دوستان راهنمایی جهت پرسشم ندارن؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان راهنمایی جهت پرسشم ندارن؟
برای دانلود شبانه
که هر شب حدود 2.5 گیگ دانلود داره مخابرات بگیر
128 سه ماهه 4 گیگ 19500 بدون رانژ (برای بار اول)
سلام ممنون از پاسختون
سرعت شب و روزش چقدره و این که محدود هم میکنن؟(تو شاتل هر کی زیاد دانلود کنه سرعتش رو به شدت کاهش میدن)
مخابرات با همارا سیستم یکی هست؟
سرعت شب و روز سرویس کلاسیک مخابرات 130 هست
ولی مخابرات با همارا فرق داره
هر کدوم یه ISP جداگونه است
ولی فروش و پشتیبانی مخابرات به عهده همارا سیستمه
و در ضمن پینگ مخابرات و دانلود شبانه مخابرات از همارا بهتره
اینم یه تست البته الان پینگ همه بچه های ایران خراب شد
![]()
محدودیت دانلود وجود نداره؟ یعنی هر شب حدود 2.5 گیگ دانلود میکنه؟
(با شاتل 4 &5 روز با سرعت 70 دانلود کنی سرعت رو به 10 کاهش میدن )
یه چیزی شنیدم که میگن اگه کارت دانشجوی بدی سرعت 256 میدن با دانلود نامحدود رایگان درسته؟
مخابرات هر شب حدود 2.5 گیگ دانلود میکنه!!! من دنبال شرکتی میگردم که سرعت شبانه خوبی داشته باشه فقط یه سوال داشتم سرعت شبانه سرویس mega با classic فرق داره یا نه سرعت شبانه توی همه سرویسها یکسانه ؟
نه هیچوقت محدودیت دانلودی وجود نداره(من خودم 3 بار از شاتل سرویس گرفتم اخرش هم با دعوا و مرافه سرویس رو جمع اوری کردم)(کلا از فاز شاتل بیا بیرون مزخرف ترین ISP میشه اونو حساب کرد)
بله گفتم که هر شب 2.5 گیگ
تو تبریز هیچ کدوم از شرکتها به جز همارا سرعت شبانه رو کاهش نمیدن(که تو خود همارا نه مخابرات سرعت شبانه 25%از سرعت روزانه کمتره)
ببینید سرویس اولترای مخابرات که یه چیزی حدود سرویس VIP مکس نت هست سرعت دانلودی بالاتر از 400 داره که هر شب چیزی حدود 9 یا 10 گیگ دانلود میکنه![]()
تو داری منو تحریک میکنی که اینترنت صبانتمو جمع کنم برم مخابرات بگیرم![]()
من قبلا از همارا ميگرفتم. اما چون 256 نامحدود ميخواستم و ندادن اومدم از ماكس نت گرفتم كه اصلا راضي نيستم.صبح ها تا ساعت 11 قطعه. يكي دو روز اول سرعت دانلودم 47-48 بود. الان شده 25-26. عوضش سرعت اپلودم شده 45-46.ميخوام برم جمع اوري كنم. روزي 10 بار زنگ ميزنم پشتيباني اونا هم ميگن ما نميدونيم. كسي اينجا هست كه مكس نت داشته باشه؟؟ اين چند روز سرعتش چطوره؟
در عوض اینم بگم که برای اینکه بتونی شبی 10 گیگ دانلود داشته باشی باید سه ماهه 99 تومن بدی
اگه حاضری این هزینه رو بدی بسم الله
اولا اینکه دوست عزیز سرویس 128 نامحدود ویژه خونگی همارا 19 کیلو سرعت دانلود داره
ولی مال مکس حدود 35 تا
و دوما اینکه این اواخر اینترنت جوری ride که همشون هم از زیر ساخت هست و تقصیر اینا نیست
به عنوان مثال
دیشب ساعت 1 شب داشتم با 20 نفر از دوستام COD4 بازی میکردم که برای حدود 1 دقیقه کل اینترنت هممون قطع شد
و بعد از 1 دقیقه پینگا جوری بالا رفت که بی خیال گیم شدیم(حالا این نمیتونه از یه شرکت تو یه شهر باشه
بلکه ایراد از زیر ساخت هست)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)