سلام داش احمد.. به خدا من هر روز اینجام فقط پست نمیدم زیاد... اخه اینقدر شایعه زیاده ادم به خدا تو شک میفته یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد.. دیوونه شدم
من pes بازی میکنم از 5 ماه پیش اوردمش تو رئال![]()
![]()
سلام داش احمد.. به خدا من هر روز اینجام فقط پست نمیدم زیاد... اخه اینقدر شایعه زیاده ادم به خدا تو شک میفته یکی میگه میاد یکی میگه نمیاد.. دیوونه شدم
من pes بازی میکنم از 5 ماه پیش اوردمش تو رئال![]()
![]()
بز پیر هم اظهار نظر کرد!هاینزه :
" ما دوستان بسیار خوبی هستیم و ما در منچستر هر دو همبازی بودیم "
" او فوق الاده باهوشه و همچنین یک بازیکن برجسته در فوتبال "
هاینزه امشب مهمون شتر هاست ! غلط اضافی داره می کنه !
یه خبر با نمک ! : ریبری به بارسا نزدیک تره تا رئال. اگه قرار باشه ریبری بره میره بارسا !!! : دیـــــــــــــــــــــــ ــی!
منبع رو داشته باش !: الموندو دپورتیوو !
زیدان واسه ریبری مث بابا می مونه ! بگه بیا رئال, ریبری بکن بایر رو هم تو توبره تحویلش میده ! : دی
بارسلونا میتواند فرانک ریبری را بخرد
سایت گل- بارسلونا نسبت به سایر تیمهای اروپایی بخت بیشتری برای خرید فرانک ریبری دارد. اگر بایرن مونیخ تصمیم به فروش او بگیرد، بارسلونا گزینه اصلی خواهد بود. گفته میشد این بازیکن فرانسوی در تابستان از بایرن خواهد رفت و بارسلونا و رئال مقاصد احتمالی او هستند.
اما حالا منابع خبری میگویند بارسلونا برای خرید او بخت بیشتری دارد. گفته میشود خوان لاپورتا، رییس باشگاه بارسلونا با کارل هاینس رومنیگه نایبرییس بایرن در تماس بوده است. این دو نفر رابطه خوبی با هم دارند. لاپورتا از رومنیگه قول گرفته که اگر آنها قصد فروش ریبری را داشتند، بارسلونا را در اولویت بگذارند. بایرن در هر حال گفته ریبری فروشی نیست اما گفته میشود اگر پیشنهاد بزرگی برسد آنها شاید تصمیم به فروش ریبری بگیرند.
البته رئال مادرید هم از زینالدین زیدان بهره میبرد که دوست ریبری است. تیری آنری و اریک ابیدال، بازیکنان فرانسوی بارسلونا در تماس با ریبری هستند ولی به نظر نمیرسد نفوذ زیدان را روی او داشته باشند.
------------------------------------
بیچاره لاپورتا بدجوری ضایع شده ! بعد از بردن اون جامها فک می کرد همه توجه ها به بارسا خواهد بود ! اما زهی خیال باطل !
اگه وامی چیزی خواست بگه با پرز صحبت کنم یکی دو میلیارد بنداریم جلوشون !! :ديبارسلونا میتواند فرانک ریبری را بخرد
sokhi ba mazeyi bood
farsim kharab shode
sharmande
من تصحیح می کنم ! :ديsokhi ba mazeyi bood
farsim kharab shode
sharmande
شوخی بامزه ای بود ! :دي
فارسیم خراب شده .
شرمنده .
آقا این شتر ها استعاره از کیاست؟!
لباس دروازه بانان :
لباس تیم :
عکی دیگه از لباس تیم :
اگر دقت کنید بالای آرم bwin روی لباس، 1 آرم برجسته هم هست ( توی لباس مشکی کاملا مشخص هست ) که این هست :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)