تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1052 از 1211 اولاول ... 5255295210021042104810491050105110521053105410551056106211021152 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,511 به 10,520 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض يه سوال ديگه

از همه دوستان معذرت ميخوام كه اينقدر سوال ميپرسم
    اين دروازبانم همش داره پسرفت ميكنه(كاسياس است) و يه چند تا ديگه مانند راموس و رائول(رائول خيلي پسرفت ميكنه) پسرفت ميكنند
    چه عواملي باعث پسرفت بازيكن ميشه؟(كامل توضيخ بديد)
    سال 1389 رو به همه تبريك ميگم

2. این کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سن بازيكن كه بره بالا اسكيل هاش شروع به كاهش مي كنن اين طبيعيه و كاريش نميشه كرد

4. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما رو توی My team بعد روی بازیکن کلیک کk ( در فصل نقل و انتقالات ) گزینه ای باز میشه به عنوان More Negoatiom بعد زن مبلغی رو به عنوان پاداش بهش میده!!
    اين اشتباهه !!
    در PES2010 همچين گزينه اي وجود نداره من با اينكه مطمئن هم بودم چك كردم
    چرا الكي مردم رو گمراه مي كنيد !

6. این کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

واقعا عجیبه به نظر شما مستر لیگ بی نهایته؟
    من تا سال 2031 پیش اومدم یعنی 21 سال!!! فکر می کردم تا 20 سال هست کسی اطلاعات موثقی داره که نشون بده مستر لیگ پایان پذیر هست یا نه؟ و اگه هست بعد چند سال؟
    اگه بی پایان باشه... باید بگم مستر لیگ یه گند دیگه زده اصلا هدف از مستر لیگ چیه وقتی موفقیت تعریف نشده باشه... وقتی نتونی بازیکنان ایده‌آل رو بخری به سادگی و تیم دلخواهت رو جمع کنی وقتی نتونی به سمت هدف پیش بری وقتی بدونی ستاره های آینده می تونه هر بازیکن مضخرفی باشه و وقتی بعد بازنشست شدن بازیکنان ببینی بعد یک سال دوباره متولد میشن همون ها و وقتی ببینی بازیکنان ML Youth واقعی که همون Kaiser , Orelliano , Rowland , Shaw ,Aaltonen , ... ظهور نمی کنن پس هدف چیه؟ واقعا حیف از این چند روزی (2 روز و نیم تمام) که برای به پایان رسوندن این بیست و یک سال وقت صرف کردم... حالا خوب شد که اسکیپ می کردم اگه می خواستم بازی کنم چی میشد. البته اگه بدونم پایونی وجود داره ادامه می دم امیدوارم کسی بتونه اطلاعاتی در مورد متناهی یا نا متناهی بودن این Career پیدا کنه چشم امیدو به حسین و وحید و مهرداد و ... هست.

واقعا مستر لیگ کجا و منیجر ... بیخیال نمی خوام بحث مقایسه پیش بیاد ولی از هر زاویه ای که به مستر لیگ نگاه می کنم نمی تونم ذهنیت خوبی داشته باشم بازیکنی مثل Sutto برایند مهارت هاش رسیده بود به 108 در حالیکه یک مدافع هست!

کاش کونامی حالا که یه چنین ظاهر تغییر یافته و نسبتا جالب برای مستر لیگ ایجاد کرد کمی بیشتر از تجربه های دیگران استفاده می کرد دلیلی نداشت که وقتی رونالدو بازنشست شد بعد یک سال دوباره توی رئال مادرید با سن 16 از توی آکادمیش سر در بیاره دلیلی نداره که یه بازیکن 20 ساله رشد منفی کنه ولی بازیکن 33 ساله شروع به رشد مثبت و صعودی!

اصلا نمی تونم مستر لیگ رو به صورت تخصصی ادامه بدم چون بر پایه هیچ قاعده و اصولی نیست.

فقط می تونم بگم حیف... امیدوارم این نواقص رو کونامی در سال آینده جبران کنه

8. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

دوستان عزیز سلام .
    http://downloads.gamingaccess.com/45699/TPS_Patch_2010_v20_=%3E_21_UPDATE
    این پچ مال 17 مارچ 2010 . میشه یکی دانلود کنه و ببینه ارزش دانلود کردن داره ؟ چون من اینترنتم زغالیه و نمیشه دانلود کنم .
    از دوستانی که اینترنت پر سرعت دارن خواهش میکنم و اینجا مزیت های این پچ رو بگن . و اگه میتونن یه جا دیگه آپلود کنن که ملت بتونن دانلود کنن
    ممنون میشم سریع جواب بدید
    کسی نبود جواب بده ؟
    اصلا جدید ترین پچی که لومده رو مبخوام کسی آدرس دانلودش رو داره ؟

10. این کاربر از kaivanika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

این فایل dt0f.img که به عنوان فایلدیتابیس dlc هستش و تو پست 9000 آپدیت می شه از کجا باید بهمم که فایل من کدوم ورژنشه که جایگزینش کنم آخه اسمش یکیه حتی ورژنش هم که عوض بشه اسمش همونه از کجا بفهمم که ورژنش چیه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این فایل dt0f.img که به عنوان فایلدیتابیس dlc هستش و تو پست 9000 آپدیت می شه از کجا باید بهمم که فایل من کدوم ورژنشه که جایگزینش کنم آخه اسمش یکیه حتی ورژنش هم که عوض بشه اسمش همونه از کجا بفهمم که ورژنش چیه؟
    1- حجم فایل جدیدتر بیشتر از قبلی هست

2- از داخل بازی گزینه Download رو می زنید اگه پیغام بده که آپدیت جدید وجود داره یعنی DLC شما یا قدیمی هست یا اینکه اصلا تا حالا دانلود نکردید. اگه پیغام بده که چیزی برای دانلود نیست یعنی اینکه DLC 1.05 رو دارید

13. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

واقعا عجیبه به نظر شما مستر لیگ بی نهایته؟
    من تا سال 2031 پیش اومدم یعنی 21 سال!!! فکر می کردم تا 20 سال هست کسی اطلاعات موثقی داره که نشون بده مستر لیگ پایان پذیر هست یا نه؟ و اگه هست بعد چند سال؟
    اگه بی پایان باشه... باید بگم مستر لیگ یه گند دیگه زده اصلا هدف از مستر لیگ چیه وقتی موفقیت تعریف نشده باشه... وقتی نتونی بازیکنان ایده‌آل رو بخری به سادگی و تیم دلخواهت رو جمع کنی وقتی نتونی به سمت هدف پیش بری وقتی بدونی ستاره های آینده می تونه هر بازیکن مضخرفی باشه و وقتی بعد بازنشست شدن بازیکنان ببینی بعد یک سال دوباره متولد میشن همون ها و وقتی ببینی بازیکنان ML Youth واقعی که همون Kaiser , Orelliano , Rowland , Shaw ,Aaltonen , ... ظهور نمی کنن پس هدف چیه؟ واقعا حیف از این چند روزی (2 روز و نیم تمام) که برای به پایان رسوندن این بیست و یک سال وقت صرف کردم... حالا خوب شد که اسکیپ می کردم اگه می خواستم بازی کنم چی میشد. البته اگه بدونم پایونی وجود داره ادامه می دم امیدوارم کسی بتونه اطلاعاتی در مورد متناهی یا نا متناهی بودن این Career پیدا کنه چشم امیدو به حسین و وحید و مهرداد و ... هست.

واقعا مستر لیگ کجا و منیجر ... بیخیال نمی خوام بحث مقایسه پیش بیاد ولی از هر زاویه ای که به مستر لیگ نگاه می کنم نمی تونم ذهنیت خوبی داشته باشم بازیکنی مثل Sutto برایند مهارت هاش رسیده بود به 108 در حالیکه یک مدافع هست!

کاش کونامی حالا که یه چنین ظاهر تغییر یافته و نسبتا جالب برای مستر لیگ ایجاد کرد کمی بیشتر از تجربه های دیگران استفاده می کرد دلیلی نداشت که وقتی رونالدو بازنشست شد بعد یک سال دوباره توی رئال مادرید با سن 16 از توی آکادمیش سر در بیاره دلیلی نداره که یه بازیکن 20 ساله رشد منفی کنه ولی بازیکن 33 ساله شروع به رشد مثبت و صعودی!

اصلا نمی تونم مستر لیگ رو به صورت تخصصی ادامه بدم چون بر پایه هیچ قاعده و اصولی نیست.

فقط می تونم بگم حیف... امیدوارم این نواقص رو کونامی در سال آینده جبران کنه
    راستش آرمين جان من الان سال 2058 - 2057 هستم و خب همينطور ادامه پيدا مي كنه مياد با تمام حرفاتم موافقم
    از ليگ آلمان دوتا بازيكن جوون گرفتم 17 ساله هر دوتاش بجاي اينكه رشد كنن پسرفت مي كردن يه فصل بهشون فرصت دادم بعد ردشون كردم برن بجاشون يكي ديگه گرفتم كه اوضاع بهتر شد
    اين همه بازي كردم اما واقعا نميدونم معيار اين افزايش و رشدها چيه به قول خودت بازيكن بالاي 30 سال مي بيني اينقدر رشد مي كنه اما زير 20 سال پسرفت
    چي بگم والله انشالله نسخه بعدي توجه ويژه اي به اين مشكلات بشه

15. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض سوال درباره پس2010

من یه فایل پچ پس2010 در 5 قسمت گرفتم 45 مگ
    اما موقع باز شدن از حالت رار رمز میخواهد
    فایا آقای
    Krauser
    گذاشته ممنون میشم طی جواب خصوصی پس ورود رو بهم بگه

17. این کاربر از mmohammadmousavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوست عزیز پسورد خوده Krauser هست.

19. 2 کاربر از vampyre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •