اتفاقآ هر کس دستش گرفته میگه خیلی خوش دسته وکاملآ هماهنگ با دست طراحی شده
البته من به شما حق میدم منم دفعه اول عکسشو دیدم فکر می کردم اصلآ خوش دست نباشه
اتفاقآ هر کس دستش گرفته میگه خیلی خوش دسته وکاملآ هماهنگ با دست طراحی شده
البته من به شما حق میدم منم دفعه اول عکسشو دیدم فکر می کردم اصلآ خوش دست نباشه
بچه ها مطمئن باشین سونی هیچ وقت آینده کنسول هاشو با یه مشکل اساسی (مثل خوش دست یا ارگونومیک نبودن کنسولش)رو خراب نمیکنه ...پس به این مشکلا فکر نکنین فقط حیف صفحه نمایش که به جای بزرگتر شدن کوچیکتر شده ...
دقیقاً همین طوره.....اما درسته که Display ش کوچیکتر شده ولی کیفیت و شفافیتش بیشتر شده
شرکت سونی در طراحی جوی پد ها و همین خوش دستی بد دستی از همه کنسول های فعلی جلو تره ، فقط سگا دریم کست بود که طراحی دسته اش بهتر بود ، ولی سونی در مقابل مایکروسافت و نینتندو کم آورده چون هم قیمت هاش بیشتره و از نظر تنوع بازی زیاد فرقی با اون های دیگه نداره ولی در کل کنسول های سونی یه چیز دیگست هر چند که گرون تر هم هست .
دوستان این بازی ها به چه فریموری اجرا می شند؟؟؟
Dirt 2
Madden nfl 10
سلام
متاسفانه تاپیک بررسی و پیش نمایش بازی ها خوابیده با اینکه فعال شده .
از این به بعد بازی هایی را که فرم ویرش را می خواهید بدانید در قسمت بالا ذکر کنید تا جواب دهیم . فعلا 8 عدد بازی را نوشتم .
بازی Dirt 5.50 می خواد .
- - - - - - -
کنسول دستی سونی بسیار خوش دست است و اگر هک شود اولین نفری که ان را می خرد خودم هستم .
من نمی دونم این هکر ها اگه می گن GO هک می شه چرا نمی رن 3000 را کامل هک کنن
باز شدن دانشگاه و مدارس ( ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان را تبریک صمیمانه از ته دل ( به جون شما ) میگم![]()
من شنیده بودم دسته ی X360 راحت ترین دسته توی دنیاست !!!
اگه کسی لینکی از خبرهایی که درباره ی هک شدن PSP GO داره بزاره ممنون میشم.
پیش دانشگاهی![]()
سلام
مطمینی این پی اس پی go هک میشه؟
قیمتش چه جوریه؟
من بخوام پی اس پی بگیرم چه چیزایی باید همراهش بگیرم؟
کابل usb هم نداره؟
این 3000 معلوم نیست کی کامل هک میشه؟
ممنون
سلام دوست عزیز.
نه هیچ چیز معلوم نیست.
اون 3000 هم به وسیله ی اشتباه خود سونی که یه باگ توی فرم ور داشت هک شد. اونم موقت فعلا.
مدل GO از اول اکتبر فکر کنم با قیمت جهانی 299 دلار میاد. اینجا فکر نکنم زیاد بیارن با توجه به اینکه هک نشده میگم.
همراهش یه کابل USB بگیر. یه کیف خوب بگیر. اگر هم هدفون نداری یه هدفون خوب بگیر. برای بازیهایی مثل راک بند و پاتاپون حیاتیه.
3000 هم معلوم نیست کی هک کامل میشه. البته من خودم با هک موقتش مشکلی ندارم. اگه پرید در عرض 20 ثانیه کپی خورش میکنم.![]()
قیمت صحیح : 249 دلار در آمریکا . 249 یورو در اروپا و 229 پوند در انگلیس
بذارین بیاد بعد راجع به اونهم خبر میذاریم...
ضمن اینکه Dan Stone - Mumbai آآآآآه come'on babyyy
Last edited by drkiwi; 23-09-2009 at 10:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)