اینم یه سری اکرین شات با این توضیح که به محض قطع اینترنت 100 درصد شدن هارد کم شد.
دلیلش چیه؟
![]()
اینم یه سری اکرین شات با این توضیح که به محض قطع اینترنت 100 درصد شدن هارد کم شد.
دلیلش چیه؟
![]()
این سرویس Superfetch (که در عکس مشخص هست) غیرفعال و سپس سیستم رو ریستارت کنید و ببینید تاثیری داره یا خیر ؟
برای دسترسی به این سرویس و غیر فعال کردنش دکمه های WIN و R کیبرد رو بطور همزمان بزنید و از پنجره run باز شده تایپ کنید services.msc و روی Superfetch دابل کلیک کنید . علاوه بر اینکه این سرویس رو Stop میکنید از قسمت Start up type روی حالت Disable تنظیم کنید .
سلام
هارد مم بعد از یک مدتی استفاده حدود شش سال دچار ی مشکلی شد
وقتی یک درایوی یا پوشه ای رو باز میکنم کامپیوتر گیر میکنه و کلا هنگ میکنه و صفحه ابی میشه و وقتی سیستم ریست میشه ارور اینکه سیستم عاملی نمیشناسه لطفا یک بوت دیوایس نصب کنید رو میده بعد از اینکه پاوررو خاموش روشن کنیم درست میشه روی سیستم دیگه هم هاردو تست کردم همین بود. کلشو فرمت کردم دوباره بعد دو هفته اینطوری شد مدل هاردم سی گیت باراکودا هست یکی از دوستان گفت بااپدید فریم ور میتونی مشکلی حل کنی منم رفتم گشتم نرم افزار مناسبشو پیدا کردم اما وقتی نصب میکنم فیلد میشه ممنون اگه راهنماییم کنید.
بنده 1 عدد هارد اکسترنال 500 وسترن دیجیتال دارم که خیلی هم بهش علاقه مندم چون اطلاعات درونش حاصل سالها جمع آوری آرشیو فیلم و ... است ... همراه با کلی خاطره ...
یکبار این اواخر مشگلی برایش بوجود آمده بود که در همین تاپیک شرح دادم اما کسی پاسخگوی من نبود !
بعد چند روز بعد اون دوباره اتفاقی هارد را متصل نمودم و دیدم وصل شد بدون هیچ اشگالی ...
اما الان باز که بهش نیاز داشتم و دیشب یکبار وصل نمودم دیدم بالا نمیاد ...
الان هم عکس زیر رو ببینید اون آیکون پایین ویندوز این شکلی شده !
discovering یعنی چی ؟
خودش داره عیب هاشو پیدا میکنه ؟ اگه آره این عملیات وابسته به اینترنته یا خیر ؟
نگرانم ...
باید چیکارش کنم ؟
چرا اینجوری شده؟
Last edited by banii; 04-02-2016 at 15:17.
دیسکاورینگ یعنی در حال یافتن و کشف درایو است
شما با نرم افزار تست سلامت هارد یه عکسی بگیرید تا بقیه بیان نظر بدن
متاسفانه تخصصی در هارد ندارم
نرم افزاری که گفتید را ندارم
دانلود کنید
نرم افزار hd tune pro
دانلود نمودم
الان در قسمت info که خوب درایو هارد اکسرنال نیست یعنی ویندوز نشناخته ... از چی عکس بگیرم؟
سلام از سلامت کابل هارد اطمینان دارین ؟
سلام بر شما ...نمیدانم... کابل از کجا گیر بیارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)