تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1054 از 1291 اولاول ... 5455495410041044105010511052105310541055105610571058106411041154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,531 به 10,540 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چرا این تعرفه ها را استان بندی کردن ؟
    خوزستان یجوره تهران یجوره البرز یجوره؟
    دلیلش چی ؟
    در شهر هایی که میبینید تعرفه ها متنوع تره به معنای اینه که هنوز مشتکین وایمکس ایرانسل در اون شهر به حد نصاب نرسیده و این سیاست شرکت برای فروش سرویس به همین استان ها است
    دلیل دیگه ای نداره
    هم اکنون مشترکین وایمکس درسه استان تهران و البرز و خوزستان به حد نصاب رسیده است
    بیشترین مشترکین وایکمس ایرانسل از شهر تهران هستند.

2. این کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم.فقط این طرح 128 ویژه کسی ميدونه شبانش چنده؟ شانسیه؟ من برم اینو بگیرم یا 2 مگ؟ سرعت شبانه بالا 100 باشه کافیه برام ولی نه 20 30. خیلی ممنونم

Sent from my C6903 using Tapatalk
    آقا خواهشا اگر کسی اطلاعی در این مورد داره کمک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=kasi58;8112515]
    اره من الان تقریبا ۳ سال میشه که دارم
    ولی من تو خونه که اینترنت مخباارات دارم با اینکه همه ازش بد میگن ولی واقعا سگش شرف داره به این ایرانسل
    چون پینگش برای من خیلی بالاست ،نمیدونم چرا ؟
    یک سوال دیگه این سیم کارت i cim قضیه اش چیه الان تو سایت دیدم
    در مورد سیم کارت ای سیم گفتید باید بگم سیم کارت های جدید دائمی با پشتیبانی و خدمات ایرانسل هست با پیش شماره 0902 و قیمت 70 تومان
    این سیم کارت ها دارای حد اعتبار از 50 هزار تومان تا یک میلیون و پنجاه هزار تومان است. که قیمت آن با حد اعتبار معمولی میشه 120 تومن
    حد اعتبار بدین معنی که مشترک می‌تواند بدون نیاز به پرداخت هزینه، در طول دوره تا سقف این اعتبار از حساب خود استفاده کند و دوره آن نیز دو ماهه است.

5. این کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

خب دیگه عزیز همین یکم شلوغ باعث شده کمی سرعتتون کم بشه

حالا شما باز وضعیتت خوبه

اینجا کسانی بودن که سرویس 1 مگ داشتن سرعتشون 30 بوده

هه هه اون که دیگه عذاب اوره
    بنظرت ایرانسل نمی خواد یه فکری بکنه ؟؟؟؟؟
    شما خودت الان ایرانسل داری ؟؟؟؟

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

داستان طرح مصرف آزاد شده این :

• ثبت نام تعرفه‌های فوق در استان‌های آذربایجان شرقی، فارس، البرز، خراسان رضوی و اصفهان قابل انجام می‌باشد.
    • این تعرفه‌ها تنها برای مودم‌های USB ارائه می‌شود.

بچه ها یکی وقت بزاره نکات جدید رو جمع اوری کنه و بده من که بزاریم پست اول که مطالب تغییرات جدید گم نشه تو صفحات

آخه اينطوري هم باشه (نظارت استاني) باز من يك مثال نقض هستم چون بيشتر از ١٥٠ گيگ دانلود داشتم.
    اميدوارم اينطوري كه هر استان يكجور باشه حساب نكنن.
    بهترين حالت همون شبانه رايگان رو محاسبه نكردن ميتونه باشه.
    چون نه ترافيك رو واسه هر استان يكجور محاسبه كردن و نه محاسبه بر اساس حجم مصرفي دوره هاي قبلي (چون ميزان كمي رو محاسبه ميكنن) هيچ كدومش خوب نميتونه باشه براي كاربرها...
    در هر صورت بايد حداقل ٢-١ ماه ديگه هم آزمايش كرد...

هر دفعه ما داریم ایده می دیم ولی بعد نقض میشه توسط یکیمون .... عجب داستانی داریما

الان سیستم محاسبات خودم توسط اخطار سوم خودم نقض شده ( و همچنین ثابت شد که مصرف ازاد در کل حجم محاسبه میشه - چون تمام مصرف من قبل از اخطار سوم در زمان مصرف ازاد بود نه زمان عادی )
    تا فرمول رو به این رسوندم که فرمول مصرف به مصرف زیاد و کم پشت سر هم حساسیت نداره ( فرمول از حالت پیچیده در امده - فقط میانگین کلی جواب میده الان باهاش و خط میانگین شده و از ان ور هم خط قرمز اخطار/محدودیت هم با افزایش حجم مصرفی پایین میاد.

اینو من با حجم مصرفی ام باید چک کنم ببینم چی میشه
    +

یک نظریه دیگر هم دارم که کلا میگه فرمول در کار نیست ( فرمول کشک)
    سه تا نقطه اخطار در حجم ماهانه برای افراد تعریف شده که مصرف از ان نقاط می گذره اخطارها میاد ( بر اساس اخطارهای من و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا الان که حجم مصرفی اخطارها به هم نزدیک بوده - یک مثال نقض هم داشتیم که هر سه اخطار رو در 20 گیگ گرفته)اگر دوباره محدودیت سرعت باسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نزدیک به حجم مصرفی قبلی اش در بیاد به این فرمول نزدیکتر میشه + اگر محدودیت سرعت در حجم های خیلی پایینتر باسه من یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رخ بده این نقض میشه

پ ن:
    تو این دومی به احتمال زیاد دیگر سه تا اخطار اول نمیاد و مستقیم میره رو کسر سرعت یا بدتر .

البته من کلا امیدوارم این قضیه محدودیت رو بی خیال بشن
    چون تا الان تنها مزیت وایمکس نسبت به ISP های دیگه همین نامحدود واقعی بودنش هست
    وگرنه اگه بخواد این هم محدودیت بزاره خب از ISP های خصوصی دیگه میشه استفاده کرد که سرعت 2 مگ رو روی 8 مگ میبندن و با سرعت 800 آدم دانلود میکنه لذتش رو میبره نه با سرعت 260

حالا به قول تو باید یه 2 ماه دیگه هم آزمایش کرد ببینیم چی میشه دیگه

کل مزیت ایرانسل همین بود که از بین بردن

این ازمایش هم عجب داستانی شده........

+

بچه هر کی وقت و علاقه داره باسه جمع اوری مطالب باسه پست اول به من یک پ خ بزنه.

8. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قضیه این مودم و ماشین فرسوده چیه؟

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سرعتم بی idm 14-16 هستش. فک کم سر اینکه چند دقیقه پیش با کارشناس حرفم شد زد داغونش کرد!

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سرعتم بی idm 14-16 هستش. فک کم سر اینکه چند دقیقه پیش با کارشناس حرفم شد زد داغونش کرد!
    نه بابا این کارشناس هم نیستن . مثلا یکی از همین همکاراشون در انجمن دیگه مودم رو با ماشین فرسوده یکی می دونه!!!!! سوادشون کجا بوده

12. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fafool70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

نه بابا این کارشناس هم نیستن . مثلا یکی از همین همکاراشون در انجمن دیگه مودم رو با ماشین فرسوده یکی می دونه!!!!! سوادشون کجا بوده
    سه ساعت گفتم آقا من از دیشب افت آنتن داشتم rssi 84 و ciner 15 گفت آقا عالیه مشکلی نداره . سرعتت رو تست کن و بعد زنگ بزن خودم پیگیر میشم. گفتم آقای محترم بنده خر نیستم و تست کردم افتضاحه ! حرف تو سرش نرفت تلفن رو قطع کردم . واقعا اینا رو از کجا میاره ایرانسل؟ سواد دارن؟ فقط یکیشون دفعه قبل تماس گرفت واقعا وارد بود و کمکم کرد.

14. این کاربر از fafool70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه karimz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    فعال انجمن حقوق بشر

پيش فرض

با توجه به کاهش نرخهای ایدی اس ال این امکان وجوت داره که نرخهای نجومی وایمکس هم کم بشه.نظر دوستان چیه؟ موافقیت یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •