سلام به همگ دوستان
اینترنت هر 1 تا 5 دقیقه قطع میشه :(
برای همه همین وضعیته یا خوبه ؟؟
سلام به همگ دوستان
اینترنت هر 1 تا 5 دقیقه قطع میشه :(
برای همه همین وضعیته یا خوبه ؟؟
برای من که اصلا قطعی نداره به جز شبانه که بعد از اینکه 1.5 گیگ گرفتم نت قطع میشه وکانک هم نمیشه
واقعا مسخرست
ی نت زغالی مگه چقدر دردسر داره که هی قطع هم میشه
واقعا برای این مملکت دزد متاسفم
ی 2 ساعتم میایم خونه قطعه![]()
من که چنین مشکلی فعلا ندارم
اتفاقا شب هم مشکلی ندارم دیشب ساعت 3-4 شب تو یوتوب داشتم فیلم می دیدم و در ادامه دانلود هم داشتم من که احتمال می دم بیشتر به خاطر زیر ساخت امل هست که بیشتر بچه های امل با مشکل مواجه هستن مشترک امل زیاد شده زیرساختش جواب گو نیستبرای من که اصلا قطعی نداره به جز شبانه که بعد از اینکه 1.5 گیگ گرفتم نت قطع میشه وکانک هم نمیشه
برای من قطع نمیشه ولی سرعت دانلود به شدت افت کرده! 2مگ نامحدود قبلا سرعت دانلود تا 130 میرسید ولی الان به زور 20 میشه؟!
من یه چند شب 1.5 گیگ دان داشتم. شبا اصلا قطع نمیشد ولی کم دانلود میشد.
دیشب بیدار موندم تا 1 . من این چند شب کلا از اپلود باز دان میکردم. دیشب هم همینطور.
زدم رو دانلود دیدم که سرعت خوبه. رفتم یه لینک دیگه رو تست کردم دیدم سرعت به زور به 30 میرسه. البته تا 50 نوسان داشت.
فهمیدم که بعضی از سرور های اپلود باز سرعتشون کمه و بعضی های دیگه هم عالی.
لینک از سرور داخلی گذاشتم برای دانلود صبح هم ساعت 6 بلند شدم دیدم که سرعت ها عالیه.
دیشب 3GB 773MB 632KB گیگ دان کردم. اصلا هم قطعی نداشتم.
فعلا سرعت سرور خارجی کمه ولی داخلی عالیه. این مشکل گاهی اوقات پیش میاد این چند روزی.
اینم پینگ الان :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هم دقیقا مشگل شمارو دارم فکر کنم منو شما پورت اینترنتمون از یک جا باشه دی: چون دفه قبل هم شما مشگل پیدا کردی منم دقیقا مشگل شمارو پیدا کرده بودم الان هم همینطور
چند مدته خیلی بد شده کیفیت اینترنت و واقعا هم آزار دهنده هست
واقعا موندم چرا ی کارشناس درست و حسابی در مورد این اینترنت وجود نداره
جالب اینه که هر روز هم داره بدتر میشه
سرعت که کم شد گفتیم ایراد نداره پینگ هم به فنا رفت اینم ایراد نداره
حالا قطعی هم روش اضافه شده تو این چند مدت نمیدونم شاید باید بگم اینم ایراد نداره
کلا ما عشق زندگی قطره ای دارم همه چی به مقداره کم و جیره بندی شده
سلام
تو ساعات رایگان هیچ مشکلی ندارم؛ دیشب 5 گیگ پریشب 6 گیگ و کمتر از 5 گیگ دانلود رایگان ندارم
ولی بشکنه این دستی که مجدّداً اومد سرویس مخابرات 6 ماهه تمدید کرد؛ کاش که تمدید نمیکردم
مشکل من تو ساعات غیر رایگانه، بسختی میتونم وبگردی کنم
مجدّدا مجبورم برگردم به همون آی اس پی قبلی خودم
آمل منطقه مخابراتی شیخ فضل الله نوری
سلام دوستان.من هم تو محموداباد و هم تو تنکابن از مخابرات اینترنت گرفتم.سرویس محمودابادم 128کمپینگه که سرعتش تا 3-4ماه پیش موقع دانلود تا 300-100متغیر بود.سرویس تنکابنم 512 نامحدود هست که 3ماه خریدیم 20روز اول سرعت دانلود حد اقل80بود که همین سرعت رو تو سرویس128 خودم هم داشتم اما 3ماه هست که هم اینترنت 128محمودابادم و هم 512تنکابن فقط با سرعت ثابت 40-50دانلود میکنه.با توضیحاتی که دوستان از سرویس هاشون دادن احتمالا مشکلی تو مخابرات هست که نمیتونه پهای باند رو درست در دسترس مشترکین بزاره.یعنی چه سرویس 128و256 و512و1مگ بخری سرعت دانلودت 50خواهد بود.البته این رو بر اساس 2سرویس خودم و توضیحات دوستان در پست های قبل میگم. اگه کسی اطلاعات بیشتری داره دوستان رو در جریان بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)