تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1054 از 1211 اولاول ... 5455495410041044105010511052105310541055105610571058106411041154 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,531 به 10,540 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من با پست قبلی حسین صد در صد موافقم و واقعا ازش استفاده کردم.
    من الان خیلی وقت هستش که مسترلیگ دیگه بازی نکردم. خیلی الان دوست دارم یه مسترلیگ دیگه برم. میشه حسین اون آپشن فایلی که الان داری باهاش مسترلیگ رو میری برای من بذاری؟ هر جوری هم باشه عیبی نداره من فقط می خوام یه مسترلیگ خیلی با هیجان برم که رسیدن به قهرمانی خیلی راحت نباشه و جوری باشه که برای رسیدن به هدف تلاش زیادی باید در اون کرد.
    وحید جان این سبک بازی زیاد با روحیات تو سازگار نیست حوصلت به سر میاد به نظر من یک چند ماهی کلا بازیو بزار کنار تا دوباره انگیزه پیدا کنی بعد دوباره برو سراغ بازی . علاوه بر اینها من امسال هنوز هیج جامی توی این نسخه نگرفتم بنابراین انگیزم زیاده اما تو و بقیه بچه ها تمام جامها رو بارها گرفتین من اگه جای تو بودم این برنامه رو برای نسخه بعدی پیاده میکردم .

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان این سبک بازی زیاد با روحیات تو سازگار نیست حوصلت به سر میاد به نظر من یک چند ماهی کلا بازیو بزار کنار تا دوباره انگیزه پیدا کنی بعد دوباره برو سراغ بازی . علاوه بر اینها من امسال هنوز هیج جامی توی این نسخه نگرفتم بنابراین انگیزم زیاده اما تو و بقیه بچه ها تمام جامها رو بارها گرفتین من اگه جای تو بودم این برنامه رو برای نسخه بعدی پیاده میکردم .
    نه هر جوری باشه عیب نداره. دیگه من اونجوری هم نیستم. اگه میشه آپشن فایل خودتو برام بفرست.
    روزی یکی دو تا بازی 15 دقیقه ای سخت بازی کردن از هیچی که بهتره.
    Last edited by vahidgame; 23-03-2010 at 13:52.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه هر جوری باشه عیب نداره. دیگه من اونجوری هم نیستم. اگه میشه آپشن فایل خودتو برام بفرست.
    روزی یکی دو تا بازی 15 دقیقه ای سخت بازی کردن از هیچی که بهتره.
    وحید جان من مسترلیگو بدون رشد بازیکنان انجام میدم حاضری بدون گزینه رشد بازیکنان مسترلیگ بازی کنی ؟( هنوز نمیدونم هر بازیکن از 17 سالگی تا سن بازنشستگی نهایتا چقدر رشد میکنه روی همین حساب روی این بخش کاری انجام ندادم اگه یک سیوی که حداقل 7-8 فصل بازی کردی داری بده ببینم بازیکنان چقدر رشد میکنن تا متناسب با رشدشون تواناییها رو تعدیل کنم البته سیوی که آپدیت شده نباشه ) . در ضمن هر بازیکنی که میخوای بخری باید مثل لیگی که داشتیم از 5-6 تا از تواناییهای بازیکنان حدود 8-10 واحد کم کنی .

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

حسين جان يه سري بازيكنا هستن تا 7-8 فصل برآيند مهارت هاشون ميرسه به 108 !!
    ديگه خودت فكرشو بكن

6. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان من مسترلیگو بدون رشد بازیکنان انجام میدم حاضری بدون گزینه رشد بازیکنان مسترلیگ بازی کنی ؟( هنوز نمیدونم هر بازیکن از 17 سالگی تا سن بازنشستگی نهایتا چقدر رشد میکنه روی همین حساب روی این بخش کاری انجام ندادم اگه یک سیوی که حداقل 7-8 فصل بازی کردی داری بده ببینم بازیکنان چقدر رشد میکنن تا متناسب با رشدشون تواناییها رو تعدیل کنم البته سیوی که آپدیت شده نباشه ) . در ضمن هر بازیکنی که میخوای بخری باید مثل لیگی که داشتیم از 5-6 تا از تواناییهای بازیکنان حدود 8-10 واحد کم کنی .
    رشد بازیکنان مهم نیست چون می خوام منم مثلا حدودا دو سه فصل برم. دیگه اون قدر با رشد بازیکنان رفتم خسته شدم می خوام به همین صورت برم. حداقل تا شماره بعدی شاید سرگرم باشم. همون آپشن فایل خودتو بده مهم نیست چی جوری باشه.برای من ورژن 1 بازی هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين جان يه سري بازيكنا هستن تا 7-8 فصل برآيند مهارت هاشون ميرسه به 108 !!
    ديگه خودت فكرشو بكن
    مستر لیگ دو تا ایراد بزرگ داره یکی نوع رشد بازیکنان مختلف که واقعی نیست و دوم میزان رشد بازیکنان .
    مورد اول - میشه رشد بازیکنان رو با تغییر نوع رشدشون واقعی کرد اما اینکار یک مقداری وقت گیره مگر اینکه داده های بازیکنان رو یک نفر ابتدا به فرمت csv و بعد xlm در بیاره و بعد بازیکنان رو با توجه به تواناییهاشون دسته بندی کنه و نهایتا بر اساس یکی از 6 حالت رشد ( Standard- Standard/Lasting- Early peak- Early/Lasting- Late peak-Late/Lasting ) تقسیم بندی کنه . اینکار چند ساعت وقت میبره و یا اینکه بر اساس جدول زیر منحنی رشد بازیکنان رو واقعی کرد . اگه یک نفر اینکار رو بکنه عالی میشه چون برای نسخه 2011 هم به دردمون میخوره .
    اینجوری دیگه بازیکنان کم نام و نشون آسیایی رشد غیر طبیعی نمیکنن .

اما مورد دوم رو با ادیتورها میشه تا حدودی واقعی تر کرد . این مورد خودش دو تا ایراد داره یکی رشد بسیار زیاد یک بازیکن جوون تا سن 29 سالگی و دوم افزایش بیش از حد قدرتها . من بخش دوم رو میتونم با ادیتور تصحیح کنم اما بخش اول رو باید با هگز ادیت ویرایش کرد که پیدا کردن کدها مشکله .

شما گفتی برایند مهارتها به 108 میرسه اما نگفتی میانگینشون چقدر میشه . اگه من یک سیو داشته باشم با بررسی افزایش تواناییها میتونم کاری بکنم که مهارت بازیکنان نهایتا به 95 بیشتر نرسه حالا کسی یک سیو نداره که حداقل تا فصل 2017-18 بازی کرده باشه ؟

رشد بازیکنان مهم نیست چون می خوام منم مثلا حدودا دو سه فصل برم. دیگه اون قدر با رشد بازیکنان رفتم خسته شدم می خوام به همین صورت برم. حداقل تا شماره بعدی شاید سرگرم باشم. همون آپشن فایل خودتو بده مهم نیست چی جوری باشه.برای من ورژن 1 بازی هستش.

آپشن فایل من بر اساس تعدیل تواناییهای بازیکنان رم ساخته شده . من آپشن فایلی که برای مسابقات دادی رو دارم میخوای همونو برات درست میکنم فقط بگو کدوم تیم رو میخوای برای مستر لیگ انتخاب کنی . به نظر من چند تیم برتر اروپا رو انتخاب نکن تا به مرور با تقویت تیم هر فصل نتایج بهتری بگیری و بازی برات یکنواخت نباشه .مثلا لاتزیو یا رم یا منچستر سیتی یا یک تیم دیگه انتخاب کن .
    Last edited by 4039; 23-03-2010 at 16:42.

9. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جان می خوای مثل مسابقاتی که داشتیم مثلا از تیمهای خودمون کم کنی ولی از تیمهای دیگه کم نکنی درسته؟ اینجوری اگه مثلا من بخوام بازیکن بخرم یکمی غیر طبیعی نمی شه؟(چون از اونا کم نمیشه) من می خوام از همه بازیکنان کم کنی. بعد با تیم خیلی قوی نمی خوام برم ولی با تیمهای درجه 2 هم خیلی رفتم. الان می خوام با تیمی مثل میلان برم. اگه میشه برای این یه آپشن فایل بفرست. هر وقت بفرستی عیبی نداره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

پيش فرض

سلام...

من تو replay ها نمي تونم playback (برگشت به عقب فيلم) داشته باشم... مشكل از چيه؟ همه دگمه ها رو امتحان كردم... نميشه...

مرسي...
    Last edited by bbkagp; 23-03-2010 at 22:12.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض موی بلوند برای رونالدو

موهای کریس رونالدو رو بلوند کردم امیدوارم خوشتون بیاد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه

14

سلام...

من تو replay ها نمي تونم playback (برگشت به عقب فيلم) داشته باشم... مشكل از چيه؟ همه دگمه ها رو امتحان كردم... نميشه...

مرسي...
    كسي ني يه كوچمولو راهنمايي كنه ... ميدونم پيش پا افتادست، ولي خوب چي كار كنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •