تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1054 از 1126 اولاول ... 545549541004104410501051105210531054105510561057105810641104 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,531 به 10,540 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    حالا ببرم گارانتی چون مدت زیادی ازش مونده هارد رو تعویض میکنن یا امروز یه چیزی برای خودش گفته؟
    شما اصرار کنید که کانکتور رو تعمیر یا تعویض کنند . اگر بازهم قبول نکردن بررسی کنید هزینه تعمیر یا تعویض کانکتور توسط تعمیرکار مجرب چقدر هست و اگر قیمتش زیاد نیست بنظر من بهتره بدید برای تعمیر . به تعمیرکار هم تاکید کنید که موقع بازکردن باکس تا حد ممکن خارها رو نشکنه و ردی نذاره که گارانتی باطل بشه .

اگر قیمت تعمیر زیاده (در مقایسه با 100 تومن هزینه بازیابی) بدید گارانتی تعویض کنه به اضافه پرداخت هزینه جهت بازیابی اطلاعات .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

شما اصرار کنید که کانکتور رو تعمیر یا تعویض کنند . اگر بازهم قبول نکردن بررسی کنید هزینه تعمیر یا تعویض کانکتور توسط تعمیرکار مجرب چقدر هست و اگر قیمتش زیاد نیست بنظر من بهتره بدید برای تعمیر . به تعمیرکار هم تاکید کنید که موقع بازکردن باکس تا حد ممکن خارها رو نشکنه و ردی نذاره که گارانتی باطل بشه .

اگر قیمت تعمیر زیاده (در مقایسه با 100 تومن هزینه بازیابی) بدید گارانتی تعویض کنه به اضافه پرداخت هزینه جهت بازیابی اطلاعات .
    تعمییر کار سراغ ندارید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    یه هارد اکسترنال My Passport Ultra 1TB دارم.چند روز پیش از دستم افتاد رو سرامیک.حالا وصل سیستم که میکنم چراغش چشمک میزنه. صدای وصل شدنش درایور تو سیستم میاد اما بصورت کامل هارد رو نمیشناسه و تو لیست درایوها نشون نمیده. گارانتی هم تموش شده یه ماه پیش.
    برنامه HD tune وقتی هارد وصله اجرا نمیشه

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

سلام از هاردتون صدای غیر طبیعی شنیده میشه ؟

5. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام از هاردتون صدای غیر طبیعی شنیده میشه ؟
    یه صدای ضعیفی میاد. مثل وقتی که سی دی رو داخل سی دی رام میزاری و داره لود میشه. اما خیلی ضعیفه

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

از مدیریت محترم آقا عطا تقاضا دارم اگر پستی رو سراغ دارند که تک تک قسمتهای برنامه hd tune رو توضیح داده باشه و اینکه مثلا مربوط به چیست ممنون میشیم معرفی کنند

مثلا در قسمت دما current رو نوشته 54 worst رو نوشته 34 و threshold رو نوشته 45

و بقیه هم همینطور

یا اصلا چنین پستی هنوز در تایپیک ایجاد نشده؟

خیلی ممنون برادر عطا تو تایپیک زیر خودتون زحمتشو کشیده بودید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان من هفته ی پیش یه هارد 2 ترابایت سیگیت خریدم که شماره سریالش در عکس ها مشخصه. بعد قعلا ازش استفاده نکردم چون داشتم ویندوز دانلود میکردم و گرفتاری امشب میخواستم ویندوز رو نصب کنم روش و هارد قبلیم رو بفروشم که گفتم بزار با HD tune برای هارد قبلیم اطلاعتش رو بزارم گفتم تا اینجا هستم که ارور چک هم برای هارد جدید بکنم که به این صورت شده: با Quick Test زدم فعلا چون بدون اون خیلی داشت طول میشکید حالا امشب تا صبح میزارم فردا نتیجه ی تست کامل هم میزارم. الان چرا اینطوریه؟ گارانتی هم داره و اصلا ضربه ای نخورده تا حالا

- - - Updated - - -

دوستان من هفته ی پیش یه هارد 2 ترابایت سیگیت خریدم که شماره سریالش در عکس ها مشخصه. بعد قعلا ازش استفاده نکردم چون داشتم ویندوز دانلود میکردم و گرفتاری امشب میخواستم ویندوز رو نصب کنم روش و هارد قبلیم رو بفروشم که گفتم بزار با HD tune برای هارد قبلیم اطلاعتش رو بزارم گفتم تا اینجا هستم که ارور چک هم برای هارد جدید بکنم که به این صورت شده: با Quick Test زدم فعلا چون بدون اون خیلی داشت طول میشکید حالا امشب تا صبح میزارم فردا نتیجه ی تست کامل هم میزارم. الان چرا اینطوریه؟ گارانتی هم داره و اصلا ضربه ای نخورده تا حالا. در ضمن هنوز پارتیشن بندی نشده

- - - Updated - - -

دوستان من هفته ی پیش یه هارد 2 ترابایت سیگیت خریدم که شماره سریالش در عکس ها مشخصه. بعد قعلا ازش استفاده نکردم چون داشتم ویندوز دانلود میکردم و گرفتاری امشب میخواستم ویندوز رو نصب کنم روش و هارد قبلیم رو بفروشم که گفتم بزار با HD tune برای هارد قبلیم اطلاعتش رو بزارم گفتم تا اینجا هستم که ارور چک هم برای هارد جدید بکنم که به این صورت شده: با Quick Test زدم فعلا چون بدون اون خیلی داشت طول میشکید حالا امشب تا صبح میزارم فردا نتیجه ی تست کامل هم میزارم. الان چرا اینطوریه؟ گارانتی هم داره و اصلا ضربه ای نخورده تا حالا. در ضمن هنوز پارتیشن بندی نشده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

که شماره سریالش در عکس ها مشخصه
    اون شماره سریال نیست ، مدل نامبر هست که درست هم نیست . درست نبودن مدل نامبر میتونه به خاطر ایراد و خرابی در Firmware باشه که گاهی اوقات باعث میشه مدل نامبر تغییر کنه و باعث ایجاد سایر مشکلات هم بشه .
    یکسری از هارد دیسکهایی در بازار موجوده که گارانتی معتبری ندارند (مثل گارانتی الاتصالات) ، ظاهراً آکبند و سالم هست ولی در حقیقت این هارد دیسکها کارکرده و اکثراً تعمیری هستند و حتی لیبل روی هارد دیسک هم فیک هست یعنی مشخصات چاپ شده روی لیبل به هیچ عنوان با مشخصات واقعی هارد دیسک همخوانی نداره یعنی حتی سازنده واقعی هارد دیسک هم از روی لیبل مشخص نمیشه و مدل نامبر اکثر این هارد دیسکها هم تغییر کرده و دستکاری شده . گارانتی این هارد دیسک چی هست؟

هفته ی پیش یه هارد 2 ترابایت سیگیت خریدم
    بعد فعلا ازش استفاده نکردم
    هارد دیسک رو آکبند خریدید ؟ تو این یکهفته چقدر استفاده کردید ؟ چون این هارد دیسک کارکرده هست .

به هر حال اگر این هارد دیسک گارانتی معتبری داره حتماً ارسال کنید به گارانتی در غیر اینصورت با فروشنده صحبت کنید شاید پس بگیرند .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اون شماره سریال نیست ، مدل نامبر هست که درست هم نیست . درست نبودن مدل نامبر میتونه به خاطر ایراد و خرابی در Firmware باشه که گاهی اوقات باعث میشه مدل نامبر تغییر کنه و باعث ایجاد سایر مشکلات هم بشه .
    یکسری از هارد دیسکهایی در بازار موجوده که گارانتی معتبری ندارند (مثل گارانتی الاتصالات) ، ظاهراً آکبند و سالم هست ولی در حقیقت این هارد دیسکها کارکرده و اکثراً تعمیری هستند و حتی لیبل روی هارد دیسک هم فیک هست یعنی مشخصات چاپ شده روی لیبل به هیچ عنوان با مشخصات واقعی هارد دیسک همخوانی نداره یعنی حتی سازنده واقعی هارد دیسک هم از روی لیبل مشخص نمیشه و مدل نامبر اکثر این هارد دیسکها هم تغییر کرده و دستکاری شده . گارانتی این هارد دیسک چی هست؟

هارد دیسک رو آکبند خریدید ؟ تو این یکهفته چقدر استفاده کردید ؟ چون این هارد دیسک کارکرده هست .

به هر حال اگر این هارد دیسک گارانتی معتبری داره حتماً ارسال کنید به گارانتی در غیر اینصورت با فروشنده صحبت کنید شاید پس بگیرند .

ممنون به خاطر جوابتون،
    این یه عکس هست از خود هارد من که سر در نمیارم، گارانتیش چیه. هارد رو آکبند خریدم ولی توی این یه هفته فقط وصلش کردم به کامیپوتر بعد 2 تا پارتیشن ساختم بعد دوباره پاکشون کردم بعد دیشب همین جوری الکی تست گرفتم دیدم این طوریه. بعد توی HD TUne هم که تست میگیرم شب تا صبح گذاشتم ولی این جوری شد و از این بیشتر جلو نرفت.
    الان این گارانتی داره؟ چه گارانتی هست؟ بعد از بیشتر از یک هفته به نظرتون قبول میکنن مسئولیتش رو؟
    ادیت: گارانتی این هارد پرواز سیستم هست که سایت هم داره.

Last edited by K!ng of th3 K!ngs; 13-02-2016 at 11:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون به خاطر جوابتون،
    این یه عکس هست از خود هارد من که سر در نمیارم، گارانتیش چیه. هارد رو آکبند خریدم ولی توی این یه هفته فقط وصلش کردم به کامیپوتر بعد 2 تا پارتیشن ساختم بعد دوباره پاکشون کردم بعد دیشب همین جوری الکی تست گرفتم دیدم این طوریه. بعد توی HD TUne هم که تست میگیرم شب تا صبح گذاشتم ولی این جوری شد و از این بیشتر جلو نرفت.
    الان این گارانتی داره؟ چه گارانتی هست؟ بعد از بیشتر از یک هفته به نظرتون قبول میکنن مسئولیتش رو؟
    ادیت: گارانتی این هارد پرواز سیستم هست که سایت هم داره.

اگر به روی لیبل هارد دیسک دقت کنید نوشته Recertified Product . این هارد دیسک مشکلاتی داشته که مجدداً به سازنده مرجوع شده . ضمن اینکه تاریخ تولید این هارد دیسک هم 2014-06-08 هست که مشخص هست چرا پس از این همه مدت هنوز فروش نرفته .

تنها کاری که باید در حال حاضر انجام بدید ارسال به گارانتی هست . برای خرید هارد دیسک هم بهتر بود مشاوره میگرفتید . بجای این مدل میتونستید سیگیت ST2000DM001 تهیه کنید .

13. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •