شنیدم پارس آنلاین شبانهاش خوبه اما بهتره بری تو تاپیکش از بچههایی که الان پارس آنلاین دارند بپرسی
شنیدم پارس آنلاین شبانهاش خوبه اما بهتره بری تو تاپیکش از بچههایی که الان پارس آنلاین دارند بپرسی
سلام دوستان
صبانت امشب چشه ؟
منو ناگهانی ساعت 2:24 برد روی no internet access بعد مودم رو روشن خاموش کردم میبینم سرعت دانلودم حتی با سرور داخلی آمده روی 30 ؟
حتی چند لینک همزمان هم همینه ! من حساب کنید سرعتم 6 مگه الان سرعتم شده 30 نصف شبی ؟
دوست دیگه ای امشب مشکل سرعت داره؟
با تشکر![]()
این دومین شبه که سرعت رو 30
تأیید میشه .
پس یعنی از این به بعد سرعت میخواد روی 30 باشه برای همه ؟
برای من دیشب خوب بود طبق معمول ولی امشب دیسی اجباری کردن منو و بعد سرعتم شد 30
با این سرعت در حالت خوشبینانه اش میشه ساعتی 100 مگ دانلود !
مجموعا" میشه 500 مگ![]()
Last edited by shs2008; 07-05-2014 at 02:27.
همگی رسما با اینترنت شبانه بالای 30 کیلوبیت در مشهد خداحافظی کنید صبانت هم داره راه شرکت های دیگه مثل شاتل رو در پیش میگیره واقعا نمیدونم چی بگم فقط واسه خودمون متاسفم دزدتر از اینا و مظلوم تر از مردم پیدا نمیشه
آیا هیچ می دانید که صبانت سرعت شبانه را به خاطر امتحان کردن ذائقه مردم کم کرده است تا اگر اوضاع به همین منوال پیش برود یعنی مشترکینش کم نشود سرعت شبانه را کم خواهد نگاه داشت و با توجه به دردسرهای تغییر آی اس پی مطمئن است که بیش تر مشترکین شرکت خود را تغییر نمی دهند.
جناب سروش شما از کجا این اطلاعات رو بدست اوردین؟ حدسه یا شایعه است؟؟ در ضمن شاتل با اون عظمتش که بیشترین تعداد مشترک رو در ایران داشت بعد از محدودیت. مشترکینش شدن یک سوم چنان به ... خوردن افتاد که در ازای خرید یک اکانت ۱ ساله ۱ سال مجانی میداد کسی نخرید نوین نت یا همون های وب هم ساعات رایگان رو کرد دو ساعت برو تو سایتش ببین چه باجی داره میده کسی نمیره طرفش خود من تاحالا ۴ بار شرکت عوض کردم زیر بار حرف زور هم نمیرم بقیه هم نمیرن.لطفا شایعه پراکنی نفرمایید در ضمن دوستان اگر کسی تونسته ازپشتیبانی جواب درست بگیره اینجا بنویسه به من فقط میگن چون شبا همه دانلود میکنن سرعت شده ۳۰
منم 6 مگ سرعت شبانه 20 تا 30 !
من الان زنگ زدم پشتیبانی گفت تا 48 ساعت دیگه اگه درست نشد دوباره زنگ بزنید تا بررسی کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)