thanks
Canon PowerShot A3300 IS و Sony Cyber-Shot DSC-W570 کدوم بهتره؟
thanks
Canon PowerShot A3300 IS و Sony Cyber-Shot DSC-W570 کدوم بهتره؟
سلام
شما بودجه تون چقدره
سلام
شما انتظارتون از دوربین چیه ؟؟؟![]()
سلام
من تازگیا فهمیدم که به عکاسی علاقه دارم به خاطر همین می خوام یه دوربین خوب واسه اینکار بخرم که منو تو این کار کمک کنه راستش از چند نفر پرسیدم گفتن نمی تونی از dslr ها استفاده کنی و بهتره از dslr like ها استفاده کنی من خودم fujifilm hs20 رو به خاطر امکاناتش درنظر گرفتم ولی راستش از کیفیت عکساش زیاد خوشم نیومد می خواستم بپرسم که دوربینی رو می شناسین که همچین امکاناتی داشته باشه و کیفیتش بهتر از اون باشه؟کلا بهترینا تو این مدلا کدومان؟
یه چیز دیگه این که می خواستم بپرسم که امکانش هست که بشه از dslr ها شروع کرد مثل nikon d5100؟چون من از امکانات و کیفیت تصویرش خیلی خوشم اومده.آخه چرا همه می گن نمی شه از dslr شروع کرد؟
مشکلی برای شروع عکاسی با DSLR نیست . یعنی ماهیت قضیه موردی نداره ، اما آگاه نبودن عکاس و صاحب DSLR از نحوه استفاده صحیح و اجرای تکنیک های مختلف ، باعث میشه که توانایی ها DSLR موردنظر حتی در حد یه کامپکت معمولی نزول کنه ! و این میشه که شدیدا توی ذوق صاحبش میزنه . چاره کار هم به دست آوردن تجربه یا مطالعه خیلی زیاد در مورد این دوربین هاست دوست عزیز .
شاد باشید .
ببین دوست عزیز اگه واقعا علاقه دارید و میخواید ادامه بدید چرا نمیشه نگرفت . باید مقالات درباره ی این دوربینا زیاد بخونید . وگرنه اگه یکی از اینا بخری و بخوای رو حالت auto عکس بگیری ، همون نگیری بهتره . slr like ها من p500 نیکون رو پیشنهاد میکنم
سلام دوستان
دوستانی که تهران هستن،من اگه بخوام یه دوربین کنن 600D یا nikon D5100 بگیرم از کجا بگیرم بهتره؟ گارانتی اصلی هم برام مهم نیست فقط می خوام یه جایی باشه که بتونم هر دورو کنار هم دستم بگیرم و...
مثلا یکی از مراکز فروش لپ تاپ پاساژ پایتخته،برای دوربین هم چنین مرکز فروشی هست یا...؟
ممنونم
سلام
من یه دوربین دیجیتال می خوام بخرم ولی تو بازار که هرچه گشتم بیشتر گیج شدم .
می خوام راهنمایی کنید و دو سه مدل بهم معرفی کنین .
می خوام حدود 200 تا 250 تومن بشه .برا تو خونه می خوام( زیاد عکس می گیریم ) . چه مارکی بهتره ؟
اگه ممکنه مشخصات و ... هم بهم بگین و حدود قیمشتشو
ممنون
خواهشن زودتر جواب بدین که عجله ایه ها
Last edited by blue2006; 03-09-2011 at 13:44.
کلا fujifilm اسما محصولاتش عالین
همه جور امکاناتی دارن اما وقتی کیفیت عکساشو میبینی اصلا شارپ نیستن
نویز هم که اووووووووووووووه
من طی تحقیقات گستردهفهمیدم که slr like سونی hx100 چیز خوبیه و ظاهرا تنظیمات دستیش هم کامله
کیفیت عکساشم بی نهایت بهتر از hs20 هست
البته nikon p500 هم کیفیت عکساش خیلی خوبه اما نمیدونم تنظیمات دستیش مثل سونی هست یا نه اما نیکونه دیگه
تو این قیمت کامپکت خوب باید بگیرید و تو این قیمت کنون دوربین های خوبی داره
sx130 و ixus 115خوبه
سری ixus هم خوبن
اگه دور و بر 300 هزینه کنید ixus 300 عالیه
اما اگه من بودم نیکون L120 میگرفتم. فکر میکنم تو همین دور و بر 300 باشه
الآن دیدم L120 حدود 340 و L110 هم حدود 250تومنه (من اگه بودم اینا رو میگرفتم)
Last edited by kamy_R; 03-09-2011 at 14:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)