برای من شبهای معمولی زیر 68 تا نمیاد ولی دیشب خراب بود البته سرعت خوب بودا ولی هی قطع میشد... اکانت پرمیموم رپید دارم و همیشه فقط از رپید میگیرم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
برای من شبهای معمولی زیر 68 تا نمیاد ولی دیشب خراب بود البته سرعت خوب بودا ولی هی قطع میشد... اکانت پرمیموم رپید دارم و همیشه فقط از رپید میگیرم
شاید بعضی شهر ها اینطور یبوده. من دیشب از ساعت 2 تا7 ، 1 گیگ گرفتم
شاتلی های اصفهان جون هر کی دوست دارید راستش رو بگید، ساعت رایگان شبانه که میرسه سرعت دانلودتون چنده؟
یه سوال دیگه اینکه این سرویس های 128 که میگن دارن با سرعت 60 دانلود میکنن تا کی اینجوریه؟
آقا با یه جمع بندی که من با خوندم تمامی پستا بش رسیدم اینه که سرویس eco 128 از همه بهتره
1-اینجور که من متوجه شدم پهنای باندش از 512 چیزی کم نداره
2-سرعت دانلود تورنتشم بین 16 تا 50 در نوسانه
3-برای گرفتن اکو 512 علاوه بر هزینه اضافه تر باید از یه شرکت مجوز بگیری که اینم یه دردسره
دوما کسایی که مودمشون dlink و linksys هست به هیچ وجه نمیتونن از شاتل اشتراک بگیرن اگه بگیرن از طریق مک آدرس مودمشون شناسایی میشن واشتراکشونو قطع می کنن
الان تو این تاپیک کسی مودم dlink و linksys داره؟
من 512 اکو دارم و شبها تا 70 هم بهم میده ولی از 55 پاینتر نمیاد...از 1 تا 7 نزدیک 1.30 گیگ میگیرم...
مودم:BILLION
1-برای بعضی ها که 128 بودند 512 شده
3-بله
همه این مودم ها را دارند و هیچ مشکلی هم نیست این حرفو زدند که مودم بفروشند به حر حال اگه تازه میخواید مودم adsl بخرید میتونید احتیاط کنید/ ولی حرفی بیش نیست/
آقا مرسی که جوابه بنده رو دادید والا من الان یه 6 ماهی میشه که اینترنت adsl دارم از شرکت پارس آنلاین والا میترسم علاوه به هزینهای اشتراک هزینه مودم هم بم اضافه بشه حالا شما مطمئنید دیگه هیچ مشکلی پیش نمیاد؟
مودمم dlink 2520u زیاد نیست گرفتمش به هر حال زور داره دیگه که بخوای یه مودم دیگه بگیری واسه این شرکت
نه هیچ مشکلی نیست خیالت راحت همه مودم ها استاندارد هستند/فقط اینا چون مودم بفروشند حرف مفت میزنند
دوستان شماره حساب و صاحب حسابی که پول باید واریز کنیم برای شارژ هم تغییر کرده!فکر کنم رئیس شاتل هم تغییر کرده
قبلا محمد حسن شانه ساز زاده بود حالا شده ميثم محبي
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)