یه لیست قیمت
میدین؟
یه لیست قیمت
میدین؟
elite
410
arcade
305
ببین رفیق تو اگه داری با الیت مقایسه میکنی باید همه چیزش مث الیت باشه اوکی؟ا1 ین از هارد 60 که میگی که پاسخگو ی من یکی نیست2 شما بازی اصل بخر از هد ست هم استفاده کن.
رفیق شما نظرتو گفتی منم نظرمو گفتم من یکی ضرر نکردم خیلی هم راضی هم حتی اگه برگردم به عقب بازم الیت میخرم شما که پست های منو خوندی فکر کنم این رو هم خوندی که من گفتم از خریدم پشیمون نیستم درسته؟در ضمن تا اونجایی که من میدونم درایور الیت ها با ارکید فرق میکنه (طبق گفته ی همین آقا پدرامتون)
ببین هر دوی ما داریم از حرفی که زدیم دفاع میکنیم آقا پدرام هم هر چی هستند به خودشون مربوطه نه من.
بازم میگم این نظر شخصی منه من هنگام بازی کردن تیکن دچار مشکل میشم.
در ضمن من یه کاربر تازه کارم و بلد نیستم چطوری جواب چند نفرو یه جا بدم وگرنه حتما اینکارو میکردم
Last edited by honura; 17-12-2009 at 17:48.
اینطوری که شما میگین 105تومن بیشتر تفاوت بین الیت و آرکید نیست
شما باید خرجای زیر رو طبق گفته ی خودتون و دوستتون و خودم برای یک دستگاه ارکید انجام بدین تا به پای الیت برسه
ببین من نمیدونم یه هار 120 چقدر پولش هست
30 تومن باید برای کاور بره
تقریبا 10 تومنم کابل اچ دی
هد ست رو نمیدونم ولی فکر کنم حداقل 5 تومن باشه
یه چیزی هست به اسم ethernet که الیت داره ولی آرکید نداره
باز الیت standard/hd ولی ارکید ها standad خالی
به علاوه اینکه الیت ها بیشتر از 300 تا بازی ایکس باکس (قدیمی ها رو میگم) رو میخونه ولی ارکید ها نه.
درایورم اخیرا(حدود)یک هفته پیش دوستم خرید 40 تومن با تخفیف که فکر کنم همش پای هم زده میشه ولی شما هر کاری کنی بازم دستگاهت رو به اسم ارکید میشناسن نه الیت حالا هر چقدر هم براش خرج کرده باشی
Last edited by honura; 17-12-2009 at 17:48.
دوست عزیز
میشه بگید من کی و کجا گفتم Driver این دو با هم فرق داره ؟
اصلا منطورتون از Driver چی هست ؟
اگه Drive هست که باز هم همچین چیزی نیست و کاملا یکی هستن
در مورد دسته هم خوب خودتون گفتید نظر شخصی شماست
برای نقل قول چند گانه کنار همین گزینه نقل قول یک گزینه multi quote هست از اون میتونی استفاده کنی
پول هارد 120 الان برای original خود کنسول که خیلی سخت پیدا میشه و اگه باشه هم 110 تومانه
اما الان همه از هارد های هک شده استفاده میکنن که 120 گیگ اون 60 و 250 گیگ اون 110 تومانه
30 تومان برای چی بره ؟
cover ?
کابل hdmi فابریک این کنسول 20 تومان قیمتشه
headset هم 7 تومانه
اون کابل هم 3 تومانه
منظورتون از standard/hd همون کابل component هست ؟
اون backward compatibility ربطی به مدل نداره برای این کار شما به HDD نیاز دارید
یعنی روی arcade اگه HDD بزاری اونم support میکنه
خوب تو این خط اخر پستتون فکر کنم فهمیدم منطورتون از driver همون drive هست که اونم الان 25 تومانه نه 40
پدرام جواب شبهاتتون رو داد
ولي من بعضي چيزها رو متوجه نشدم
مثلا ميگي كابل استاندارد/اچ دي
كه من نميفهمم منظورت چيه!
خب آركيد هم خروجي RCA و DVD داره و هم خروجي HD كه خودم يه HD به DVI براي مانيتورم از فتحي خريدم 8 تومن
مسئله درايو رو هم متوجه نشدم!
خب درايو دستگاه ها لايت آن هستش ديگه، مگه اليت و آركيد فرق داره؟
كابل LAN هم كه مهم نيست
اگه بخوايد به مودم ADSL وصلش كنيد، همه مودمها توي جعبشون اون كابل رو دارن
و عملا نبودنش چيزه مهمي نيست
براي تكن بازي كردن
شما برو به تنظيمات بازي
و براي دكمه هاي LT و RT و LB و RB وظيفه تعيين كن
يعني 4 تا از كمبوها رو بذار روي اين 4 تا دكمه
و ديگه نيازي نيست براي زدن كمبوها عذاب بكشي و دكمه هاي A و B و X و Y رو به صورت تركيبي بزني
خواهي ديد كه دسته ايكس باكس هيچ مشكلي نخواهد داشت
هارد 120 گیگ همش 90 دلار هست ، اگر ایران بره توی لیست تحریم های مایکروسافت شما با بازی اوریج هم نمیتونی بازی کنی .
درایو سری آخری که با بازی فورزا ارائه شده بود فرق داشت که کپی خور نمیشد ، الان روی آرکید ها هم همونه که همشون از دم کپی خور میشوند . دیگه ؟
قیمت آرکید 111 یورو .اینطوری که شما میگین 105تومن بیشتر تفاوت بین الیت و آرکید نیست
شما باید خرجای زیر رو طبق گفته ی خودتون و دوستتون و خودم برای یک دستگاه ارکید انجام بدین تا به پای الیت برسه
ببین من نمیدونم یه هار 120 چقدر پولش هست
30 تومن باید برای کاور بره
تقریبا 10 تومنم کابل اچ دی
هد ست رو نمیدونم ولی فکر کنم حداقل 5 تومن باشه
یه چیزی هست به اسم ethernet که الیت داره ولی آرکید نداره
باز الیت standard/hd ولی ارکید ها standad خالی
به علاوه اینکه الیت ها بیشتر از 300 تا بازی ایکس باکس (قدیمی ها رو میگم) رو میخونه ولی ارکید ها نه.
درایورم اخیرا(حدود)یک هفته پیش دوستم خرید 40 تومن با تخفیف که فکر کنم همش پای هم زده میشه ولی شما هر کاری کنی بازم دستگاهت رو به اسم ارکید میشناسن نه الیت حالا هر چقدر هم براش خرج کرده باشی
50 یورو هارد
کابل HD 5 یورو
Ethernet همون کارت شبکه هست که همه 360 از دم دارند ، شاید منظور شما کابلش باشه ؟ اگر کابلشه که متری 150 تومنه
سخت افزار الیت با آرکید هیچ فرقی نداره و این داستان این بازی مال الیته اون مال آرکید چاخان هستش . چرا که از یک بازی دو ورژن در نمیاد .
300 تا بازی هم در صورت داشتن هارد اجرا میشوند ، که بنده خودم با آرکید بازی میکنم .
Last edited by sonixax; 17-12-2009 at 22:54.
این بحثارو خواهشا بیخیال شید که Arcade بهتره یا Elite .
آخه هرکی با توجه به موجودیه جیبش و نیازش یکی از اید دو مدل رو انتخاب میکنه . و مهمترین نگرانی در 360 همین مادربورد های مختلف بود که الان هر دو مدل از jasper استفاده میکنن .
رفیق خودم مایه 2تا Elite رو هم داشت ولی Arcade خرید و عقیدش این بود که من به هارد نیازی ندارم و مهم نیست که این شاید زودتر خراب شه . ولی من خودم Elite خریدم و دلایل خودم رو هم داشتم . حالا یکی هست حوصله و ذوق این کارهایی رو که دوستان میگن رو داره و شایدم براش بصرفه تره که آرکید بگیره و یه چیزایی بهش اضافه کنه (به دلخواه و متناسب با نیاز) .
become pals![]()
عزیز دل من اگه میخواستم بازی اصل بخرم که میرفتم سراغ PS3 !
من نمیگم کدوم بهتره کدوم بدتره ، سوال من این بود که با توجه به وضعیت iXtreme فعلی و بازار بن شدن ها و از کار افتادن هارد ، کدوم مقرون به صرفه است ، الیت یا پریمیوم ... تفاوت قیمت این 2 مدل چقدره الان ؟
بودجه منم یه چیز حول و حوش 1 تومنه ... البته LCD هم باید بخرم . اگه وضعیت Stealth ها بهتر شده و خطر بن شدن به حداقل رسیده ، باز ارزشش رو داره الیت بخرم . ولی اگه نشه به لایو وصل شد همون پریمیوم بهتره به نظرم .
این چیزیه که تو ذهن منه ، اگه اشتباه فکر میکنم لطفاً راهنمائیم کنید تا انتخاب بهتری داشته باشم .
Last edited by h.a.m.i.d; 18-12-2009 at 03:05.
با سلام من عضو جدید هستم
من جدیدا یک الیت گرفتم منتهی این کنسول پیچ نداره میخواستم ببینم که مال شما هم این طوری است یا نه ؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)