زیاد اینجور چیزا تو این یک ماهه دیدیم ولی هنوز خبری نیست . چند تا ویدئو هم تو یوتوب هست که درباره ورژن 3.7 هست .
زیاد اینجور چیزا تو این یک ماهه دیدیم ولی هنوز خبری نیست . چند تا ویدئو هم تو یوتوب هست که درباره ورژن 3.7 هست .
سلام بر همه ی دوستان.
یه مدتی مادربورد کامپیوتر پریده بود نمیونستم بیام.چه خبرا؟ه-ک نیومد؟فکر کنم 15 اکتبر بود نه؟
2 تا پچ نیاز دارم:
duke nukem
flashpoint red river
پچ برای 3.55 کردن بازی ها.
خیلی ممنون.
سلام به همه
به سلامتی resistance 2 رو تموم کردم ولی باز به پای killzone 2 نمیرسه عمراً
چندتا سوال
resistance 3 روی 3.55 اجرا میشه ؟؟
یه چندتا بازی معرفی کنید مثل resistance با killzone باشه
درود
نه نمیشه 3.66 میخواد
برنامه اي كه ميريزي رو PS3 و دسته رو وصل مي كني و ميگه اصل يا نه و ميگه دسته سالمه يا خراب
ار اين خبرا زياده هر وقت اومد بيرون امتحان كردن اون موقع
فعلن هيچي تا 20October بايد وايسييم ببينيم چي ميشه![]()
دوستان به نظرتون فيفا 12 ارزشش رو داره كنسولم رو اپديت كنم اريج بزنم...؟؟؟
الان اريج فيفا 12 چنده...؟؟؟
سلام ضمن عرض تشکر از دوستانی که پاسخ سوالات بنده را دادند مخصوصا shahin_mp3 که خیلی به درد ما خورد میخواستم بپرسم کسی اینجا بازی مفتی دارد به ما بدهد تا دیگه واسه بازی پول ندیم البته ارشیو بازیهاش کامل باشه چون ما هر جفنگیاتی را بازی نمی کنیم در ضمن این بازی call of duty:black ops را که روی دستگاه کپی کردیم اجرا نمیشود و با صفحه سیاه روبرو میشوم به نظر شما علتش درچیه هر کسی میداند در صورت امکان یه راهنمایی بکند
وقتی psnدوباره مورد حمل قرار بگیرد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ضمن عرض تشکر خدمت دوستانی که جواب سوالات بنده را دادند مخصوصا shahin_mp3 ,m.t.k که خیلی به درد ما خورد میخواستم بپرسم کسی اینجا بازی مفتی ندارد به ما بدهد البته اگر ارشیوش کامل هست چون ما هر جفنگیاتی بازی نمیکنیم در ضمن من این بازی call of duty:black ops را روی کنسول از هارد کپی کردم ولی اجرا نمیشود وصفحه سیاه میاد به نظر شما علتش درچیه لطفا هرکس میداند یه راهنمایی بکند
زرشک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)