تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1055 از 2550 اولاول ... 555559551005104510511052105310541055105610571058105910651105115515552055 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,541 به 10,550 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

حجم های اضافی که خریدیم آیا به دوره بعد انتقال می شود. سرویس همارا دارم

آخر فروم باز DariushGreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    همین حوالی...

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای عدم نظارت کامل و درست سازمان تنظیم مقررات رادیویی بر شرکت ها، مراتب شکایت رو به سایت خبری 20:30 اعلام کنید.
    محض اطلاعتون باید بگم که پهنای باندی که سازمان تنظیم مقررات رادیویی در اختیار شرکت ها قرار داده به شکلیه که کل سرعت مورد تقاضای مشترک رو به شکل 1/1 و کاملا ثابت در روز و شب و با حجم دانلود نامحدود در اختیارش قرار بدن؛ این در حالیه که شرکت های به ظاهر معتبر نه سرعت واقعی رو بهمون می دن نه حجم درست و حسابی... بهانشون برای سرعت کمبود پهنای باند و اشتراک 1/4 و 1/10 هست و برای حجم هم که هر کدومشون یه حرف بی سر و ته می زنن!
    من که خودم شکایت کردم و ازونجایی که از مبین نت سرویس دارم، مسائل مبین نت رو گفتم؛ اما در عین حال هم از شرکتای دیگه مثل دزدی شاتل و کم فروشی آسیاتک هم گفتم.
    از شما دوستان تقاضا دارم که شما هم علاوه بر گفتن بدی ها و مسائل شرکتتون به طور کلی از همه شرکت ها به خاطر این کم فروشی و دزدی شکایت کنید.
    اینترنت با سرعت طی شده در قرارداد به شکل ثابت و بدون محدودیت حق مسلم همه ماست

این هم لینک سایت خبری:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم لینک سازمان تنظیم مقررات رادیویی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خلاصه این که دوستان در این یه مورد با هم متحد باشیم پشت این دله دزدا به خاک مالیده می شه

شاد باشید

3. 2 کاربر از DariushGreat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خدمت تموم دوستان عرض کنم همارا سرویس 4G میده 19500 تومان با سرعت 130 کیلوبایت(1 مگابیت بر ثانیه) نمیدونم چی شده انگار پهنای باند دستشون مونده واقعا این سرعت و قیمت دیوانه کننده است نظر شما چیه؟
    البته با نام 128 کلیو بیت سرعتش هم پایین نمیاد چند تا از دوستانم دارن یک ساله حالشو میبرن شبانه هم حدود 60 دان میکنه

دوستان این دانلود سرور چیه ؟ همارا داره من که ندونستم لطفا کمک کنید
    دانلود سرور هماراسیستم

دانلود سرور هماراسیستم سرویس جدیدی است که برای مشترکین ADSL هماراسیستم در تبریز و شهرستانها عرضه شده است، و امکان دانلود مستقیم از وب‌سایت‌های اشتراک فایل را به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در حال حاضر این سرویس از دریافت فایلهای موجود در وب‌سایت اشتراک فایل Rapidshare.com پشتیبانی می‌کند، و انتظار می‌رود در آینده نزدیک وب‌سایت‌های دیگری نیز به سیستم افزوده شوند.

دوستان این دانلود سرور چیه ؟ همارا داره من که ندونستم لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
    Last edited by reza2010wf; 07-08-2012 at 15:17. دليل: خوشگل بشه

5. این کاربر از reza2010wf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تـــبـــر یــــز

پيش فرض

حجم های اضافی که خریدیم آیا به دوره بعد انتقال می شود. سرویس همارا دارم

زنگ بزنيد باهاشون هماهنگ کنيد بدونند که اضافي خريديد و ثبت کنند.
    ماکس نت که چند بار براي من اتفاق افتاده زنگ زدم و ثبت کردند دفعه بعدش يعني موقع پايان اشتراک ديدم که خودبخود اکانتم تمديد شده بود.

7. این کاربر از polestar98g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

زنگ زدم پرسیدم گفتن حجمها به دوره بعد انتقال نمییابد. گفتم ساعت سرورتون 10 دقیقه جلویه (ساعت 8:00 مودمو خاموش کردم نیم ساعت بعد رفتم تو سایت همارا اکانتمو چک کنم دیدم نوشته 8:10
    50 مگ مصرفی رو هم حساب کرده بودند!!!!) گفت ساعت سیستمتون مشکل داره گفتم 4 ساعت کنار سیستم دارم!!!! گفتم دانلود سرور چرا کار نمی کنه گفت که ظرفیتش پره عضو جدید قبول نمیکنه !!!
    آقا چقدر از این دانلود سرور کار میکشید بزارید ما هم استفاده کنیم دیگه!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

کسی نیست جواب من رو بده ؟ در ضمن همارا اون سرویس رو که گفتم خودش نمیده ، مخابرات عرضه می کنه با نام همارا فکر کنم با این قیمت و سرعت مخابرات دست همه رو بسته ایول ایول مخابرات بزودی هم آی پی مدیا و آی پی تیوی رو مخابرات میده ، پینگشم 150 تا 200 ، دانلود 1002 کیلوبیت بر ثانیه ، آپلود 498 کیلوبیت بر ثانیه ، قیمت هم که 19500 برای سه ماه 4 گیگابایت ، گیگ اضافی هم 4000 تومان ، شبانه هم که متغییره از 30 بگیر تا 90

نظرتون چیه ؟؟؟؟ تو رو خدا بگید

دوستان این دانلود سرور چیه ؟ همارا داره. من که ندونستم لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کسی نیست جواب من رو بده ؟ در ضمن همارا اون سرویس رو که گفتم خودش نمیده ، مخابرات عرضه می کنه با نام همارا فکر کنم با این قیمت و سرعت مخابرات دست همه رو بسته ایول ایول مخابرات بزودی هم آی پی مدیا و آی پی تیوی رو مخابرات میده ، پینگشم 150 تا 200 ، دانلود 1002 کیلوبیت بر ثانیه ، آپلود 498 کیلوبیت بر ثانیه ، قیمت هم که 19500 برای سه ماه 4 گیگابایت ، گیگ اضافی هم 4000 تومان ، شبانه هم که متغییره از 30 بگیر تا 90

نظرتون چیه ؟؟؟؟ تو رو خدا بگید

دوستان این دانلود سرور چیه ؟ همارا داره. من که ندونستم لطفا کمک کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مخابرات کیفیت بدی نداره اوننایی که استفاده کردن راضی هستن..............
    دانلود سرور یجور لیچر هست مثلا لینک راپیدشیر رو میدی لینک مستقیم میگیری

11. این کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

night-sky ممنون که جواب دادید. جریان این پینگ رو کسی میدونه وقتی سرور از یروان هست پینگ 150 تا 200 میده اما وقتی تهران هست پینگ 50 تا 60 میده؟ (منظورم اسپید تست دات نت) حالا پینگم خوبه یا بد ؟

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام بچه ها

سرعت دانلود مکس کلاس و توربو و دیسکاوری و 128 محدود و 256 محدود و 512 محدود چقدره ؟ خیلی وقته اینترنت نمیام . لطفا دقیق بنویسین تا انتخاب درستی بکنم
    راستی تسلیت میگم
    Last edited by razmjoo; 22-08-2012 at 17:50.

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

night-sky ممنون که جواب دادید. جریان این پینگ رو کسی میدونه وقتی سرور از یروان هست پینگ 150 تا 200 میده اما وقتی تهران هست پینگ 50 تا 60 میده؟ (منظورم اسپید تست دات نت) حالا پینگم خوبه یا بد ؟
    پینگت خوبه .....

واسه تست پینگ از سرور اروپا استفاده کن که یجورایی وسط راه (منظور ایران آمریکا) من پیشنهاد میدم با سرور لندن.

15. این کاربر از night-sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •