بعضی از انسانها حاضر نیستیم برای نرم افزار هم اندازه ی سخت افزار هزینه کنیم در حالی که تو اکثر کشور ها قیمت نرم افزار هم اندازه سخت افزار هستش در بعضی مواقع هم از اون جلو زده مثل ویندوز ویستا که نسخه ی ultimate ش 400 دلاره یا دیکشنری های متن که قیمتشون سر به فلک میکشه ما ایرانیها عادت کردیم که به نرم افزار بیشتر از یک دهم سخت افزار پول ندهیم ولی یک شهروند ژاپنی همونقدر که داره برای سخت افزار هزینه میکنه باید برای نرم افزار هم هزینه کنه(یا حتی بیشتر) در ضمن شما نگران فروش umd سونی تو نباش اون الان اندازه ی مو های سر من umd فقط تو ایران داره.
این هم بستگی به فرهنگ فرد داره که میخواد از راه مجاز بازی کنه یا غیر مجاز
این سخن بالا هم در رابطه با خارجیاست ایرانی چه با فرهنگ چه بی فرهنگ باید نسخه ی کپی تهیه کنه

چون تو ایران هیچ قانونی در این رابطه وجود نداره
در ضمن این باعث سوء تفاهم نشه من ایرانیم و به ایرانی بودن خودم هم افتخار میکنم

[/[quote
اقا من فک میکردم خیلی بی فرهنگم که بازی کپی اجرا میکنم و به کسایی که از بیرون میرن نرم افزار(حالا این یکم پول میده واسه نرم افزار نیمه اورجینال) میگم بی عقل نگو اصلاً فرهنگ همینه کاره درست مفت کار کردن داداش دستت درد نکنه ما رو روشن کردی ما همه ایرانی هستیم و به کپی کار کردن افتخار میکنیم
(این کار باعث نابودی هر چه سریع تر دشمنان اسلام و دین که همان غربی های ملحد هست میشود انجام این کار نتنها معصیت نیست جهاد فی الله هم محسوب بوده و ثواب اخروی دارد اینم مجوز شرعیش برین حال کنین)
سلام ،
بله من هم بازی کپی اجرا میکنم ولی فقط روی PSP به خاطر استفاده از پلاگین ها و سایر جنگولک بازی ها از جمله دستکاری کردن بازی ، ولی روی ps2 یا 360 خیر ، میرم اویج میخرم به خاطر اینکه اورجینال یه دنیای دیگه ای داره ، مثلا من یه متال گیر برای PSP اوجینال خریدم یه عینک سه بعدی باهاش بود خیلی حال میده .
در مورد اون داستان ویندوز هم توی اروپا مردم یاد گرفته اند بسته به نیازشون محصول رو خریداری کنند برای همین یک یوزر معمولی نمیره ویستا Ultimate بخره و میره Home premium میگیره و نسخه های پرو یا اولتیمیت رو یا توی شرکت ها استفاده میکنند یا اگر طرف واقعا نیاز داشته باشه میره میخره .
توی دنیای غرب هم همین psp و DS هست که باز یه تعدادی از مردم میرن سر وقت کپی فقط به خاطر امکاناتی که Homebrew ها میدن و گرنه برای سایر کنسول ها کسی دنبال کپی نیست . __________________
ویندوز که کلاً حلال مطلقه الان دارم از تورنت یکی دانلود میکنم عالمی داره واسه خودش
اها پس وضع اینقدا هم اشفته نیست بازی که کپی نباشه حال نمیده امکانات داره نرم افزار کرک واسه psp باشه سونی بیاد این امکاناتو بده ما باز کپی میکنیم!
واسه شما مشکل قانونی نداره بازی کپی psp?