سلام دوستان زمان ثبت نام فراگیر مقطع کارشناسی پیام نور کی هست یا کی بود؟
ممنون
سلام دوستان زمان ثبت نام فراگیر مقطع کارشناسی پیام نور کی هست یا کی بود؟
ممنون
پیام نور دیگه در مقطع کارشناسی از طریق فراگیر دانشجو نمیگیره فقط ارشد فراگیر داره.
برای کارشناسی پیام نور هم باید از طریق ازمون سراسری اقدام کنی .احتمالا بعد اعلام نتایج گزینه بزارن برای کسانی که قبلا جز علاقه مندی ها انتخاب نکردن ،دوباره امکان انتخاب داشته باشن
نه داداش ظاهرا امسال فراگیر کارشناسی هم برگزار میشه!
منم منتظر ثبت نام فراگیر در مهر ماه و برگزاری آزمونش در آذرماه هستم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پایگاه خبری دانشجویان پیام نور (پیام نورنا) : با اعلام رئیس دانشگاه پیام نور، آزمون فراگیر این دانشگاه نه تنها طبق گذشته یک نوبته برگزار می شود بلکه از امسال پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی هم از سر گرفته خواهد شد.
سلام بچه ها
امتحان مدار منطقی میشه ماشین حساب برد؟
سلام
ماشین حساب ساده ؛ بله
ماشین حساب مهندسی ؛ احتمالا!
نه لازم نیست چون اصلا محاسبات عددی ریاضی نداره.
حتی ساده هم ببرین مراقب گیر میده بهتون .
باز امتحانا رسید و پای ما به این تاپیک دوباره باز شد! خدا خودش به خیر کنه! 300 صفحه باید فردا بخونم و برم مهندسی نرم افزار 2 رو امتحان بدممثلا قرار بود امروز 150 تاشو بخونم 150 تاش بمونه برا فردا که بعد از تلاش های فراوان و طاقت فرسا فقط 4 صفحه جلو رفتم امروز :|
امروز اولین امتحان رو دادم, مدار 1.
دوستان کسی هست اندازه گیری الکتریکی رو پاس کرده باشه؟ کتابش رو چطور باید خوند (بعد از مثل بچه آدم خوندن)؟
دوستان کسی اینجا جواب تست های آخر هر فصل کتاب حقوق اساسی 1 اثر حسن خسروی از انتشارات پیام نور رو داره؟خیلی لازمشون دارم
ممنون
دوستان کسی تا حالا ریاضی مهندسی داشته؟
کدام فصلش مهم تره؟
این درس رو من به صورت ارجاع به استاد داشتم ...انقدر سرم شلوغ بود نتونستم برم امتحان بدم حالا مجبورم با بقیه امتحان بدم
خواهشا هر اطلاعاتی دارید دریغ نکنید.اخرین درسم هست.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)