بچه ها شما هم دیروز و امروز پریدن لینک داشتید؟؟؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
بچه ها شما هم دیروز و امروز پریدن لینک داشتید؟؟؟
دوست عزیز من 20 روزه این مشکل رو دارم 1 روز بدون پریدنه 1 روز میپره بعد از یه ربع میاد زنگ زدم به آسیاتک مرکزی گفت حلش میکنیم ما هم منتظریم حلش کنند..ولی زیاد به اینا نباید دلخوش کرد چیزی رو درست نمیکنند
مخابرات که آره اون مشکلی نداره. الان بحث پول نیست بحث زوره بی دلیل میخان پول بگیرن! 1. دوست ندارم پول نصب الکی بدم 2. دوست ندارم پول رانژه 5تومانی رو 15تومان جاش بدم! مگه غیر حقه!
به یکی از نمایندگی رسمی یا غیررسمیش زنگ زدم گفتم پول رانژه چنده گفت 15تومان گفتم همراه با نصب گفت نه فقط رانژه گفتم چرا گفت 5تومان مخابرات 5تومان آسیا تک 5تومان ما میخوریم باید یک سودی کنیم!
بعد گفت با 5تومان به جایی نمیرسی بیا 10تومان حساب کنیم! گفتم چه سریع می خوای مشتری جذب کنی! گفت پس استخاره که کردی بعد بیا![]()
به نمایندگی رسمیش زنگ زدم اونم گفت 15تومان رانژه نصب هم رایگان گفتم سایت زده 5تومان شما چرا 15 میگی گفت به ما اینو گفتن بگیم![]()
داد برو از یه شرکت دیگه سرویس بگیر اگه نمیخوای پول زور بدی.اینا ازت میگیرن
جای دیگه با این فیمت نامحدود نداره شما الان داری با نامحدود مخابرات حال میکنی ولی اینجا مشهده خیلی وقته نامحدود رو برداشتن.![]()
اینجا تازه بعد از تغییرات نا محدود گذاشتن من قبلا مصرفم کم بود حجمی داشتم شاید 6 گیگ الیته قبلا رایگان 6گیگ هم دانلود میکردیم الان دیگه همه نا محدود دارن
حتما زیاد دانلود میکردین برداشتن فکر کنم مازندران هم برداره چون بچه ها دارن زیاده روی میکنن.رکورد دارن میزنن 700گیگ تو یه ماه دانلود کردن
آخه مازندران به هر مشترک که سرویس نامحدود بگیره فرقیم نداره چه سرویسی 999گیگ میده![]()
سرویس های جدید آسیاتک که فقط 10 گیگش شبانه اش رایگانه بقیه اش نیم بها شده
کسی از سرویس های نامحدودش استفاده کرده ؟
مثلا سرویس نامحدود 128 گیگ طلایی با 12 گیگ هدیه سرعت بالا قیمت 21 تومن میخام بدونم کیفیتش چطوره این نامحدود ها ؟
ببینم خسته نشدی از اینکه مدام میگی احتمالن مشکل کشوریه و من از آسیاتک راضیم!!!!!!!!!!!!!غیر از شما من کسی رو راضی نمی بینم
![]()
512 نامحدود برنزی آسیاتک:
512 محدود نوین نت:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)