اینم یه عکس از زمانی که میخواین فورت بسازین:
![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اینم یه عکس از زمانی که میخواین فورت بسازین:
![]()
اینم از آیکون ساخت فورت:![]()
![]()
در ورلد 9 بین فاندر های سیلور اسنیک هماهنگی شده اگه فورت بیاد قراره از هر سیلور اسنیک یک فاندر در مکان فورت بزرگ باشه تا وقتی اومد زودتر از میدیل ها بگیریم ضمنا آیتم هایی که برای ساخت لازمه در فروم شهر موجود است و تقریبا 10 روز قبل من و همه فاندر های سیلور اسنیک به همه اعضا تلگرام دادند که اون آیتم ها را نفروشند تا وقتی اومد زودتر بسازیم
پس نگین سیلوراسنیک اینا خوابیدند نخوابیدیم فقط چون برای ورلد 9 هنوز نمی یاد برای اونه ولی برنامه ریزی شده در بین فاندر های سیلور اگه دقت کنی پول شهرمون زیاد شده و الان بری به شهر های سیلور مخصوصا برای سیلوراسنیک پس تقریبا 50000 $ پول در شهرشون هست چون برای حمله به فورت بزرگ باید 10000 $ پول در شهر داشته باشیم
اطلاعات تکمیلی را براتون می گذارم البته الان خونه نیستم رفتم خونه بهتون می گم ولی عجله نکنید چون برای ورلد 9 هنوز نمی یاد قراره اول برای ورلد های دیگه در سرور آلمانی بیاد بعد برای ما بیاد
خون خودتو کثیف نکن!
تو این شهری که من هستم،فاندر گفت ما هیچ دشمنی نداریم!...کلا زیاد از اومدن فورت خوشحال یا هیجان زده نبود!...خیلی عکس العملش برام جالب بود!
برای چی تبعیض قائل میشن ؟!!
چرا اول برای نازی ها بیاد ؟!!
من به سازمان بین المللی کنترل بازیهای تبعیض پرور شکایت خواهم کرد !!
منم بعد از 8 روز برگشم.
چند تا صفحه جلو رفتید؟؟
من میرم از اول بخونم
خبری نیست؟
فورت اومده.برو ورلد یک حالشو ببر
من که توی یک اکانت ندارم.فکر کنم کلی هم طول بکشه تا توی ورلد 9 هم بیاد![]()
سومين تلگرام من: (البته بگم اين تلگرام هاي نسبتا مهم يا جالب هست و بقيه كه لازم نيست رو نميزارم)
3.
فرستنده: King Crimson
موضوع: Important
King Crimson On 4/25/09 at 7:13 PM
Hajamoo Tu forum begoo hamle be chang An ha va family hasun ro cancel konan daram sai mikonam razishun konam ally beshim taghriban ham ghabul kardan!
======
King Crimson On 4/26/09 at 4:35 AM
Ok then, could you add these people to cyrus the great: sleet
CharlePrince
And give the founder to CharlePrince, Thanks
in do nafar ro invite kon ChalePrince ro Founder kon Khodetam Counselor besho be bache ha ham begoo bian birun az shahr ya age mimunan pul narizan sari inkararo bekon.
======
King Crimson On 4/26/09 at 4:36 AM
Peimane Ally gereftam azashun.
======
King Crimson On 4/26/09 at 4:38 AM
RAsti ghable invite kardane ina va founder kardaneshun ba foundereshun khodetam sohbat kon va beshun begoo ba ma ally haye nazdiki beshan O az injur harfa man bayad beram .
======
King Crimson On 4/26/09 at 5:16 AM
okaye inviteshun kon.
======
King Crimson On 4/26/09 at 8:24 PM
Invite kardishun?
=================
يه سوال تلگرام ها اگه ماله خيلي وقت باشن و چند صفحه باشند ممكنه بعضي پست ها و صفحه هاش اتوماتيك پاك بشه؟
خاجی King Crimson
سعید خودمون نیست؟؟
سلامفورت اومده.برو ورلد یک حالشو ببر![]()
اینو میدونم
راستی میشه معرفی کنید خودتونو؟![]()
نه باووو !!!يه سوال تلگرام ها اگه ماله خيلي وقت باشن و چند صفحه باشند ممكنه بعضي پست ها و صفحه هاش اتوماتيك پاك بشه؟
راستی ؛ تو چرا توی این میلی که گذاشتی ، میلی از تو نمیبینم ؟! فقط اون میل داده !!
خاجی کیه ؟ : دیخاجی King Crimson
سعید خودمون نیست؟؟
نه باووو !!! اون یوزرش اینجا red spot هست !! همینجور چیزا !! یادت اومد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)