تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1053 از 1291 اولاول ... 5355395310031043104910501051105210531054105510561057106311031153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,521 به 10,530 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

[QUOTE=ArashMiniStar;8112149]
    آقا یه سوال الان یه طرح هست 128 ویژه 1 ماه فقط داره اگه اینو بگیرم همیشه میتونم همینو تمدید کنم یا اگر بردارن دیگه تمومه؟؟ چون شما اینجا نوشتید تا وقتی طرح رو تغییر ندیم بطور خودکار تمدید میشه...!
    چون واقعا اگر 1 به 1 باشه یعنی اندازه 1024 1 به 8 سرعت بده خیلی عالیه قیمتش با 5 گیگ ترافیک!!
    ادیت : سوالم رو تکمیل میکنم برای گرفتن وایمکس...من سرچ کردم یکی تو همین تاپیک 128 ویژه گرفته بوده سرعت روزانه خیلی خوب بوده حتی بالاتر ولی شبانه میگفتن 20 - 30 هست که برای من یعنی افتضاح!
    حالا من موندم بین این طرح 1 ماهه 128 ویژه و 6 ماهه 2 مگ...از لحاظ صرفیدن 128 ویژه خیلی عالیه برام ولی میخوام شبانه بالای 100 داشته باشم.بنظر دوستان من برم یه راست 6 ماهه 2 مگ بگیرم یا برم 128 ویژه بگیرم اگر سرعت شبانه بد بود 6 ماهه 2 مگ بگیرم؟ نظرتون چیه؟ خواهشا اگر اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید باید طی فردا پس فردا بگیرم وقتی ندارم ای دی اس ال م تا 1 اسفند داره...
    خیلی خیلی ممنونم
    سلام
    تا حالا که کنترل حساب اینترنتی اینجوری بوده که تا وقتی که تعرفه خودتو عوض نکنی تعرفه سر موعد واست به صورت خودکار تمدید میشه مگر این که این تعرفه 128 ویژه برای جذب مشتری تو این استانها باشه و و پس از جذب مشتری این تعرفه رو بر دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان اگه تبریز ثبت نام کنم، بعد کلا دیگه تبریز نباشم، تکلیف چیه؟ تعرفه تبریز عوض میشه؟؟ یا مشکلی نداره؟
    تا موقعی که ادرستون تو سایت ایرانسل عوض نشه میتونید از تعرفه مخصوص شهر تبریز استفاده کنید
    یعنی اگه برای نصب مودم بیان تبریز تا زمانی که ادرس خودتون رو تو سایت ایرانسل تغیر ندهید مشترک تبریزی حساب میشید
    مگر اینکه ادرستونو تغییر بدهید.

3. 2 کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از طریق دانشجویی هم میتونم اقدام کنم ولی ظاهرا مودم های یو اس بی ضعیفه!!کاش لاقل برای مودم وای فای داخلی تخفیف میذاشتن با خودمم نشستم حساب کتاب کردم تا 1 اسفند باید یا ای دی اس ال مخابراتمو تمدید کنم یا از جای دیگه بگیرم یا وایمکس بگیرم نمیتونم تا عید صبر کنم
    دوست عزیز من خودم سه ساله مودم USB دارم و خیلی هم راضی هستم غیر از این هست که به برق نیاز نداره و با لپتابم هر جا برم راحت اینترنت دارم حتی تو خارج از منزل حالا مودم وای فای داخلی داشته باش دنبال برق بگرد
    فقط بدیش اینه ک وای فای نداره
    مگر اینکه بتونی مودم همراه بگیری که خیلی گرونه 270 تومن

5. این کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یه سوال من بخوام بگیرم طرح 1 ماهه بگیرم یا 6 ماهه؟؟ چون نمیدونم جای ما خوب آنتن بده ایرانسل یا نه البته تو پوشش داخلیش هستیم ولی نمیدونم چرا سمت خونه ما آنتن موبایلم عجیب ضعیف میشه چه رایتل چه همراه اول حتی!!
    دوست عزیز اصلا انتن موبایل ایرانسل به وایمکس ایرانسل ربطی نداره
    رو بعضی از دکل های ایرانسل تجهیزات وایمکس هم نصب شده ولی در کل میزان انتن دهی موبایل ربطی به انتن دهی وایمکس نداره
    اگه تو نقشه ایرانسل منطقه شما سبز رنگ هست پوشش وایمکس برای شما خوبه و میتونی بگیری.

7. 2 کاربر از winterman68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

از همه دوستان ممنونم.فقط این طرح 128 ویژه کسی ميدونه شبانش چنده؟ شانسیه؟ من برم اینو بگیرم یا 2 مگ؟ سرعت شبانه بالا 100 باشه کافیه برام ولی نه 20 30. خیلی ممنونم

Sent from my C6903 using Tapatalk

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=winterman68;8111967]
    تا جایی که من دیدم فقط 1 ماهه و 1 ساله میتونید بگیرید چون از تهرانید.باید خودتون سبک سنگین کنید چون هر چی مدت بیشتری بگیرید حجم هم کمتر میشه[

دوستمون درست میگن در شهر تهران فقط تعرفه یک ماهه برای همه سرعت ها و تعرفه یکساله برای سرعت های 128-26-512 داره

kasi58 دوست عزیز اگه این قرار دادو داری از قراردادهای قدیمی است و چون تا حالا تغییر تعرفه ندادید این طرح هرشش مه یکبار واستون تمدید شده به صورت خودکار
    من پیشنهاد میکنم به نوع تعرفه خود دست نزنید الان دو نوع یک ماه 512 دارم و یک نوع یکساله برای تهران
    512 ماهی 4 گیگ قیمت 22 تومن
    512 ماهی8 'گیگ قیمت 40 تومن
    512 یکساله 48 گیگ 248500 تومن
    قیمت ها بدون احتساب مالیات بر ارزش افزوده
    حالا خودتان حساب کنید ببینید اگه صرف داره تغییر تعرفه بزنید!
    اره من الان تقریبا ۳ سال میشه که دارم
    ولی من تو خونه که اینترنت مخباارات دارم با اینکه همه ازش بد میگن ولی واقعا سگش شرف داره به این ایرانسل
    چون پینگش برای من خیلی بالاست ،نمیدونم چرا ؟
    یک سوال دیگه این سیم کارت i cim قضیه اش چیه الان تو سایت دیدم

10. این کاربر از kasi58 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

[QUOTE=kasi58;8112515]
    اره من الان تقریبا ۳ سال میشه که دارم
    ولی من تو خونه که اینترنت مخباارات دارم با اینکه همه ازش بد میگن ولی واقعا سگش شرف داره به این ایرانسل
    چون پینگش برای من خیلی بالاست ،نمیدونم چرا ؟
    یک سوال دیگه این سیم کارت i cim قضیه اش چیه الان تو سایت دیدم
    شما کدوم شهرید؟ پینگ ایرانسل که تو تست ها اونقدرم بد نیست البته برای هر کسی فرق میکنه یکی بالا بود یکی پایین.برای من پینگ مخابرات 190 ایناست...

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چرا این تعرفه ها را استان بندی کردن ؟
    خوزستان یجوره تهران یجوره البرز یجوره؟
    دلیلش چی ؟

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[QUOTE=ArashMiniStar;8112534]
    شما کدوم شهرید؟ پینگ ایرانسل که تو تست ها اونقدرم بد نیست البته برای هر کسی فرق میکنه یکی بالا بود یکی پایین.برای من پینگ مخابرات 190 ایناست...
    من که مخابرات پینگم ۶۰-۷۰ هست ،به نظر من که خیلی بهتر از ایرانسل هست
    من ایرانسل را فقط به خاطر حمل و نقلش استفاده میکنم که اونم تو خیلی از شهر های ایران پوشش نمیده

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

[QUOTE=kasi58;8112547]

من که مخابرات پینگم ۶۰-۷۰ هست ،به نظر من که خیلی بهتر از ایرانسل هست
    من ایرانسل را فقط به خاطر حمل و نقلش استفاده میکنم که اونم تو خیلی از شهر های ایران پوشش نمیده
    آخه تعرفه های مخابرات خراسان رضوی خیلی بی انصافیه.1 مگ با شبانه و 2 گیگ حجم 20 تومن همین 2 مگ 2 گیگ 25 تومن فقط حجم اضافی از ایرانسل ارزونتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •