چراغ چشمک زن adsl یعنی چی؟
با وقتی که کلا خاموشه چه تفاوتی داره؟
(مودم tplink)
چراغ چشمک زن adsl یعنی چی؟
با وقتی که کلا خاموشه چه تفاوتی داره؟
(مودم tplink)
سلام
من یک مودم دارم با مشخصات زیر
Datasheen adsl2/2+Wifi 4 port router D902AM
من از شرکتی که اکانت ای دی اس ال گرفتم خواستم تا مک آدرسم رو بردارن...
در حال حاضر تا یک مسافتی مثلا خونه های بغلی از طریق موبایل و لپ تاپ که وایرلس داشته باشه می تونن کانت بشن و از پهنای باندم استفاده کنند! چطوری می تونم پسورد بزارم یا کاری کنم که نتونن بدون اجازه من از اینترنتم استفاده کنن؟
این یک عکس از مدیریت مودمم هست
خواهش می کنم راهنمایی کنید. خیلی مهمه. مرسی
با سلام
وقتي چشمك زن باشه يعني اينكه داره وصل ميشه اما زماني كه خاموش باشه كلا ارتباط برقرار نيست
موفق باشيد.
با سلام
اين پست رو خونديد يا نه دوست عزيزم؟
موفق باشيد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با زدن 192.168.1.1 در فبرفاکس یا اینترنت اکسپلورر ، وارد تنظیمات مودمتون شید. در منوی تنظیمات او قسمتی که مشخصات دستگاه رو نوشته ببینید ورژن الآن Firmware مودم چیه؟ تا ببینیم جدیدترش هست یا نه؟
-------------------------
همونطور که تو دفترچه راهنمای مودم نوشته:
- چشمک زدن آهسته: داره مودم خودش رو میشناسه
- چشمک زدن سریع: مودم داره به ISP وصل میشه
- روشن: مودم به ISP وصله
- خاموش: مودم به تلفن خط وصل نیست
![]()
سلام. ممنون، بله خوندم ولی متاسفانه اون گزینه هایی که گفته شده را ندارم! و عکسی از مدیریت تنظیمات مودم قرار دادم تا لطف کنید و بیشتر راهنماییم کنید. مرسی
این قسمت مشخصات مودم اینه؟با زدن 192.168.1.1 در فبرفاکس یا اینترنت اکسپلورر ، وارد تنظیمات مودمتون شید. در منوی تنظیمات او قسمتی که مشخصات دستگاه رو نوشته ببینید ورژن الآن Firmware مودم چیه؟ تا ببینیم جدیدترش هست یا نه؟
اگه این نیست لطفا یه عکس بزار از اون قسمت........
ممنون ازتون![]()
با سلام
دوست عزيزم از پانل سمت چپ به قسمت WAN بريد
موفق باشيد.
ممنونم
به این قسمت رفتم ولی نمی دونم بعدش چه کنم!؟ ببخشید اینقدر مزاحم می شم. مبتدی هستم و این موضوع خیلی مهمه... ممنونم از کمکتون
![]()
دوستان می خواهم این مدل مودم را بخرم . نظر شما چیست ؟
d-link dir615
شما باید برید به قسمت وایرلس از همون ستون سمت چپ کنار Adsl نوشته Wireless از اون قسمت باید عکس بگیرید تا راهنماییتون کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)