برای منم روی 30 بود تازه سرویسم 6 مگ هست
برای منم روی 30 بود تازه سرویسم 6 مگ هست
سرعت قن شکن پایین اومده نمی شه به راحتی از اپارات خارجی استفاده کرد!
مثل اینکه افت سرعت به سرعت های بالاتر از 4 مگ هم رسیده قبلا 6 مگی ها از دانلود شبانه رضایت داشتند
اشغال نت هر روز اشغال تر از دیروز
من که تو این 10 روزی که سرویس 6 مگ صبانت را گرفتم هنوز حتی یک شب هم نتونستم دانلود خوبی داشته باشم به گفته خودشون سرویس 6 مگ باید سرعت دانلود شبانه اش 320 تا 360 باشه یعنی هر شب بالای 6 گیگ باید دانلود کنم اما تو این 10 روز بهترین دانلود شبانه من فقط 3 گیگ بوده بقیه شبها حتی به یک گیگ هم نرسیده 20 روز دیگه اشتراکم تموم میشه درخواست جمع آوری میدم ساعت دانلود شبانه صبانت 2 تا 7 صبح هست یعنی فقط 5 ساعت که نسبت به سایر شرکتها کمتر هست باز تو این 5 ساعت هم سرعت را پایین میارن کسی نتونه دانلود کنه
نه عزیز من کلا دو هفته است این مشکل برام پیش اومده قبلا مک آدرس رو برام برداشتن.الانم میگن جزء سیاستهای شرکته اینجوری شده.
برای من که فاجعه هست اینقدر سرعت نوسان داره نمیشه با هیچ نرم افزار ارتباطی ارتباط صوتی برقرار کرد قطعی صدا دیوانه کننده هست سرعت دانلود که دیگه گفتن نداره
من تاپیک بقیه سرویسها رو نگاه کردم این فقط مال صبانت است پشتیبانی هم بجز چرتوپرتهای همیشگی (شبا همه دانلود میکنن سرعت پایینه...)چیزی تحویلم نداد دوستانی که اعلام کمبود سرعت میکنن شهر و سرعت سرویسشونم بگن ببینم سراسری است این کادوی جدید؟؟؟؟
سلام
سرعت من هم دیشب خیلی کم شد جالب اینکه من از ساعت 1 گذاشته بودم دانلود یعنی 1 ساعت قبل از تایم رایگان اما توی همون 1 ساعت هم حدودا باید 3 گیگ دانلود می شد اما فقط 900 مگ شده بود
این اسیاتک ما هم 3 روزه یکم داره اذیت میکنه قند شکن به سختی کانکت میشه بازی انلاین نمیشه انجام داد سرعت لود صفحات و دانلود هم پایین اومده . توی فکر فسخ قرار داد بودم که بیام صبانت ولی انگار سرویس شما هم مشکل داره پس همین سرویس خودمو نگه دارم فعلا
صبانت را تا وقتی کیفیت سرعت شبانهاش همچنان در حال افول هست به هیچکس پیشنهاد نمیکنم!
من میخواهم شرکت را عوض کنم
شرکتی با سرعت دانلود شبانه خوب سراغ دارید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)