
    یکی از روش های رمز گذاری WEPیا WAP را انتخاب کنید.بعد هم از قسمت Wep Encryption بنا به نیاز تون یه کد 64بیتی یا 128 تعریف کنیدو در اخر هم تنظیمات رو ذخیره کنید.
    البته روش رمز نگاری WEP دیگه زیاد استفاده نمیشه به دلیل امنیت کمترو بهتر از WAP برا رمز نگاری استفاده کنید.در اخر هم توصیه میکنم برد وایرلس مودمتون رو کاهش بدین تا هم مصرف کمتر و دوام بیشتری داشته باشه و هم همسایه هاتون نتونن بهش دست رسی داشته باشن
    موفق باشین

6. این کاربر از hamed_9192 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام

شما می تونین با قرار دادن تنظیمات مودم روی حالت PPPoE بدون نیاز به کانکشن و روشن بودن سیستم به اینترنت وصل بشین.ومودم رو مستقیم به ریسور وصل کنین.
    ممنون ولی چطوری من وارد نیستم ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad_goleyakh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    یکی از دوستام مودم planet داشته فریمورشو از 3 به 4 آپدیت کرده حالا مودم دیگه کلا قاط زده باید چکارش کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

با سلام

شما با این تنظیماتی که واسه network authentivation گذاشتیم .خوب معلومه که همه می تونن از اینترنت شما استفاده کنن.
    .برا پسورد گذاری از منو Wirles-Security تو قسمت network authentication
    یکی از روش های رمز گذاری WEPیا WAP را انتخاب کنید.بعد هم از قسمت Wep Encryption بنا به نیاز تون یه کد 64بیتی یا 128 تعریف کنیدو در اخر هم تنظیمات رو ذخیره کنید.
    البته روش رمز نگاری WEP دیگه زیاد استفاده نمیشه به دلیل امنیت کمترو بهتر از WAP برا رمز نگاری استفاده کنید.در اخر هم توصیه میکنم برد وایرلس مودمتون رو کاهش بدین تا هم مصرف کمتر و دوام بیشتری داشته باشه و هم همسایه هاتون نتونن بهش دست رسی داشته باشن
    موفق باشین
    سلام
    ممنونم
    همونطور که فرمودید رفتم ولی wap نداشتم و گزینه ای به نام wpa داشتم که در عکس زیر مشخص هست

حالا وقتی wpa رو انتخاب می کنم تنظیماتی مثل عکس زیر دارم

و در قمست Wep Encryption تنظیمات رو به شکل زیر

حالا نمی دونم دقیقا باید چه کنم و منظورتون رو از (بنا به نیاز تون یه کد 64بیتی یا 128 تعریف کنید) متوجه نشدم!
    من مبتدی هستم لطفا دقیقا بفرمائید چه کنم؟
    راستی ما مودم رو تنظیم کردم که دیگه بدون نیاز به کانکشین کانکت بشیم اگر طبق فرمایش شما پسور بزاریم در این مورد که بدون کانکشین وارد بشیم که خللی ایجاد نمی شه؟

ممنون می شم بنده را راهنمایی کنید
    مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

ممنون ولی چطوری من وارد نیستم ؟؟
    با سلام

تو مرورگرتون 192.168.1.1 رو تایپ کنید بعد یوز و پس رو وارد کنید (اگه تغیر نداده باشین همون حالت پیش فرض هر دو رو admin قرار دهید) بعد به منوی Advanced Setup برید،روی دکمه Add کلیک کنید البته بهتره قبلش Removeکنید.بعد VPI و VCI رو که ISP به شما داده کنید.بعد PPPoE رو انتخاب کنید. بعدش هم یوز و پس رو وارد کنید. تنضیمات رو ذخیره کنید و بعدش هم که مودم خودش دوباره راه اندازی میشه.
    از این به بعد هر وقت که مودم شما روشن بشه به اینترنت وصله و دیگه نیازی به کانکشن نیست.

در ضمن شما میتونید با تنظیم کردن Dial on demand ,و دادن عددی (مثلا 20 )مدتی رو مشخص کنید نا در صورتی که از اینترنت استفاده نکنید . مودم ارتباط رو قطع کند.
    و بهتره که فایروال مودموتون رو هم فعال کنید.
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

دوستان مودم من TP LINK 8811 است ولي پشت اش زير سريال نوشته V 1.0 ورژن يک
    حالا عجيبه توي سايت اش اصلا از اين ورژن خبري نيست و فقط وقتي مودم TPLink 8811 رو انتخاب مي کنم سه ورژن مي ياره
    V4 - V5 - V6 حالا اين قضيه اش چيه و من بايد چيکار کنم
    اين هم لينکش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    متغیر

پيش فرض

الا نمی دونم دقیقا باید چه کنم و منظورتون رو از (بنا به نیاز تون یه کد 64بیتی یا 128 تعریف کنید) متوجه نشدم!
    من مبتدی هستم لطفا دقیقا بفرمائید چه کنم؟

با سلام

شما می تونید برای افزایش امنیت و اعتبار رمزتون از سیستم 64 رمز نگاری یا 128 بیتی استفاده کنید.
    که سیستم 128 به دلیل داشتن تعداد ارقام رمز بیشتر.امن تر هستش.
    برای تعین رمز از روش های گوناگونی استفاده میشه مثل کد های ASCII یا HEX
    حالا شما می تونید یه رمز مثل 15ah78fgrt واسه مودمتون انتخاب کنید. و مطمعن باشید که سیستم رمز نگاری WAPبه این راحتی قابل شکستن و -- نیست.

راستی ما مودم رو تنظیم کردم که دیگه بدون نیاز به کانکشین کانکت بشیم اگر طبق فرمایش شما پسور بزاریم در این مورد که بدون کانکشین وارد بشیم که خللی ایجاد نمی شه؟

نه هیچ مشکلی پیش نمیاد
    موفق باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •