تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1053 از 1404 اولاول ... 5355395310031043104910501051105210531054105510561057106311031153 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,521 به 10,530 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

داداش من نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ولی بگم کسی که 400 دلار میده ویندوز میخره مطمین باش حقوق ماهیانش 500 هزار تومن نیست(حقوق متوسط یه کارمند ایرانی)
    جریان این فریمور جدید چیه که میگن بازی های کپی روش اجرا نمیشن(من هیچ اطلاعاتی در این باب ندارم)
    ممنون میشم کامل توضیح بدی ، لطفا

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام بچه ها دیروز یه سوالی برام پیش اومد اومدم اینجا بگم ببینم شما چی میگین
    دیروز داشتم تو یاهو چت میکردم یکی از دوستام یه id داد گفت ماله پسر عمومه تو سوئد بعد من با این چت کردم حرف رسید به گیم فلان منم خواستم حال اینو اساسی بگیرم یکم با خودم حال کنم> پرسیدم تو مملکت شما بازی psp چند مثلاً همین god of war خودمون گفت 40 $ بعد من گفتم 1 $ با خودمم کلی حال میکردم تا اینجا خوب بود بعد پرسیدم nfs shifto بازی کردی گفت نه هنوز دانلود نکردم اینجا بود که من یک علامت سوال ؟ و یک علامت تعجب! تو ذهنم نقش بست قیافم به شدت شبیه این علایم شد ذهنم هنگ کرد برای چند ثانیه دستوری به دستام نرسید که تایپ کنم بعد با یه buzz به خودم اومدم گفتم پس باید فریمور تو کاستم فریمور باشه گفت اره ( با دیدن این گلوم خشک شد) گفتم شاید اشتباه متوجه شده گفتم m33? گفت come on yes m33 darc alex هر چی دل خوشی کرده بودیم فنا شد سوال من اینجاست که اگه یه بچه ی سوسول پول دار هم بازی psp رو به صورت غیر قانونی و کپی اجرا کنه پس حتماً بزرگتر از ایناشم میکنن پس این وسط سونی بازیاشو به کی میفروشه؟
    مثلاً همین اقای sonixax شما خودتون المانین بازی کپی اجرا میکنین؟
    سلام ،
    بله من هم بازی کپی اجرا میکنم ولی فقط روی PSP به خاطر استفاده از پلاگین ها و سایر جنگولک بازی ها از جمله دستکاری کردن بازی ، ولی روی ps2 یا 360 خیر ، میرم اویج میخرم به خاطر اینکه اورجینال یه دنیای دیگه ای داره ، مثلا من یه متال گیر برای PSP اوجینال خریدم یه عینک سه بعدی باهاش بود خیلی حال میده .

در مورد اون داستان ویندوز هم توی اروپا مردم یاد گرفته اند بسته به نیازشون محصول رو خریداری کنند برای همین یک یوزر معمولی نمیره ویستا Ultimate بخره و میره Home premium میگیره و نسخه های پرو یا اولتیمیت رو یا توی شرکت ها استفاده میکنند یا اگر طرف واقعا نیاز داشته باشه میره میخره .

توی دنیای غرب هم همین psp و DS هست که باز یه تعدادی از مردم میرن سر وقت کپی فقط به خاطر امکاناتی که Homebrew ها میدن و گرنه برای سایر کنسول ها کسی دنبال کپی نیست .

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

داداش من نمیخوام این بحث رو ادامه بدم ولی بگم کسی که 400 دلار میده ویندوز میخره مطمین باش حقوق ماهیانش 500 هزار تومن نیست(حقوق متوسط یه کارمند ایرانی)
    جریان این فریمور جدید چیه که میگن بازی های کپی روش اجرا نمیشن(من هیچ اطلاعاتی در این باب ندارم)
    بله شما درست میگی ولی من میخواستم اینو بگم که توی کشورهای توسعه یافته قیمت سخت افزار و نرم افزار بهم نزدیک تره وگرنه فکر نکن من خودم رو پر قو خوابیدم من الان خودم با دیال اپ کانکتم

----------------------------------

بله اقا بگیر

بله شما میتونی بازی های کپی رو اجرا کنی ولی چندتا بازی جدید اومده که به فریم ور های جدیدی احتیاج داره که اون فریم ور ها هنوز هک نشده

ببین اقا سونی برای جلوگیری از ضرر خودش فریم ور های جدیدی رو داده بیرون که بازیهای جدید فقط روی این فریم ور ها میاد هکر ها هم نتونستند این فریم ور ها رو هک کنند
    در اینده ای نزدیک هم بازیهای پر فروشی برای psp میاد مثل
    little big planet
    gran tourismo
    tekken 6
    loco roco3

اینرو هم بگم اگه میخوای psp بگیری این کنسول اینقدر بازی زیبا و جذاب داره که تا یک سال تورو سرگرم میکنه همشون هم روی psp های کپی میاد مثل
    god of war
    loco roco2
    patapon
    midnight club la remix
    ...

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

می خوای دسته دو بگیری؟

کپی خور دائمه یا موقت؟

(چرا سوال الکی می پرسم؟)

چی شده از 360 به psp رسیدی؟

در کل الان با خبر هایی که از هک میاد خرید psp رو میشه به کسی پیشنهاد داد

تو هم بگیر

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

بله شما درست میگی ولی من میخواستم اینو بگم که توی کشورهای توسعه یافته قیمت سخت افزار و نرم افزار بهم نزدیک تره وگرنه فکر نکن من خودم رو پر قو خوابیدم من الان خودم با دیال اپ کانکتم

----------------------------------

بله اقا بگیر

بله شما میتونی بازی های کپی رو اجرا کنی ولی چندتا بازی جدید اومده که به فریم ور های جدیدی احتیاج داره که اون فریم ور ها هنوز هک نشده

ببین اقا سونی برای جلوگیری از ضرر خودش فریم ور های جدیدی رو داده بیرون که بازیهای جدید فقط روی این فریم ور ها میاد هکر ها هم نتونستند این فریم ور ها رو هک کنند
    در اینده ای نزدیک هم بازیهای پر فروشی برای psp میاد مثل
    little big planet
    gran tourismo
    tekken 6
    loco roco3

اینرو هم بگم اگه میخوای psp بگیری این کنسول اینقدر بازی زیبا و جذاب داره که تا یک سال تورو سرگرم میکنه همشون هم روی psp های کپی میاد مثل
    god of war
    loco roco2
    patapon
    midnight club la remix
    ...
    نه عزیزم ، اینجا نرم افزار ار سخت افزار گرون تره ای کاش نزدیک بود ، یه کامپیوتر درست و حسابی رو میتونی با 500 یورو بخری بعدش باید یه آفیس بخری 1300 یورو .

در مورد فرم ور هم فعلا نتونستند هک کنند ، نه اینکه اصلا نمیتونند هک کنند ، تازه اگر فرم ور نشه میرن سراغ خود بازی .

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsuperboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

حسام جان بحث محل سکونت نیست بحث سر فرهنگه!
    ایرانی جماعت هر جای دنیا باشه چه توی آلمان چه توی سوئد و چه توی قم که من دارم زندگی میکنم پول پای بازی ارجینال نمیده.یکی از فامیلای خودمون دبی زندگی میکنه برنامه و بازی برای کامپیوتر میاد قم میخره میبره اونجا
    کلا اینکه ما ایرانی ها اینطوری هستیم
    در ضمن اون dark alex هست نه
    darc alex
    محمد گل گفتی حرفه حساب جواب نداره درمورد دارک هم ضایعمون نکن دیگه اشتباه تایپی بود نوکره داش
    راستی اون فایملتونم واقعاً رگ اریایی به شدت تو وجودش جریان دارههاااااااا
    بعضی از انسانها حاضر نیستیم برای نرم افزار هم اندازه ی سخت افزار هزینه کنیم در حالی که تو اکثر کشور ها قیمت نرم افزار هم اندازه سخت افزار هستش در بعضی مواقع هم از اون جلو زده مثل ویندوز ویستا که نسخه ی ultimate ش 400 دلاره یا دیکشنری های متن که قیمتشون سر به فلک میکشه ما ایرانیها عادت کردیم که به نرم افزار بیشتر از یک دهم سخت افزار پول ندهیم ولی یک شهروند ژاپنی همونقدر که داره برای سخت افزار هزینه میکنه باید برای نرم افزار هم هزینه کنه(یا حتی بیشتر) در ضمن شما نگران فروش umd سونی تو نباش اون الان اندازه ی مو های سر من umd فقط تو ایران داره.
    این هم بستگی به فرهنگ فرد داره که میخواد از راه مجاز بازی کنه یا غیر مجاز
    این سخن بالا هم در رابطه با خارجیاست ایرانی چه با فرهنگ چه بی فرهنگ باید نسخه ی کپی تهیه کنه
    چون تو ایران هیچ قانونی در این رابطه وجود نداره
    در ضمن این باعث سوء تفاهم نشه من ایرانیم و به ایرانی بودن خودم هم افتخار میکنم[/[quote
    اقا من فک میکردم خیلی بی فرهنگم که بازی کپی اجرا میکنم و به کسایی که از بیرون میرن نرم افزار(حالا این یکم پول میده واسه نرم افزار نیمه اورجینال) میگم بی عقل نگو اصلاً فرهنگ همینه کاره درست مفت کار کردن داداش دستت درد نکنه ما رو روشن کردی ما همه ایرانی هستیم و به کپی کار کردن افتخار میکنیم(این کار باعث نابودی هر چه سریع تر دشمنان اسلام و دین که همان غربی های ملحد هست میشود انجام این کار نتنها معصیت نیست جهاد فی الله هم محسوب بوده و ثواب اخروی دارد اینم مجوز شرعیش برین حال کنین)
    سلام ،
    بله من هم بازی کپی اجرا میکنم ولی فقط روی PSP به خاطر استفاده از پلاگین ها و سایر جنگولک بازی ها از جمله دستکاری کردن بازی ، ولی روی ps2 یا 360 خیر ، میرم اویج میخرم به خاطر اینکه اورجینال یه دنیای دیگه ای داره ، مثلا من یه متال گیر برای PSP اوجینال خریدم یه عینک سه بعدی باهاش بود خیلی حال میده .

در مورد اون داستان ویندوز هم توی اروپا مردم یاد گرفته اند بسته به نیازشون محصول رو خریداری کنند برای همین یک یوزر معمولی نمیره ویستا Ultimate بخره و میره Home premium میگیره و نسخه های پرو یا اولتیمیت رو یا توی شرکت ها استفاده میکنند یا اگر طرف واقعا نیاز داشته باشه میره میخره .

توی دنیای غرب هم همین psp و DS هست که باز یه تعدادی از مردم میرن سر وقت کپی فقط به خاطر امکاناتی که Homebrew ها میدن و گرنه برای سایر کنسول ها کسی دنبال کپی نیست . __________________
    ویندوز که کلاً حلال مطلقه الان دارم از تورنت یکی دانلود میکنم عالمی داره واسه خودش
    اها پس وضع اینقدا هم اشفته نیست بازی که کپی نباشه حال نمیده امکانات داره نرم افزار کرک واسه psp باشه سونی بیاد این امکاناتو بده ما باز کپی میکنیم!
    واسه شما مشکل قانونی نداره بازی کپی psp?
    زنده باد دایال اپ طرف میگفت بیا بازی ps 3 انلاین بازی کنیم گفتم بشین بینیم بابا با این سرعت Ps -3 هم نمیشه بازی کرد
    طرف خیلی اوسکول بود نمی دونه اینجا ایرانه سرعتو فهمیده تعجب کرده شما خودتو ناراحت نکن کسی که نه ترکی بفهمه نه فارسی نه کردی نه لری همینه اخرش جوجه انگلیسیه سوئدی پاستوریزه ی مامانی
    دوستان لطفاً اسماتونو بگین با اسم بشناسیم گفتن نامک کاربری خیلی ضایع میشه
    Last edited by lordsuperboys; 21-09-2009 at 23:07.

7. این کاربر از lordsuperboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

علیرضا جون یه کپی خور موقت هست میگه 170 تومن با یه مموری8 گیگ و یه 20 ،30 تا بازی
    علیرضا شما بازی هاتو از کجا میگیری؟
    اگه این نشد یه آک میگیرم از لیتل بیگ پلانت و گاد اف وار نمیشه گذشت !!
    تو بوشهر کجا رو میشناسی که پی اس پی داشته باشه وقیمت مث آدم بده ؟

Last edited by mehdi_360; 21-09-2009 at 23:49.

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

علیرضا جون یه کپی خور موقت هست میگه 170 تومن با یه مموری8 گیگ و یه 20 ،30 تا بازی
    علیرضا شما بازی هاتو از کجا میگیری؟
    اگه این نشد یه آک میگیرم از لیتل بیگ پلانت و گاد اف وار نمیشه گذشت !!
    تو بوشهر کجا رو میشناسی که پی اس پی داشته باشه وقیمت مث آدم بده ؟

3000 یا 2000 هست؟

اگه مموری اصل باشه قیمتش فکر کنم خوب باشه البته زیاد از بازار اطلاعی ندارم

من تقریبا همه بازی هامو دانلود کردم

مگه چند تا مغازه هست که psp داشته باشه ؟!
    تو بوشهر ماشاالله همه خوش انصاف هستن

اگه میتونی برو از شیراز بگیر فکر کنم اونجا ارزونتر گیرت بیاد

======
    جریان خاصی نداره ولی اگه خاصی آک بگیری یا خودش برات کپی خورش کنه یا فریمویریش باید 5.03 یا کمتر باشه که بتونی کپی خورش کنی
    برای فهمیدن فریمویر هم برو :
    setting>system setting>system information
    باید system software 5.03 یا کمتر باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

3000 یا 2000 هست؟

اگه مموری اصل باشه قیمتش فکر کنم خوب باشه البته زیاد از بازار اطلاعی ندارم

من تقریبا همه بازی هامو دانلود کردم

مگه چند تا مغازه هست که psp داشته باشه ؟!
    تو بوشهر ماشاالله همه خوش انصاف هستن

اگه میتونی برو از شیراز بگیر فکر کنم اونجا ارزونتر گیرت بیاد

======
    جریان خاصی نداره ولی اگه خاصی آک بگیری یا خودش برات کپی خورش کنه یا فریمویریش باید 5.03 یا کمتر باشه که بتونی کپی خورش کنی
    برای فهمیدن فریمویر هم برو :
    setting>system setting>system information
    باید system software 5.03 یا کمتر باشه
    آقا این مموری اصل با غیر اصل چه فرقی داره مگه ؟ جفتش که 2 سال گارانتی داره ، هر دو تاشم یه کار میکنه که .

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

آقا این مموری اصل با غیر اصل چه فرقی داره مگه ؟ جفتش که 2 سال گارانتی داره ، هر دو تاشم یه کار میکنه که .
    نیستی تو ایران ببینی چه کلاها که سر ملت نمیذارن

مموری نا اصل :
    حجم کمتری اطلاعات میگیره
    سرعت پائینی داره
    زود تر خراب میشه
    .
    .
    .

در ضمن :
    گارانتی کیلو چنده ؟!
    برای ما ارزون تر حساب نمی کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •