تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1055 از 3745 اولاول ... 555559551005104510511052105310541055105610571058105910651105115515552055 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,541 به 10,550 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

از دوستان اسیاتکی کسی میتونه خط من را از رانژه در بیاره(یک خط دارم یکساله الکی رانژه هست از رانژه در نمیارن و اینترنت هم استفاده نمیکنم روش)
    کسی بود پ.خ بده

(البته من شیراز هستم)

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

512 نامحدود برنزی آسیاتک:

512 محدود نوین نت:
    با آسیاتک یک تست از سرور خارج بگیر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

از دوستان اسیاتکی کسی میتونه خط من را از رانژه در بیاره(یک خط دارم یکساله الکی رانژه هست از رانژه در نمیارن و اینترنت هم استفاده نمیکنم روش)
    کسی بود پ.خ بده

(البته من شیراز هستم)
    درخواست تخلیه دادی؟
    باید تخلیه کنن یکهفته که شد سرویست رو تمدید نکردی خودشون دست به کار میشن.بهشون زنگ بز ببین چی میگن اگه نکردن برو شکایت کن.سازمان رادیویی.سریع برات قطع میکنن

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

درخواست تخلیه دادی؟
    باید تخلیه کنن یکهفته که شد سرویست رو تمدید نکردی خودشون دست به کار میشن.بهشون زنگ بز ببین چی میگن اگه نکردن برو شکایت کن.سازمان رادیویی.سریع برات قطع میکنن
    یه دستکاری کوچیک توی شبکشون کردم! برای همین قطع رانژه نمیکنن! بچه های مخابرات هم اشنا دارم گفتن باید از طرف اسیاتک ارسال بشه نرم افزاری وگرنه خطم قطع رانژه هست چراغ لینک خاموشه ولی اسم اسیاتک رو خطم هست که به حسابآ رانژه هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

یه دستکاری کوچیک توی شبکشون کردم! برای همین قطع رانژه نمیکنن! بچه های مخابرات هم اشنا دارم گفتن باید از طرف اسیاتک ارسال بشه نرم افزاری وگرنه خطم قطع رانژه هست چراغ لینک خاموشه ولی اسم اسیاتک رو خطم هست که به حسابآ رانژه هست
    اگه چراغ dsl خاموشه خطتون رانژه نیست اگه روشنه یعنی هنوز رانژه هست.چه دستکاری کردی؟

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

ببینم خسته نشدی از اینکه مدام میگی احتمالن مشکل کشوریه و من از آسیاتک راضیم!!!!!!!!!!!!! غیر از شما من کسی رو راضی نمی بینم
    سلام دوست عزیز
    مشکل اینجاست که بعضی از ماها توقعمون خیلی بالاست . بنده جزء اون 80 نفر توی نظرسنجی هستم . و شما جزء اون 24 نفر
    قبلا که بنده شاتل داشتم توی ماه فقط میتونستم حداکثر 20 گیگ دانلود داشته باشم ( آرت1 ) با کلی جریمه کاخش سرعت
    اما الان توی کمتر از 1 ماه با آسیا تک 47 گیگ دانلود داشتم ( 512 ، 10 گیگ )
    بله ، اگه انتظارم از این سرویس این باشه که ماهی 100 گیگ دانلود کنم ، من هم ناراضیم !
    این طور که تو این یکی دو ماه معلومه ، کشور داره زیرساخت هاش رو اتقاء میده که به کاربرا اینترنت 4 مگ یا بعضی ها 7 مگ داده .
    اگه خوش بین باشید تا چند ماهه دیگه سرعت بالاتر و مشکلات کمتر میشه ( یک آپارتمان یک دفعه ساخته نمیشه ! بلکه با صبر و مرور زمان )
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    مشکل اینجاست که بعضی از ماها توقعمون خیلی بالاست . بنده جزء اون 80 نفر توی نظرسنجی هستم . و شما جزء اون 24 نفر
    قبلا که بنده شاتل داشتم توی ماه فقط میتونستم حداکثر 20 گیگ دانلود داشته باشم ( آرت1 ) با کلی جریمه کاخش سرعت
    اما الان توی کمتر از 1 ماه با آسیا تک 47 گیگ دانلود داشتم ( 512 ، 10 گیگ )
    بله ، اگه انتظارم از این سرویس این باشه که ماهی 100 گیگ دانلود کنم ، من هم ناراضیم !
    این طور که تو این یکی دو ماه معلومه ، کشور داره زیرساخت هاش رو اتقاء میده که به کاربرا اینترنت 4 مگ یا بعضی ها 7 مگ داده .
    اگه خوش بین باشید تا چند ماهه دیگه سرعت بالاتر و مشکلات کمتر میشه ( یک آپارتمان یک دفعه ساخته نمیشه ! بلکه با صبر و مرور زمان )
    با تشکر
    ممکنه یه آپارتمان10 سال هم طول بکشه تا درست بشه همون میتونه تو بازه زمانی 1 سال هم درست بشه.بستگی به پیگیری داره اگه مشترک پیگیری نکنه شرکت هم میگه حتما کاربراش راضی هستن پس باید بهش فشار بیاریم تا درستش کنن.
    رهبر عزیزمون چی گفته.:
    گفته هیچ وقت نباید به داشته هامون قانع باشیم اگه قانع باشیم دیگر پیشرفت نمیکنیم.
    پس تا پیگیری نکنه مشترک شرکت ها هیچ کاری نمیکنن

8. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morti18's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شهر مقدس قم

پيش فرض

ممکنه یه آپارتمان10 سال هم طول بکشه تا درست بشه همون میتونه تو بازه زمانی 1 سال هم درست بشه.بستگی به پیگیری داره اگه مشترک پیگیری نکنه شرکت هم میگه حتما کاربراش راضی هستن پس باید بهش فشار بیاریم تا درستش کنن.
    رهبر عزیزمون چی گفته.:
    گفته هیچ وقت نباید به داشته هامون قانع باشیم اگه قانع باشیم دیگر پیشرفت نمیکنیم.
    پس تا پیگیری نکنه مشترک شرکت ها هیچ کاری نمیکنن
    با عرض پوزش از دوستان به خاطر مزاحمت دوباره
    درسته دوست عزیز . من هم باهاتون موافقم ( من هم اگه سرعت بیاد چایین به شرکت اطلاع میدم و علتشو میپرسم )
    منظور بنده این بود که طلبکار و پر توقع نباشیم
    ان شاالله مشکل اینترنت کشور و همه دوستان حل بشه

------------
    برای اینکه پستم خالی نباشه
    512 ، 10 گیگ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید . با تشکر
    Last edited by morti18; 29-04-2013 at 16:30.

10. این کاربر از morti18 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

با عرض پوزش از دوستان به خاطر مزاحمت دوباره
    درسته دوست عزیز . من هم باهاتون موافقم ( من هم اگه سرعت بیاد چایین به شرکت اطلاع میدم و علتشو میپرسم )
    منظور بنده این بود که طلبکار و پر توقع نباشیم
    ان شاالله مشکل اینترنت کشور و همه دوستان حل بشه

------------
    برای اینکه پستم خالی نباشه
    512 ، 10 گیگ
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید . با تشکر
    خوب دوست عزیز پس این میشه پیگیری
    ببین شرکت ها خودشون مقصر هستند الان خود من من فکر میکردم که سرعتم باید 16 باشه نهایتا 20 ولی وقتی اینا همون اول سرعت رو 400 به بالا میدن خود به خود سطح تواقع آدم بالا میره یعنی من روزی شده که سرعت 100 رو قبول نداشتم و مودم رو خاموش میکردم چون سطح تواقع بالا رفته.
    پس خود شرکت تقصیر داره که همون اول به مشترک سرعت بالا میده بعد که میکشه سرعتا رو پایین دیگه مشترکا ها قاطی میکنن.اینا اگه از اول سرعت واقعی بهمون میدادن بعدش مثلا ماهی سرعتا رو یه 20 تایی بالا میبردند دیگه ما اینجوری نمیشدیم
    من هم با شما موافقم.ولی تا پیگیری نکنی کارت رو درست نمیکنن

12. 2 کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه چراغ dsl خاموشه خطتون رانژه نیست اگه روشنه یعنی هنوز رانژه هست.چه دستکاری کردی؟
    چراغ خاموشه ولی به اسم اسیاتک رانژه هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •