سرویس های نامحدود رو پیشگامان روی فیکس خود سرویس میبنده و هیچ محدودیتی نداره
متاسفانه من فیبر نوری هستم وگرنه میرفتم 512 نامحدود با ماهی 50 تومان میگرفتم و سرعتم 64 - 70 بود .
فیبر نوری هستم و نمیشه این کارو کرد
سرویس های نامحدود رو پیشگامان روی فیکس خود سرویس میبنده و هیچ محدودیتی نداره
متاسفانه من فیبر نوری هستم وگرنه میرفتم 512 نامحدود با ماهی 50 تومان میگرفتم و سرعتم 64 - 70 بود .
فیبر نوری هستم و نمیشه این کارو کرد
فرشاد در به در شدی تو تاپیک های سرویس دهنده ها
تلاش کن، نتیجه ای هم به ما بده، اجرت با خود خدا![]()
اره والا به نظرت چیکار کنیم؟ همینجور بشینیم و ببینیم داره کلاه میره سرمون؟!هی پول مفت بریزیم تو جیبشون؟
اتفاقا یک نفر دیگه هم از تاپیک های دیگه بهمون ملحق شد من خودم رفتم بپرسم ببینم وضعیتشون چطوره دیدم اونا وضعشون بدتر از ماست![]()
ولی نمیدونم چرا تا یارو(پشتیبانی بدر رایان) فهمید از مخابرات میخوام تخلیه کنم جا خورد و گفت شبانه نداریم!![]()
Last edited by farshad0123; 02-06-2014 at 18:37.
درخواست تخلیه دادم در کمال ناباوری همون موقع خط جمع آوری شد کامل ... بلافاصله رفتم آسیاتک ثبت نام کردم اون جا هم تا ظهر خطم وصل شدکلا 5 ساعت نشد تخلیه از مخابرات و فعال شدن سرویس از آسیاتک ... پینگ نداره کلا ولی دانلودش خوبه ...
چجوری درخواست تخلیه دادی ؟
داداش شبانه برای ADSL نداره دوستم ماهشهره گفت فقط نامحدود داشت که اونم برداشتن
الان کجا میخوای بری؟
من که دیگه گیج شدم
پارس انلاین بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن بده!
Last edited by farshad0123; 02-06-2014 at 19:57.
یک کپی از کارت ملی ( پشت و رو ) وسط یک صفحه A4 میگیری، زیرش هم می نویسی درخواست تخلیه خط برای شماره فلان را دارا می باشم. بعد باید فکسش کنی ( شماره فکس رو باید از 2020 بخش فروش بین ساعت 8 صبح تا 4 عصر بگیری ) !! بعد از ارسال فکس اگر تا 2 روز کاری خط جمع آوری نشد زنگ بزن 2020 بخش فروش اطلاع بده !!! من بعد از ارسال فکس زنگ زدم دیدم گفت چند لحظه پشت خط بعد که برگشت گفت تخیله شد .!!! سرعت نوربه همین راحتی ...
![]()
خیلی عجیبه من که حظوری رفتم دیدم همینجور برگه های تخلیه ریخته رو میز!
میگن شبانه و نامحدودو برداشتیم که سرعت 10مگبدیم
من احتمالا" برم پارس شاتل که محدود میکنه بدرد نمیخوره اون ترفند وی پـی ان و اینا هم ک شانسیه ممکنه کار نکنه
دوستم 1024 داره خطش خوبه سرعت دانلودش 200 میرسه حالا منم خطم تا 22 مگ میکشه شاید رو 9 مگ ببندن خوب از آب دربیاد
کاش KING IMAN آنلاین میشد یه آماری میداد از پارس آنلاین آخه بعضی ها میگن خوبه بعضی ها میگن بده![]()
Last edited by lamp23; 02-06-2014 at 21:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)