این جدول نشون میده که استقلال رون خوبی داشته.
![]()
این جدول نشون میده که استقلال رون خوبی داشته.
![]()
جمعه 87/8/17
ملوان بندر انزلی - استقلال تهران، ساعت 14:30 ، ملوان میزبانه !
آخرین بازی :
استقلال 2 - 0 ذوب آهن
داماش 1 - 2 ملوان
تا الآن 2 نفر بازی [ملوان بندر انزلی - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 11071 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 11091 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 7 روز فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by emad64; 31-10-2008 at 23:39.
میشه نمودارها رو تشریح کنی ؟
من که چیزی ازشون نمیفهمم !
میشه نمودارها رو تشریح کنی ؟
من که چیزی ازشون نمیفهمم !
رنگ نارنجی پیکان
رنگ ابی ذوب اهن
رنگ سبز استقلال
رنگ بنفش پرسپولیس
نمودار برد و باخت چهار تيم برتر
![]()
تبریک به همگی
دفاعمون عالی بود
مرسی به تماشاگرا
عجب لباسی پوشیده بود اس اس کلی حال کردم
ماشالا به فرهاد
جمعه میرم انزلی واسه بازی ایشالا می بریمشون
بهترين خط حمله استقلال [۲۸ گل زده]
بهترين خط دفاع برق [۱۲ گل خورده]
سپاهان [۱۲ گل خورده]
بدترين خط حمله ملوان [۹ گل زده]
بدترين خط دفاع ابومسلم [۲۱ گل خورده]
استقلال اهواز [۲۱ گل خورده]
بعد از پنچر کردن پیکان، استقلال زلزله ذوب آهن را هم داغون کرد.(استقلال 2 ذوب آهن 0)
تیم فوتبال استقلال تهران با پیروزی برابر ذوب آهن اصفهان یک گام دیگر به صدر جدول رقابتهای لیگ برتر نزدیک شد. به گزارش خبرنگار مهر، در این دیدار که از ساعت 30/16 دقیقه با قضاوت محسن قهرمانی و حضور بیش از 50 هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد تیم فوتبال استقلال با نتیجه 2 بر صفر حریف قدرتمند خود را شکست داد. نیمه اول این دیدار با تساوی بدون گل دو تیم به پایان رسید اما در نیمه دوم استقلال روند بازی را در اختیار گرفت و بارها دروازه ذوب آهن را با خطر مواجه کرد. شاگردان امیر قلعه نویی بالاخره در دقیقه 76 مزد زحمات خود را گرفتند و با گل حسین کاظمی از حریف خود پیش افتادند. این تیم در دقیقه 84 توسط مجتبی جباری به دومین گل خود دست یافت. استقلال با پیروزی 2 بر صفر در دیدار امروز برابر ذوب آهن 24 امتیازی شد و هرچند همچنان در رده سوم قرار گرفت اما خود را به پیکان و ذوب آهن درصدر جدول نزدیک کرد. در پایان هفته سیزدهم رقابتهای فوتبال لیگ برتر تیم فوتبال پیکان با 27 امتیاز در صدرجدول قرار دارد. ذوب آهن با 25 امتیاز دوم است. استقلال با 24 امتیاز سوم است و پرسپولیس با 21 امتیاز چهارم است.
چرا شماها اینقدر از علیزاده بدتون میاد ؟ باور کنید بازیکن خوبیه. تازه بیشتر تیمهای لیگ برتر هم دارن از روش اوت دستی اون تقلید کورکورانه میکنن.
و اما فرهاد مجیدی همشهری گل خودم خیلی خوب بازی کرد. راستی یه چیز جالب فرهاد مجیدی همکلاسی و دوست برادر من تو دوران راهنمایی بود. برادرم میگه همون موقع هم عشق فوتبال بود و بهترین بازیکن مدرسه... در ضمن منم دوره راهنمایی رو تو همون مدرسه گذروندم... .راستی از همون بچگی هم عاشق استقلال بود و زنگهای ورزش همیشه پیرهن آبی میپوشید...
جالب بوده.. از اون موقش عکسی، دست خطی، چیزی نداری ؟و اما فرهاد مجیدی همشهری گل خودم خیلی خوب بازی کرد. راستی یه چیز جالب فرهاد مجیدی همکلاسی و دوست برادر من تو دوران راهنمایی بود. برادرم میگه همون موقع هم عشق فوتبال بود و بهترین بازیکن مدرسه... در ضمن منم دوره راهنمایی رو تو همون مدرسه گذروندم... .راستی از همون بچگی هم عاشق استقلال بود و زنگهای ورزش همیشه پیرهن آبی میپوشید...
اگه داشته باشی جالب میشه ها..
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
ديدار تيمهاي استقلال تهران و ذوبآهن اصفهان در هفتهي سيزدهم ليگ برتر فوتبال با حاشيههاي مختلفي همراه بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با توجه به نتايج اخير تيم استقلال، استقبال خوبي از اين بازي صورت گرفت و بيش از 45 هزار تماشاگر براي مشاهده اين ديدار در ورزشگاه آزادي حاضر شدند.
* در ابتداي بازي به مناسبت فرارسيدن روز دانشآموز و سالگرد شهادت حسين فهميده بازيكنان دو تيم با اهداي دستههاي در كنار تنديس شهيد فهميده به مقام وي اداي احترام كردند.
* در ابتداي بازي امير قلعهنويي و فابيو جان واريو به شدت تشويق شدند.
* نزديك به 500 هوادار تيم ذوب آهن در طبقه دوم ورزشگاه حضور داشتند.
* ابراهيم زاده، امير قلعهنويي كه سابقه همكاري با يكديگر را در تيم ملي داشتند به سمت نيمكت ذوب آهن برد و دقايقي سرمربي استقلال در ميان نيمكت نشينان اين تيم به گپ و گفتوگو پرداخت.
* در حالي كه از ابتداي فصل «آل اسپرت» توليد كننده لباس استقلال بود، بازيكنان و كادر فني اين تيم در اين بازي با لباس شركت «مجيد» وارد زمين شدند.
* به مناسبت «13 آبان» در بين دو نيمه از جباري و حيدري دو بازيكن جوان استقلال تجليل شد.
* نيمه دوم بازي با شعارهاي هماهنگ تماشاگران استقلال براي تشويق بازيكنان اين تيم به گلزني آغاز شد.
* از دقيقه 65 تماشاگران خواستار حضور فرهاد مجيدي در زمين شدند.
* در دقيقه 70 بازي زماني كه امير قلعهنويي تصميم به حضور علي عليزاده در ميدان گرفت برخي تماشاگران استقلال به اين تصميم اعتراض كرده و گروهي نيز عليزاده را تشويق كردند. در زمان تعويض اين بازيكن با آرش برهاني، تماشاگران شعار «آرش آقاي گل» سر دادند.
* تصميم قلعهنويي براي حضور فرهاد مجيدي با استقبال تماشاگران استقلال روبهرو شد.
* پس از گل استقلال در دقيقه 77 بازي توسط حسين كاظمي، عيسي اندوي دروازهبان ذوب آهن براي روحيه دادن به بازيكنان تيمش توپ را به سرعت به ميانه ميدان آورد.
* در دقيقه 81 فحاشي برخي تماشاگران استقلال به منصور ابراهيم زاده با لبخند و دست تكان دادن اين مربي پاسخ داده شد.
انتهاي پيام
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)