واقعا عجیبه به نظر شما مستر لیگ بی نهایته؟
من تا سال 2031 پیش اومدم یعنی 21 سال!!! فکر می کردم تا 20 سال هست کسی اطلاعات موثقی داره که نشون بده مستر لیگ پایان پذیر هست یا نه؟ و اگه هست بعد چند سال؟
اگه بی پایان باشه... باید بگم مستر لیگ یه گند دیگه زده
.gif)
اصلا هدف از مستر لیگ چیه وقتی موفقیت تعریف نشده باشه... وقتی نتونی بازیکنان ایدهآل رو بخری به سادگی و تیم دلخواهت رو جمع کنی وقتی نتونی به سمت هدف پیش بری وقتی بدونی ستاره های آینده می تونه هر بازیکن مضخرفی باشه و وقتی بعد بازنشست شدن بازیکنان ببینی بعد یک سال دوباره متولد میشن همون ها و وقتی ببینی بازیکنان ML Youth واقعی که همون Kaiser , Orelliano , Rowland , Shaw ,Aaltonen , ... ظهور نمی کنن پس هدف چیه؟ واقعا حیف از این چند روزی (2 روز و نیم تمام) که برای به پایان رسوندن این بیست و یک سال وقت صرف کردم... حالا خوب شد که اسکیپ می کردم اگه می خواستم بازی کنم چی میشد. البته اگه بدونم پایونی وجود داره ادامه می دم امیدوارم کسی بتونه اطلاعاتی در مورد متناهی یا نا متناهی بودن این Career پیدا کنه چشم امیدو به حسین و وحید و مهرداد و ... هست.
واقعا مستر لیگ کجا و منیجر ... بیخیال نمی خوام بحث مقایسه پیش بیاد ولی از هر زاویه ای که به مستر لیگ نگاه می کنم نمی تونم ذهنیت خوبی داشته باشم بازیکنی مثل Sutto برایند مهارت هاش رسیده بود به 108 در حالیکه یک مدافع هست!
کاش کونامی حالا که یه چنین ظاهر تغییر یافته و نسبتا جالب برای مستر لیگ ایجاد کرد کمی بیشتر از تجربه های دیگران استفاده می کرد دلیلی نداشت که وقتی رونالدو بازنشست شد بعد یک سال دوباره توی رئال مادرید با سن 16 از توی آکادمیش سر در بیاره دلیلی نداره که یه بازیکن 20 ساله رشد منفی کنه ولی بازیکن 33 ساله شروع به رشد مثبت و صعودی!
اصلا نمی تونم مستر لیگ رو به صورت تخصصی ادامه بدم چون بر پایه هیچ قاعده و اصولی نیست.
فقط می تونم بگم حیف... امیدوارم این نواقص رو کونامی در سال آینده جبران کنه