تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1053 از 1126 اولاول ... 535539531003104310491050105110521053105410551056105710631103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,521 به 10,530 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    هارد مم بعد از یک مدتی استفاده حدود شش سال دچار ی مشکلی شد
    وقتی یک درایوی یا پوشه ای رو باز میکنم کامپیوتر گیر میکنه و کلا هنگ میکنه و صفحه ابی میشه و وقتی سیستم ریست میشه ارور اینکه سیستم عاملی نمیشناسه لطفا یک بوت دیوایس نصب کنید رو میده بعد از اینکه پاوررو خاموش روشن کنیم درست میشه روی سیستم دیگه هم هاردو تست کردم همین بود. کلشو فرمت کردم دوباره بعد دو هفته اینطوری شد مدل هاردم سی گیت باراکودا هست یکی از دوستان گفت بااپدید فریم ور میتونی مشکلی حل کنی منم رفتم گشتم نرم افزار مناسبشو پیدا کردم اما وقتی نصب میکنم فیلد میشه ممنون اگه راهنماییم کنید.
    دوستان کسی اینو جواب بده خوشحال میشم
    لااقل دلایل faild شدن اپگیرد فریمورکو برام توضیح بدید هیچ usb و وسیله ای هم به دستگاهم وصل نیست

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

سلام دوستان:

این هارد ما چه مرگش شده؟؟؟از صبح نمیشه روش هیچ کاری کرد سیستم هم داغون کرده اینقدر کند شده.

خواهش می کنم سریعتر کمک کنید...ممنون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان:

این هارد ما چه مرگش شده؟؟؟از صبح نمیشه روش هیچ کاری کرد سیستم هم داغون کرده اینقدر کند شده.

خواهش می کنم سریعتر کمک کنید...ممنون.

با سلام .

کاری نمیشه انجام داد . اگه گارانتی داره ارسال کنید به گارانتی در غیر اینصورت تعویضش کنید و هارد دیسک نو بخرید . ارسال به کلینیکهای تخصصی هم از نظر قیمت مقرون به صرفه نیست مگر اینکه اطلاعات مهمی داشته باشید .

4. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

خوبید دوستان

ببخشید می خوام ببینم

تک تک قسمتهایی که در برنامه hd tune هست مربوط به چیه؟

پستی هست که همه اینها رو کاملا توضیح بده

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

با سلام .

کاری نمیشه انجام داد . اگه گارانتی داره ارسال کنید به گارانتی در غیر اینصورت تعویضش کنید و هارد دیسک نو بخرید . ارسال به کلینیکهای تخصصی هم از نظر قیمت مقرون به صرفه نیست مگر اینکه اطلاعات مهمی داشته باشید .
    یعنی هیچ راهی نداره؟

الان هارد باز میشه اطلاعاتی که روش هست رو هم می خونه ولی نمیشه چیزی ریخت و کمی هم کنده.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی هیچ راهی نداره؟

الان هارد باز میشه اطلاعاتی که روش هست رو هم می خونه ولی نمیشه چیزی ریخت و کمی هم کنده.
    خیر دوست عزیز ، برای رفع مشکل هارد دیسک شما کاری نمیتونید انجام بدید .
    ضمناً اگر اطلاعات مهمی دارید توصیه میکنم تا زمان خرید هارد دیسک نو و سالم ، دیگه به سیستم متصل نکنید و سعی هم نکنید تستهای مختلف روش انجام بدید که ممکن هست وضعیت هارد دیسک بدتر هم بشه . اولویت اول خارج کردن اطلاعات هست .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام

یه هارد 4 ترا بایت اکسترنال دارم وسترن مای بوک که کابل داخل پورت نمیره و پورت احتمالا صدمه خورده

امروز بردم سازگار
    گفتم کابل داخل پورت نمیره میگه برات عوضش میکنیم گفتم نمیخام عوض شه تعمییر یا درستش کنید میگه نه تعمییر نمیشه گفتم مشکل به این کوچیکی چطوری نمیشه تعمییر کرد میگه هارد مشکل داشته باشه برات عوض میکنیم
    میگم اطلاعات داخلش دارم میگه بخای اطلاعتت ریکاوری کنیم هزینه داره از 100 تومان شروع میشه اصلا پرت صحبت میکنه
    به نظرت حرفش منطقیه هستش کسی رو داری این مشکل رو بتونه با تعمیر حل کنه؟
    میشه در باکس رو باز کرد اطلاعاتش رو کپی کرد و بعد برد نمایندگی؟

این عکس هارد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

یه هارد 4 ترا بایت اکسترنال دارم وسترن مای بوک که کابل داخل پورت نمیره و پورت احتمالا صدمه خورده

امروز بردم سازگار
    گفتم کابل داخل پورت نمیره میگه برات عوضش میکنیم گفتم نمیخام عوض شه تعمییر یا درستش کنید میگه نه تعمییر نمیشه گفتم مشکل به این کوچیکی چطوری نمیشه تعمییر کرد میگه هارد مشکل داشته باشه برات عوض میکنیم
    میگم اطلاعات داخلش دارم میگه بخای اطلاعتت ریکاوری کنیم هزینه داره از 100 تومان شروع میشه اصلا پرت صحبت میکنه
    به نظرت حرفش منطقیه هستش کسی رو داری این مشکل رو بتونه با تعمیر حل کنه؟
    میشه در باکس رو باز کرد اطلاعاتش رو کپی کرد و بعد برد نمایندگی؟

این عکس هارد
    با سلام .

با خارج کردن هارد دیسک از باکس و بدون استفاده از قسمت SATA to USB نمیتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید . چون اطلاعات انکریپت شده هست و حتماً باید این قسمت SATA to USB بهش متصل باشه تا بتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

این قسمت پایین پورت USB بنظر میرسه کمی به بالا خم شده (طبق عکسی که گذاشتید) من توصیه میکنم بدید تعمیرکارهای سخت افزاری میتونند برای شما درست کنند و پورت USB خم شده رو به حالت قبل برگردونند یا اینکه این پورت رو تعویض کنند .

تاکید میکنم در حفظ و نگهداری این قسمت SATA to USB خیلی دقت کنید چون تمام اطلاعات روی هارد دیسک وابسته به این قسمت هست .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

خوبید دوستان

ببخشید می خوام ببینم

تک تک قسمتهایی که در برنامه hd tune هست مربوط به چیه؟

پستی هست که همه اینها رو کاملا توضیح بده
    از مدیریت محترم آقا عطا تقاضا دارم اگر پستی رو سراغ دارند که تک تک قسمتهای برنامه hd tune رو توضیح داده باشه و اینکه مثلا مربوط به چیست ممنون میشیم معرفی کنند

مثلا در قسمت دما current رو نوشته 54 worst رو نوشته 34 و threshold رو نوشته 45

و بقیه هم همینطور

یا اصلا چنین پستی هنوز در تایپیک ایجاد نشده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام .

با خارج کردن هارد دیسک از باکس و بدون استفاده از قسمت SATA to USB نمیتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید . چون اطلاعات انکریپت شده هست و حتماً باید این قسمت SATA to USB بهش متصل باشه تا بتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید .

این قسمت پایین پورت USB بنظر میرسه کمی به بالا خم شده (طبق عکسی که گذاشتید) من توصیه میکنم بدید تعمیرکارهای سخت افزاری میتونند برای شما درست کنند و پورت USB خم شده رو به حالت قبل برگردونند یا اینکه این پورت رو تعویض کنند .

تاکید میکنم در حفظ و نگهداری این قسمت SATA to USB خیلی دقت کنید چون تمام اطلاعات روی هارد دیسک وابسته به این قسمت هست .

ممنون
    حالا ببرم گارانتی چون مدت زیادی ازش مونده هارد رو تعویض میکنن یا امروز یه چیزی برای خودش گفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •