شاتل همه چیز عالیه تنها مشکلم با شاتل این 4 5 روز اخیر تو چیز پی ان بود که تماس میگرفتم ( 2 بار تماس گرفتم) میگفتن سراسریه راست میگفتن؟ البته امروز و دیشب خیلی بهتر شده چیز پی ان.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل همه چیز عالیه تنها مشکلم با شاتل این 4 5 روز اخیر تو چیز پی ان بود که تماس میگرفتم ( 2 بار تماس گرفتم) میگفتن سراسریه راست میگفتن؟ البته امروز و دیشب خیلی بهتر شده چیز پی ان.
امروزم تازه وصل شدم بازم سرعت چنگی به دل نمیزنه
یه امار گرفتم از رفیقام تو این شهر های شیراز-مشهد-تبریز-تهران میگن اونجا هم سرعت افتضاهه و چند روزی میشه که قندشکن ها هم درست و حسابی کار نمی کنن
minime
انزلی 128
خواهشا همه لطف کنن در این نظر سنجی شرکت کنن تا امار دقیقی به دست بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چرا متوجه نمی شید. اگر این قانون رو تصویب کنن و ISP ها رو موظف به اجرا کنن هممون بیچاره می شیم. شما حال می کنن اگر سرویس
128 از بین 1.6 تا 16
و
256 از بین 3.2 تا 32
و
512 از بین 6.4 تا 64
سرعت دانلودش نوسان کنه و دیگه خواب سرعت 70 یا 80 رو با 128 ببینیم؟
یه کم منطقی باشید نه احساسی!
---------- Post added at 04:31 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------
عذر خواهی می کنم، پست بالا برای تاپیک نظر سنجی بود که اینجا ارسال شد.
این تخفیف ها کسی درست میشه؟
این راسته که اگه از 3 یوزر بالاتر معرفی کنی بابت هر کدوم 2000 تومان به جای 1500 تخفیف میگیریم؟
بچه بهتره برید اینترنت ماهواره ای بخرید حال کنید فقط شما سند میکنید ما بقی ریسو هستش که از اون میگیرید واقعا لذت بخشه .
![]()
کلا میشه یکم بیشتر توضیح بدین.
من شنیدم از لحاظ میزان خطرش مثل این میمونه که از ماهواره معمولی استفاده کنی. پس خطر زیادی نداره چون فقط داریم ریسیو
میکنیم.
-همونقدر که دانلود از این طریق لذت بخشه آیا وبگردی هم همینطوره؟ از دست فیلترینگ خلاص میشیم یا نه؟
-کدوم جهت بهتره برای این کار مثلا w3 خوبه ؟
- اکانت های ماهواره ای قیمتشون چه قدره (با توجه به چه معیاری قیمتشون فرق میکنه)؟
چون دیر یا زود عملا اینترنت ملی میشه.تقریبا الانشم ملی. هر روز یه دوز و کلک ، یه بار vpn قطعه
امروزم که تو خبرها بود دوباره گواهی امنیتی گوگل رو جعل کردن(DigiNotar گواهینامه).
که باید حتما پاکش کرد.
ممنون میشم به سوالام جواب بدین.
اینترنت ماهواره ای رو از کجا باید گرفت ؟ از داخل ایران یا از طریق سایتهای اینترنتی خارجی ؟
همون دیش و --- کارت دیگه؟(یه خورده توضیح بده )
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:46 PM ----------
اره دیگه با یه کارت --- راحت میتونید . اکانت هم نمیخرید راحت -- میکنید![]()
ولی من شنیدم که با این روش حق انتخاب نداری باید منتظر باشی ببینی چی دانلود میشه؟ (اونم فقط شبانه)
یعنی هر چیزی که دیگران دانلود میکنند به تو میرسه ، تازه ممکن ناقص باشن؟
Last edited by Rasool2200; 30-08-2011 at 22:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)